Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@panenka87 píše:
Ty jses fakt z te tvoji kavy ujeta, ne?
To jsi se tady chtela pochlubit, jaka jsi frajerka a my ty socky, co pijeme normalni kavu?
nevím, jestli narážela na finance… ale asi spíš na,,nevzdělanost,,?
![]()
@asha píše:
Maji to ale holky slusne rozjety, co?Buhvico vubec pijou
Jestli spíš nebaští nějaký houbičky ![]()
@asha píše:
Moznosti je tu vicZ profilu pise prece Kristyna, ne?
no a víme jak se jmenuje tumpach jménem?
![]()
@MartinaVALL píše:
Jestli spíš nebaští nějaký houbičky
@MartinaVALL píše:
Nebo sjíždí vysoce kvalitní čáru ![]()
@MartinaVALL píše:
Moznosti je mnoho ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky holky, pití kávy se muze i v těhu i při kojení, Totiž káva je ovoce, respektive pecka z třešní kávovníku, ale POZOR!! Musíte pít kávu kvalitní 100% arabicu a ne ty sračky dostupné ze supermarketu či z obchdečku, či z nějaky levné kavarny, káva není ani Segafredo ani Illy ani Jihlavanka ani Nescafe, nic z podobný sra.ek,TAKŽE JE LEŽ, ŽE SE KÁVA NESMÍ V TĚHU A PŘI KOJENÍ, TAKŽE HOLKY Sboihem a muzete se na mne vrhnout
Já se na tebe vrhat nebdu, mně řekl můj doktor, že 2 kávy v těhotenství ničemu nevadí, běhěm kojení jsem pila 2 taky, nechápu
Myslím, že to někdo moc hrotí, ale každého věc
![]()
Příspěvek upraven 30.10.12 v 19:01
@alenka84 píše:
no a víme jak se jmenuje tumpach jménem?![]()
Nevime…muzem tipovat.
Kazdopadne na Tumpacha uz tu asi nikdo nezapomene
Az jsem z toho cela tumpachova…
![]()
Holky všimly jste si, že po tom, co jste zakladatelku odtajnili, se nějak zdejchla??? Že by už nám nechtěla dělat osvětu v kvalitě kávy???
![]()
@werajsik píše:
Holky všimly jste si, že po tom, co jste zakladatelku odtajnili, se nějak zdejchla??? Že by už nám nechtěla dělat osvětu v kvalitě kávy???![]()
No koukám že už tu nikdo nemoralizuje ![]()
@sad 1 píše:
Já se na tebe vrhat nebdu, mně řekl můj doktor, že 2 kávy v těhotenství ničemu nevadí, běhěm kojení jsem pila 2 taky, nechápuMyslím, že to někdo moc hrotí, ale každého věc
![]()
![]()
Příspěvek upraven 30.10.12 v 19:01
No ono zakladatelce šlo spíš o to že jediná káva, co se během těhu a kojení smí pít, je 100% arabica. Všechny ostatní jsou totiž karcinogenní sra.ky.
@werajsik píše:
Holky všimly jste si, že po tom, co jste zakladatelku odtajnili, se nějak zdejchla??? Že by už nám nechtěla dělat osvětu v kvalitě kávy???![]()
no asi si někde dávají s tumpach 100 % arabicu
![]()
@werajsik píše:
No ono zakladatelce šlo spíš o to že jediná káva, co se během těhu a kojení smí pít, je 100% arabica. Všechny ostatní jsou totiž karcinogenní sra.ky.
aha, to jsem zas někam vlezla
no nic, už mizím, mám ráda Nescafé
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
přesně tak to bylo nebo holky pily kávu společně a tumpach nadhodila: hele na tom emiminu vůbec neví, co je to dobrá káva, nechceš je poučit?