Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pozvala bych ho taky jen na kafe..
A mimochodem, tu večeři sis snad mohla dát.
@Nikolxx píše:
A nebo se můžeme vědomě přestat chovat jako opičáci a neodvozovat z prvních 2 rande, že je kolenovrtřekl ji, že chce platit napůl, na druhé rande ji pozval (ano to ze si nedal večeři je asociální, to uznávám), a na nemocenské a materske bude dle jeho slov platit on. Za další to muže být setrilek, ale díky tomu bude mít nasetreno na bydlení. Někdo jiný muže perfektně zvládat prvních par rande a za holky platit, platit za kolegene a kamarádky, ktere mají menší plat, může byt velkorysý až na strop, ale účet mít prázdný.
Si vytisknou účet z banky a budou se společně hladoví nad čajem kochat jeho výší ![]()
Příspěvek upraven 27.11.21 v 23:01
@Anonymní píše:
Tak on mi řekl co dělá a pořád si stěžoval na nedostatek penez.
A já jsem taky státní zaměstnanec… A řekla jsem mu, hele, pokud děláš tuto práci, tak máš základ minimálně takový a to je ještě o tolik víc než mám já. Ty máš dobrý plat! Nevím, na co si stěžuješ…
A on, že částka sedí a s příplatky ještě větší… plus brigáda… ale že velký tedy není, že dneska je to přitom co člověk musí zaplatit fakt nedostačující a já mu stále opakovala, že mám „O dost MÉNĚ NEŽ ON!“ a v podstatě stejné náklady, za byt ještě vyšší.. nemám ho po známosti jako on… Ale nějak tak mluvil pořád jen o svém trápení no… Já jako ženská bych byla za jeho plat ráda…
Omg.
Toto bych poslouchat nechtěla.
@Anonymní píše:
Tak on mi řekl co dělá a pořád si stěžoval na nedostatek penez.
A já jsem taky státní zaměstnanec… A řekla jsem mu, hele, pokud děláš tuto práci, tak máš základ minimálně takový a to je ještě o tolik víc než mám já. Ty máš dobrý plat! Nevím, na co si stěžuješ…
A on, že částka sedí a s příplatky ještě větší… plus brigáda… ale že velký tedy není, že dneska je to přitom co člověk musí zaplatit fakt nedostačující a já mu stále opakovala, že mám „O dost MÉNĚ NEŽ ON!“ a v podstatě stejné náklady, za byt ještě vyšší.. nemám ho po známosti jako on… Ale nějak tak mluvil pořád jen o svém trápení no…Já jako ženská bych byla za jeho plat ráda…
Tak to je ještě horší než úvodní příspěvek. Bude tě pořád bavit poslouchat, jak se má špatně? Státní zaměstnanec se snad ani špatně mít nemůže.
@PaníBovaryová píše:
Si vytisknou účet z banky a budou se společně hladoví nad čajem kochat jeho výšíPříspěvek upraven 27.11.21 v 23:01
Tak minimálně se může kochat ta chudá samička, že s mláďaty nebude cestovat z najmu do najmu jako u těch s velkorysým samcem co musí zvát všechny kamosky s menším platem..
Jinak se tolik nezastavam toho kluka, protoze minimálně moc empatie v nekterych oblastech nepobral, jen mi jde o princip.
Bože můj, to je zoufalec, ten bude kolenovrt mezi kolenovrty. Já za sebe na rande zaplatím ráda, hrozně mi vadí, jak se někteří při placení vína tváří, jako by mi zachraňovali život (spíš tvářili, teď mám dlouhodobý vztah, tak jsem těchto omylů ušetřena). Ale určitě je třeba si je za začátku prověřit. Přeci jen to vypovídá o tom, ja budete v případné společné budoucnosti hospodařit. Ten tvůj zoufalý zájemce je tak jasný, že by ani nebylo třeba chodit do restaurace, procházka by stačila. Trochu jsem se rozvášnila, opravdu mě takoví muži iritují.
@Markéta80 píše:
@Lucie142 on asi ani neměl žízeň když 2h pil jeden čaj
Bych se nedivila, kdyby opakovaně žádal obsluhu o doplnění horké vody, dokud by tekutina nebyla úplně čirá.
@Nikolxx Pokud si chce své potenciální partnerky testovat, tak to má dělat míň okatě. Takhle působí jako křupan a to si s sebou nese to riziko, že mu i ty normální utečou.
A to píšu jako někdo, kdo preferuje placení napůl.
@Nikolxx píše:
Tak minimálně se může kochat ta chudá samička, že s mláďaty nebude cestovat z najmu do najmu jako u těch s velkorysým samcem co musí zvát všechny kamosky s menším platem..Jinak se tolik nezastavam toho kluka, protoze minimálně moc empatie v nekterych oblastech nepobral, jen mi jde o princip.
chudá samička bude dál chudá, protože pan sameček nepustí na její bydlení chlup Přece zbytečné! ![]()
@Parninas píše:
@Nikolxx Pokud si chce své potenciální partnerky testovat, tak to má dělat míň okatě. Takhle působí jako křupan a to si s sebou nese to riziko, že mu i ty normální utečou.
A to píšu jako někdo, kdo preferuje placení napůl.
To že působí jako křupan nijak nerozporuju.
@Markéta80 píše:
@Lucie142 on asi ani neměl žízeň když 2h pil jeden čaj
Tak vlastně sláva za čaj, taky si nemusel dávat nic ![]()
O to bych byla na to příště zvedavejsi
@Cenarius píše:
On si dal čaj. Ona si mohla dát cokoliv, i tu večeři. Že si to nedala byla její volba a neni to o tom, co on chce a nechce platit.
Omyl, ještě existuje něco jako bontón, který velí, že jist mají oba.
Tím, že si nedal jídlo jasně dal najevo, že jist nechce, nechce utrácet…
@ZustanSeMnou píše:
Pozvala bych ho taky jen na kafe..
A mimochodem, tu večeři sis snad mohla dát.
Vážně by sis dala jídlo, kdyby on nechtěl jíst?
Nevím, kdybych mela hlad, dala bych si, ale zaplatila si to sama…