Pin k platební kartě

Anonymní
24.11.23 16:11

Pin k platební kartě

Ahoj, prosím, mám účet u nové banky. Přihlásila jsem se do internetového bankovnictví s tím, že tam najdu pin ke kartě, ale nemohu ho najít. Možná jsem slepá? - nechce se mi kvůli tomu utíkat do banky… Můj dotaz je, jestli tam musí někde být (tudíž jsem slepá) a nebo ne. :)

Díky, hezký pátek

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30317
24.11.23 16:15

Pin mívám jen v mobilním bankovnictví. V internetovém ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65282
24.11.23 16:16
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím, mám účet u nové banky. Přihlásila jsem se do internetového bankovnictví s tím, že tam najdu pin ke kartě, ale nemohu ho najít. Možná jsem slepá? - nechce se mi kvůli tomu utíkat do banky… Můj dotaz je, jestli tam musí někde být (tudíž jsem slepá) a nebo ne. :)Díky, hezký pátek

já ho tam mám. Ale nejlepší je zavolat na jejich podporu, řeknou ti a případně tě navedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10885
24.11.23 16:26
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím, mám účet u nové banky. Přihlásila jsem se do internetového bankovnictví s tím, že tam najdu pin ke kartě, ale nemohu ho najít. Možná jsem slepá? - nechce se mi kvůli tomu utíkat do banky… Můj dotaz je, jestli tam musí někde být (tudíž jsem slepá) a nebo ne. :)Díky, hezký pátek

No a jaka banka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parenicka
24.11.23 16:30

Ja ho mam i v internet bance, moneta

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.23 16:32

Zakladatelka - pin

No mne jde o to, že mám zahraniční banku (žiju v zahraničí), proto jsem se neptala na konkrétní, spíš jetli to tam je? V nápovědách jsem nic nenašla právě a v bankovnictví taky ne.

• Citovat
  • Upravit
37136
24.11.23 17:03

Nemusi byt, já ho tam třeba mám, ale u druhého účtu nebyl, musela sem požádat banku a poslali mi ho doporučeným dopisem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6678
24.11.23 17:11

Piny ke kartám z Británie nám chodily doporučeně v jiném dopise, než karta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10659
24.11.23 17:39
@Anonymní píše:
No mne jde o to, že mám zahraniční banku (žiju v zahraničí), proto jsem se neptala na konkrétní, spíš jetli to tam je? V nápovědách jsem nic nenašla právě a v bankovnictví taky ne.

Tak když máš zahraniční banku a žiješ tam, tak proč se ptáš nás tady? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20905
24.11.23 17:42
@Anonymní píše:
No mne jde o to, že mám zahraniční banku (žiju v zahraničí), proto jsem se neptala na konkrétní, spíš jetli to tam je? V nápovědách jsem nic nenašla právě a v bankovnictví taky ne.

V českých to je, v zahraničních si poraď. Napiš do banky ne? Jako tohle jsou dotazy jak od mentálně retardovaných.

Založil jsem si účet v Nigeru, kde žiji, ale zeptám se na českém fóru, jak to ty nigerijské banky mají. Tam to určitě budou vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15878
24.11.23 17:47

Když jdeš koupit brambory, tak do autoservisu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10885
24.11.23 17:53
@Zumpa píše:
Když jdeš koupit brambory, tak do autoservisu?

Kdyz si das v zahraničí neco vyhledat, najde ti to, ze na emiminu vedi vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
24.11.23 17:53
@Anonymní píše:

U jedné banky jsem si PIN ke kartě musela udělat sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová