Kdo má rád styl pin-up

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.4.12 05:08

Ahoj holky ani jsem nevěděla že můj styl má nějaké jméno…a vůbec specializované obchody…Díky ženský

• Citovat
  • Upravit
irinek
9.4.12 07:21

Nádherná moda, hrozně se mi to líbí takový styl. :palec: Hodně věcí mám tedy spíš ze sekáče nebo ušité, ale u nás to nosím málo kdy. :nevim: Jen na tetování nemám odvahu :mrgreen: - no jo, jsem citlivka :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
281
9.4.12 08:26

@irinek tetování nemusí být, to je třešnička na dortu-sice velice sladká, ale ne každý dort musí mít třešničku :lol:
V sekáči se nakupovalo dřív dobře, dneska už tam najdu málo co …
a za šití chválim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
9.4.12 10:42
@wendulca píše:
@irinek tetování nemusí být, to je třešnička na dortu-sice velice sladká, ale ne každý dort musí mít třešničku :lol:
V sekáči se nakupovalo dřív dobře, dneska už tam najdu málo co …
a za šití chválim ;)

Ahoj, můžu se zeptat jak to děláš, že ti drží ve vlasech ten šátek? Mě to pořád někde padá,asi mám šišatou hlavu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
9.4.12 10:58

základ je mít dobře natupírovanou hlavu, aby byli vlasy pěkně vzdušné ;)
nikdy to nedávám na hladké vlasy, špatně to drží a nevypadá to ani tak efektivně… no a pak existují takové vychytávky jako jsou pírka do vlasů :D… a ty buď píchnu za uši nebo vzadu na týl, podle toho jak vážu vlasy a tím chytím ten šátek a už to drží ;)
to není tvou hlavou :pankac: … jinak když je šátek novej a neomačkanej, tak to nechce držet, proto ty pírka nabo nějaké sponky …
http://www.youtube.com/watch?…
zkus juknout na videjko, ta tam dává obyč sponky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
9.4.12 17:47

ahoj,
narazila jsem na to náhodou, není to můj styl…ale jen se chci zeptat: Vy takhle chodíte normálně oblečený třeba do krámu, k doktorovi?
Je to hezký, já jsem jen takovýho člověka ještě nepotkala…v takovejch sukních, s takovejma vlasama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.8.16 15:35

Já pin-up miluji! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.20 21:27

Od té doby, co mi do chlapa valila jedna taková „pin upka“, která se tomuto stylu věnovala prakticky profesionálně, tak ho fakt nemusím. Je pro mě díky ní synonymem lacinosti a duté hlavy = blbé blondýny :cert:

• Citovat
  • Upravit
1394
29.9.20 21:52
@Anonymní píše:
Od té doby, co mi do chlapa valila jedna taková „pin upka“, která se tomuto stylu věnovala prakticky profesionálně, tak ho fakt nemusím. Je pro mě díky ní synonymem lacinosti a duté hlavy = blbé blondýny :cert:

Já bych úplně neříkala blondýny. Já jsem blonďatá a nějakým pin up stylu jsem vůbec nevěděla, teď jsem si hledala na netu co to je. Myslím si že blbá taky nejsem, mám střední školu a dokážu si poradit i v normálním životě, zkrátka používám mozek. Každá blondýna není blbá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.20 09:16
@Kaktusanda píše:
Já bych úplně neříkala blondýny. Já jsem blonďatá a nějakým pin up stylu jsem vůbec nevěděla, teď jsem si hledala na netu co to je. Myslím si že blbá taky nejsem, mám střední školu a dokážu si poradit i v normálním životě, zkrátka používám mozek. Každá blondýna není blbá.

Taky jsem blondýna - přírodní, VŠ, chlapům se líbím, takže vysloveně mindrák ze mě nemluví. Podle mě taky není každá blondýna blbá. Akorát díky arogantnímu a podbízivému chování jedné peroxidové příslušnice této subkultury (ve stylu „Jsem tady - zblázněte ze mě všichni!“), s nímž mám bohužel velice špatné zkušenosti, se mi vybaví rovnítko mezi pin upem a peroxidovou „nánou“.
Peroxidová hlava, velká prsa, podvazky spolu s tímhle chováním dokážo i se zadanýma chlapama vedle vás divy 8o

• Citovat
  • Upravit
23966
30.9.20 09:26
@Anonymní píše:
Od té doby, co mi do chlapa valila jedna taková „pin upka“, která se tomuto stylu věnovala prakticky profesionálně, tak ho fakt nemusím. Je pro mě díky ní synonymem lacinosti a duté hlavy = blbé blondýny :cert:
Á žárlivka. A ty co nejsou bloňdaté jsou v klidu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.20 09:49
@Netopirek píše: Á žárlivka. A ty co nejsou bloňdaté jsou v klidu?

V klidu jsou všechny, které se chovají normálně a ne, že se na chlapa věší a pomalu se s ním olizují v přítomnosti partnera svého i dotyčné a ještě mu celé dny vypisují a vyčítají, že na ně kvůli své přítelkyni nemá čas…

• Citovat
  • Upravit
1394
30.9.20 10:16
@Anonymní píše:
Taky jsem blondýna - přírodní, VŠ, chlapům se líbím, takže vysloveně mindrák ze mě nemluví. Podle mě taky není každá blondýna blbá. Akorát díky arogantnímu a podbízivému chování jedné peroxidové příslušnice této subkultury (ve stylu „Jsem tady - zblázněte ze mě všichni!“), s nímž mám bohužel velice špatné zkušenosti, se mi vybaví rovnítko mezi pin upem a peroxidovou „nánou“.
Peroxidová hlava, velká prsa, podvazky spolu s tímhle chováním dokážo i se zadanýma chlapama vedle vás divy 8o

Tomu věřím, já teda jsem taky přírodní blondýna, peroxid není nic pro mě. Chápu vás, bohužel si myslím že i s mým přítelem by takováto žena zamávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
30.9.20 10:29
@Anonymní píše:
V klidu jsou všechny, které se chovají normálně a ne, že se na chlapa věší a pomalu se s ním olizují v přítomnosti partnera svého i dotyčné a ještě mu celé dny vypisují a vyčítají, že na ně kvůli své přítelkyni nemá čas…

Tak pak, ale není problém v barvě vlasů ani v módním stylu.
Ale v dotyčné osobě.
Pak nechápu tvrzení o Blonďátých p… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová