Pít kávu můžeme i v těhu i při kojení!

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
sterezie
30.10.12 18:55
@asha píše:
Moznosti je tu vic :mrgreen: Z profilu pise prece Kristyna, ne? :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@kozisek píše:
Jasně, že to je tumpach, přišla k ní kamarádka, tumpach mlela stopro kávu a kámoška jí zatím za zády psala ta moudra z jejího profilu. :nevim: :lol:

přesně tak to bylo nebo holky pily kávu společně a tumpach nadhodila: hele na tom emiminu vůbec neví, co je to dobrá káva, nechceš je poučit? :P

• Upravit
3370
30.10.12 18:56
@panenka87 píše:
Ty jses fakt z te tvoji kavy ujeta, ne? 8o
To jsi se tady chtela pochlubit, jaka jsi frajerka a my ty socky, co pijeme normalni kavu?

nevím, jestli narážela na finance… ale asi spíš na,,nevzdělanost,,? :nevim: :nevim:

• načítám...
1469
30.10.12 18:56
@asha píše:
Maji to ale holky slusne rozjety, co? :mrgreen: Buhvico vubec pijou :mrgreen:

Jestli spíš nebaští nějaký houbičky :think:

• načítám...
19131
30.10.12 18:57
@asha píše:
Moznosti je tu vic :mrgreen: Z profilu pise prece Kristyna, ne? :mrgreen:

no a víme jak se jmenuje tumpach jménem? :think: :mrgreen:

• načítám...
21848
30.10.12 18:58
@MartinaVALL píše:
@MartinaVALL píše:

Nebo sjíždí vysoce kvalitní čáru :D

• načítám...
29730
30.10.12 18:58
@MartinaVALL píše:

Moznosti je mnoho :mrgreen:

• načítám...
sad 1
30.10.12 19:01
@Anonymní píše:
Ahojky holky, pití kávy se muze i v těhu i při kojení, Totiž káva je ovoce, respektive pecka z třešní kávovníku, ale POZOR!! Musíte pít kávu kvalitní 100% arabicu a ne ty sračky dostupné ze supermarketu či z obchdečku, či z nějaky levné kavarny, káva není ani Segafredo ani Illy ani Jihlavanka ani Nescafe, nic z podobný sra.ek,TAKŽE JE LEŽ, ŽE SE KÁVA NESMÍ V TĚHU A PŘI KOJENÍ, TAKŽE HOLKY Sboihem a muzete se na mne vrhnout :-)

Já se na tebe vrhat nebdu, mně řekl můj doktor, že 2 kávy v těhotenství ničemu nevadí, běhěm kojení jsem pila 2 taky, nechápu :nevim: Myslím, že to někdo moc hrotí, ale každého věc :pankac: :pankac: :pankac:

Příspěvek upraven 30.10.12 v 19:01

• Upravit
1469

No hlavně, že je to vysoce přírodní :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
29730
@alenka84 píše:
no a víme jak se jmenuje tumpach jménem? :think: :mrgreen:

Nevime…muzem tipovat. :mrgreen: Kazdopadne na Tumpacha uz tu asi nikdo nezapomene :mrgreen: Az jsem z toho cela tumpachova…
:mrgreen:

• načítám...
3957
30.10.12 19:03

Holky všimly jste si, že po tom, co jste zakladatelku odtajnili, se nějak zdejchla??? Že by už nám nechtěla dělat osvětu v kvalitě kávy??? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
21848
30.10.12 19:04
@werajsik píše:
Holky všimly jste si, že po tom, co jste zakladatelku odtajnili, se nějak zdejchla??? Že by už nám nechtěla dělat osvětu v kvalitě kávy??? :mrgreen: :mrgreen:

No koukám že už tu nikdo nemoralizuje :lol:

• načítám...
1469
30.10.12 19:06

@Seizdra @werajsik Jenže mě to strááááášně bavilo, ach jo a navíc nevím, kdo to byl??? :nevim: :nevim:

• načítám...
3957
30.10.12 19:06
@sad 1 píše:
Já se na tebe vrhat nebdu, mně řekl můj doktor, že 2 kávy v těhotenství ničemu nevadí, běhěm kojení jsem pila 2 taky, nechápu :nevim: Myslím, že to někdo moc hrotí, ale každého věc :pankac: :pankac: :pankac:Příspěvek upraven 30.10.12 v 19:01

No ono zakladatelce šlo spíš o to že jediná káva, co se během těhu a kojení smí pít, je 100% arabica. Všechny ostatní jsou totiž karcinogenní sra.ky.

• načítám...
19131
30.10.12 19:07
@werajsik píše:
Holky všimly jste si, že po tom, co jste zakladatelku odtajnili, se nějak zdejchla??? Že by už nám nechtěla dělat osvětu v kvalitě kávy??? :mrgreen: :mrgreen:

no asi si někde dávají s tumpach 100 % arabicu :think: :think: :think:

• načítám...
sad 1
30.10.12 19:07
@werajsik píše:
No ono zakladatelce šlo spíš o to že jediná káva, co se během těhu a kojení smí pít, je 100% arabica. Všechny ostatní jsou totiž karcinogenní sra.ky.

aha, to jsem zas někam vlezla :lol: :lol: :lol: no nic, už mizím, mám ráda Nescafé :pankac: :pankac: :pankac:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100