Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím, mám účet u nové banky. Přihlásila jsem se do internetového bankovnictví s tím, že tam najdu pin ke kartě, ale nemohu ho najít. Možná jsem slepá? - nechce se mi kvůli tomu utíkat do banky… Můj dotaz je, jestli tam musí někde být (tudíž jsem slepá) a nebo ne.Díky, hezký pátek
já ho tam mám. Ale nejlepší je zavolat na jejich podporu, řeknou ti a případně tě navedou.
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím, mám účet u nové banky. Přihlásila jsem se do internetového bankovnictví s tím, že tam najdu pin ke kartě, ale nemohu ho najít. Možná jsem slepá? - nechce se mi kvůli tomu utíkat do banky… Můj dotaz je, jestli tam musí někde být (tudíž jsem slepá) a nebo ne.Díky, hezký pátek
No a jaka banka?
No mne jde o to, že mám zahraniční banku (žiju v zahraničí), proto jsem se neptala na konkrétní, spíš jetli to tam je? V nápovědách jsem nic nenašla právě a v bankovnictví taky ne.
Nemusi byt, já ho tam třeba mám, ale u druhého účtu nebyl, musela sem požádat banku a poslali mi ho doporučeným dopisem.
Piny ke kartám z Británie nám chodily doporučeně v jiném dopise, než karta.
@Anonymní píše:
No mne jde o to, že mám zahraniční banku (žiju v zahraničí), proto jsem se neptala na konkrétní, spíš jetli to tam je? V nápovědách jsem nic nenašla právě a v bankovnictví taky ne.
Tak když máš zahraniční banku a žiješ tam, tak proč se ptáš nás tady? ![]()
@Anonymní píše:
V českých to je, v zahraničních si poraď. Napiš do banky ne? Jako tohle jsou dotazy jak od mentálně retardovaných.
Založil jsem si účet v Nigeru, kde žiji, ale zeptám se na českém fóru, jak to ty nigerijské banky mají. Tam to určitě budou vědět.
@Zumpa píše:
Když jdeš koupit brambory, tak do autoservisu?
Kdyz si das v zahraničí neco vyhledat, najde ti to, ze na emiminu vedi vsechno.
@Anonymní píše:
U jedné banky jsem si PIN ke kartě musela udělat sama.
Ahoj, prosím, mám účet u nové banky. Přihlásila jsem se do internetového bankovnictví s tím, že tam najdu pin ke kartě, ale nemohu ho najít. Možná jsem slepá? - nechce se mi kvůli tomu utíkat do banky… Můj dotaz je, jestli tam musí někde být (tudíž jsem slepá) a nebo ne.
Díky, hezký pátek