Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
JO A JEŠTĚ HOLKY jedna VĚC KAFE SE neVAŘÍ!!!
nekecej
trošku to žereš ne? koníček??
@Anonymní píše:
já nikdy kafe nevařila ![]()
@Dukisekk píše:
Já se v těhu dala na pití kávy,,bez kofeinu,, a piji ji ještě stále rok po porodubyl problém se přeučit, ale teď si na žádné jiné ani nepochutnám
no kafe bez kofeinu není kafe ale humáič takže říkaj si ttomu ředemnou laskave hnus jo??
@girlie sage píše:
nekecej![]()
![]()
![]()
![]()
trošku to žereš ne? koníček??
jo mam to jako hobby
@Anonymní píše:
Tak zrovna arabové ho vařej v džezvě - třikrát nechaj přejít varem. Jako ne, že by mi tento způsob přípravy extra chutnal, oni to i dost sladěj
Přesto nemůžeš tvrdit, že to pak není káva. Je to jeden z tradičních způsobů přípravy kávy.
@Anonymní píše:
no kafe bez kofeinu není kafe ale humáič takže říkaj si ttomu ředemnou laskave hnus jo??
víš co to je jedovatý látky dát mimču dát no dobrý ok
@mekkinka píše:
no proto, ono se sype rovnou do pusy…
Nasypeš si to do pusy a zaliješ horkou vodou přece
@Anonymní píše:
jo mam to jako hobby
to je vidět a okolí to ještě kolem tebe zvládá??
@Anonymní píše:
ne nechci to prodat a prave jsme si kurz baristy nedodělala, ale dělam pro jednu takovou firmu a to je k zeblití, co do toho nemrksají
co takhle dovolená? ![]()
@Gina108 píše:
Tak zrovna arabové ho vařej v džezvě - třikrát nechaj přejít varem. Jako ne, že by mi tento způsob přípravy extra chutnal, oni to i dost sladějPřesto nemůžeš tvrdit, že to pak není káva. Je to jeden z tradičních způsobů přípravy kávy.
no ale kde zže no ale vpohodě
@Anonymní píše:
tak ale tohle už fakt trošku přeháníš, ne?
Je fakt, že my si tu do Tebe trochu rýpáme… Ale tohle?
Tak nadhoď třeba ještě co jíš, co piješ, v čem pereš, čim uklízíš… Třeba zas v tomhle máš nekvalitní věci Ty!
@Dukisekk píše:
Já se v těhu dala na pití kávy,,bez kofeinu,, a piji ji ještě stále rok po porodubyl problém se přeučit, ale teď si na žádné jiné ani nepochutnám
Technologie odstraňování kofeinu probíhá dvěma způsoby. Jedním se kofein odstraňuje pomocí organických rozpouštědel, zelené zrno se nejprve napaří, aby se rozevřelo a usnadnil se tak průnik rozpouštědla, ve kterém se zrna namáčí a tím nastává vyluhování kofeinu. tak a tady mnamku bezkofeinové akavičky fajnové káva ne
@tessy píše:
Nasypeš si to do pusy a zaliješ horkou vodou přece
No jasně, je to ekologický způsob přípravy, ovšem vhodný spíš pro pány - neušpiní se hrníček
![]()
@Anonymní píše:
Robusta fuj to taky není KÁVA
@Anonymní píše:
http://www.cafeeternity.cz/…-classico/66 nebo tady
Promiň, ale nikdo tu o Tvoje poučování nestojí ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat