Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nádherná moda, hrozně se mi to líbí takový styl.
Hodně věcí mám tedy spíš ze sekáče nebo ušité, ale u nás to nosím málo kdy.
Jen na tetování nemám odvahu
- no jo, jsem citlivka
![]()
@irinek tetování nemusí být, to je třešnička na dortu-sice velice sladká, ale ne každý dort musí mít třešničku ![]()
V sekáči se nakupovalo dřív dobře, dneska už tam najdu málo co …
a za šití chválim ![]()
@wendulca píše:
@irinek tetování nemusí být, to je třešnička na dortu-sice velice sladká, ale ne každý dort musí mít třešničku
V sekáči se nakupovalo dřív dobře, dneska už tam najdu málo co …
a za šití chválim
Ahoj, můžu se zeptat jak to děláš, že ti drží ve vlasech ten šátek? Mě to pořád někde padá,asi mám šišatou hlavu ![]()
základ je mít dobře natupírovanou hlavu, aby byli vlasy pěkně vzdušné ![]()
nikdy to nedávám na hladké vlasy, špatně to drží a nevypadá to ani tak efektivně… no a pak existují takové vychytávky jako jsou pírka do vlasů
… a ty buď píchnu za uši nebo vzadu na týl, podle toho jak vážu vlasy a tím chytím ten šátek a už to drží ![]()
to není tvou hlavou
… jinak když je šátek novej a neomačkanej, tak to nechce držet, proto ty pírka nabo nějaké sponky …
http://www.youtube.com/watch?…
zkus juknout na videjko, ta tam dává obyč sponky ![]()
ahoj,
narazila jsem na to náhodou, není to můj styl…ale jen se chci zeptat: Vy takhle chodíte normálně oblečený třeba do krámu, k doktorovi?
Je to hezký, já jsem jen takovýho člověka ještě nepotkala…v takovejch sukních, s takovejma vlasama…
Od té doby, co mi do chlapa valila jedna taková „pin upka“, která se tomuto stylu věnovala prakticky profesionálně, tak ho fakt nemusím. Je pro mě díky ní synonymem lacinosti a duté hlavy = blbé blondýny ![]()
@Anonymní píše:
Od té doby, co mi do chlapa valila jedna taková „pin upka“, která se tomuto stylu věnovala prakticky profesionálně, tak ho fakt nemusím. Je pro mě díky ní synonymem lacinosti a duté hlavy = blbé blondýny
Já bych úplně neříkala blondýny. Já jsem blonďatá a nějakým pin up stylu jsem vůbec nevěděla, teď jsem si hledala na netu co to je. Myslím si že blbá taky nejsem, mám střední školu a dokážu si poradit i v normálním životě, zkrátka používám mozek. Každá blondýna není blbá.
@Kaktusanda píše:
Já bych úplně neříkala blondýny. Já jsem blonďatá a nějakým pin up stylu jsem vůbec nevěděla, teď jsem si hledala na netu co to je. Myslím si že blbá taky nejsem, mám střední školu a dokážu si poradit i v normálním životě, zkrátka používám mozek. Každá blondýna není blbá.
Taky jsem blondýna - přírodní, VŠ, chlapům se líbím, takže vysloveně mindrák ze mě nemluví. Podle mě taky není každá blondýna blbá. Akorát díky arogantnímu a podbízivému chování jedné peroxidové příslušnice této subkultury (ve stylu „Jsem tady - zblázněte ze mě všichni!“), s nímž mám bohužel velice špatné zkušenosti, se mi vybaví rovnítko mezi pin upem a peroxidovou „nánou“.
Peroxidová hlava, velká prsa, podvazky spolu s tímhle chováním dokážo i se zadanýma chlapama vedle vás divy ![]()
@Anonymní píše:Á žárlivka. A ty co nejsou bloňdaté jsou v klidu?
Od té doby, co mi do chlapa valila jedna taková „pin upka“, která se tomuto stylu věnovala prakticky profesionálně, tak ho fakt nemusím. Je pro mě díky ní synonymem lacinosti a duté hlavy = blbé blondýny
@Netopirek píše: Á žárlivka. A ty co nejsou bloňdaté jsou v klidu?
V klidu jsou všechny, které se chovají normálně a ne, že se na chlapa věší a pomalu se s ním olizují v přítomnosti partnera svého i dotyčné a ještě mu celé dny vypisují a vyčítají, že na ně kvůli své přítelkyni nemá čas…
@Anonymní píše:
Taky jsem blondýna - přírodní, VŠ, chlapům se líbím, takže vysloveně mindrák ze mě nemluví. Podle mě taky není každá blondýna blbá. Akorát díky arogantnímu a podbízivému chování jedné peroxidové příslušnice této subkultury (ve stylu „Jsem tady - zblázněte ze mě všichni!“), s nímž mám bohužel velice špatné zkušenosti, se mi vybaví rovnítko mezi pin upem a peroxidovou „nánou“.
Peroxidová hlava, velká prsa, podvazky spolu s tímhle chováním dokážo i se zadanýma chlapama vedle vás divy
Tomu věřím, já teda jsem taky přírodní blondýna, peroxid není nic pro mě. Chápu vás, bohužel si myslím že i s mým přítelem by takováto žena zamávala.
@Anonymní píše:
V klidu jsou všechny, které se chovají normálně a ne, že se na chlapa věší a pomalu se s ním olizují v přítomnosti partnera svého i dotyčné a ještě mu celé dny vypisují a vyčítají, že na ně kvůli své přítelkyni nemá čas…
Tak pak, ale není problém v barvě vlasů ani v módním stylu.
Ale v dotyčné osobě.
Pak nechápu tvrzení o Blonďátých p… ![]()
Ahoj holky ani jsem nevěděla že můj styl má nějaké jméno…a vůbec specializované obchody…Díky ženský