Pít kávu můžeme i v těhu i při kojení!

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
PaníKadrnožková
30.10.12 20:36

A já si dám před spaním 100% přírodního Skota :palec:

• Upravit
sad 1
30.10.12 20:40

NO taky když budu chtít něco vědět, tak se podívám na internetu na časopis Dtest na testy kávy a můžu mít přehled.

• Upravit
PaníKadrnožková
30.10.12 20:45
@sad 1 píše:
NO taky když budu chtít něco vědět, tak se podívám na internetu na časopis Dtest na testy kávy a můžu mít přehled.
nebo se zeptáš tumpacha ;)
  • Upravit
sad 1
30.10.12 20:49
@Kačus82 píše: nebo se zeptáš tumpacha ;)

ty jsi střevo, fakt :lol: :lol: :lol:

• Upravit
809
30.10.12 21:14
@Anonymní píše:
nepřisla ale x xx x diskuzí o tom zda se jedna kava muze či ne :lol: :lol:
holky, je asi vidět, že jkste pravý kafe nepili :mrgreen: :mrgreen:

Nedočetla jsem ještě všechny příspěvky, ale nějak jsem nepochopila zakladatelku. Cože je teda ta pravá káva? Jako když mam presovač a koupim si zrnkovou kávu, dejme tomu Illy, tak to jako neni pravá káva?! :mrgreen:

• načítám...
3370
30.10.12 21:16
@beeerush píše:
Nedočetla jsem ještě všechny příspěvky, ale nějak jsem nepochopila zakladatelku. Cože je teda ta pravá káva? Jako když mam presovač a koupim si zrnkovou kávu, dejme tomu Illy, tak to jako neni pravá káva?! :mrgreen:

no, nééé. zrovna illy je prý sr. čka 8o musíě si koupit nějakou kvalitní a hlavně 100% arabica :mrgreen:

• načítám...
809
30.10.12 21:28

Uff, nejdřív jsem měla přelouskat všechny příspěvky a pak až reagovat :D Možná mě před zbytečným dotazem mělo varovat vyjadřování zakladatelky :mrgreen: Tak já teda nevim, na tom Illy je napsáno 100% Arabica, ale podle zakladatelky je to evidentně shit. No nic. Ať žije káva, v těhu, během kojení i v celém mém životě!!!Aneb Bez kafe nežiju :mrgreen:

• načítám...
20916
30.10.12 22:54

Zdravím,
odborník na kávu byl odhalen a varován. Diskuze o kávě založena anonymně a ještě s provokativním záměrem tu ještě nebyla. :roll: Zamykám.

Monika

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí