Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Burj Chalifa píše:
bože, to je zase na moji adresu blábol.
Sranda viď ![]()
@terien píše:
Sranda viď
větší sranda je, jak se domníváte, že tím, že se jí narodí dítě v nižším věku než vám, tak pro ni skončí život. Přitom může prožít zajímavější a šťastnější život než vy. Nikdo nemá věšteckou kouli.
@lucenka píše:
Ve 30 nebude muset dítě nechávat babičkám… Mám čerstvě osmiletý děcko a společně procestovanou víc zemí, než mnohé bezdětné třicátnice nebo zde nepřející uživatelky typu @terien a @Burj Chalifa a nemyslím tím pobyty někde v rezortu, ale pěkně s batohem, každé 2-3 dny v jiném hotelu, na kolech několik dovolených se stanem, kdy si kluk vezl své věci.Příspěvek upraven 15.01.19 v 01:45
to je nejake plus? Ja nikam takto s deckem jezdit nebudu, a nenapadlo by me to ani ve 20. Pro mne to zni jako horor a obzvlaste jako dite bych to nesla tezce.
Ale libi se mi, jak to tady vyzdvihujes, jako by to byl zarny priklad kladu mlade matky. Ze taha decko po takovych silenostech.
@warita píše:
to je nejake plus? Ja nikam takto s deckem jezdit nebudu, a nenapadlo by me to ani ve 20. Pro mne to zni jako horor a obzvlaste jako dite bych to nesla tezce.Ale libi se mi, jak to tady vyzdvihujes, jako by to byl zarny priklad kladu mlade matky. Ze taha decko po takovych silenostech.
Tak moje děcko je z toho nadšené a já jsem taky spokojená, protože na to mám dostatek energie a navštěvujeme zajímavá místa společně, jako rodina.
A jinak mi přijde dost smutný, nevytáhnout pořádně paty z domova , maximálně tak do nějakého rezortu u moře, které jsou všude podobné.
Příspěvek upraven 15.01.19 v 08:02
@lucenka píše:
větší sranda je, jak se domníváte, že tím, že se jí narodí dítě v nižším věku než vám, tak pro ni skončí život. Přitom může prožít zajímavější a šťastnější život než vy. Nikdo nemá věšteckou kouli.
Prosím tě už se uklidni, jak strašně zajímavé a šťastné životy mají tyhle mláďata co rodí mláďata vidím kolem sebe a i tady si můžeš počíst.
@terien píše:
Prosím tě už se uklidni, jak strašně zajímavé a šťastné životy mají tyhle mláďata co rodí mláďata vidím kolem sebe a i tady si můžeš počíst.
no vidíš, já rodila o něco později než zakaldatelka (ale ne až tak o moc) a život mám hodně zajíímavý a řekla bych, že i celkem šťastný.
@lucenka píše:
no vidíš, já rodila o něco později než zakaldatelka (ale ne až tak o moc) a život mám hodně zajíímavý a řekla bych, že i celkem šťastný.
To je dobře, já ti to přeju, jenže mám dojem, že to je spíš výjimka. Taky hodně záleží na tom, co má člověk v hlavě a když čtu příspěvky zakladatelky, tak se obávám toho, že zrovna ona se zanedlouho zařadí mezi ty, pro které to všechno bude spíš velké rozčarování.
@terien píše:
To je dobře, já ti to přeju, jenže mám dojem, že to je spíš výjimka.Taky hodně záleží na tom, co má člověk v hlavě a když čtu příspěvky zakladatelky, tak se obávám toho, že zrovna ona se zanedlouho zařadí mezi ty, pro které to všechno bude spíš velké rozčarování.
Hlavně, že ty jsi měla ve 20 v hlavě lék proti rakovině… ![]()
@hanka.br. píše:
Hlavně, že ty jsi měla ve 20 v hlavě lék proti rakovině…
Neměla, ale taky jsem se netvářila že ho mám.
@lucenka dámy tady si myslí že ve 20 mají všichni holé zadky asi soudí podle sebe 😂 😂 😂
@lucenka píše:
Tak moje děcko je z toho nadšené a já jsem taky spokojená, protože na to mám dostatek energie a navštěvujeme zajímavá místa společně, jako rodina.A jinak mi přijde dost smutný, nevytáhnout pořádně paty z domova , maximálně tak do nějakého rezortu u moře, které jsou všude podobné.
Tak jasne, lidi jsou ruzni. Moji rodice s nami chodivali na tury, kdyz jsme byli male decka, tak 4-5let, pak to prestalo. Na tyto vylety do prirody mam smisene vzpominky. Povetsinou to bylo charakterizovane tim, ze jsem byla hodne unavena, byla jsem dost nemocna a fyzicky jsem to nedavala, takze jsem furt pobrekavala, ze jsem unavena a uz nemuzu a v zime mi byvala silena zima. Pozor, rodice me nepretezovali, alespon si nemyslim, ze nas nutili do nejakych extra vykonu, ale proste jsem byla hodne slaba.
Cili nejaky kratsi vylet do lesa na 2-3h super, cokoliv vice a uz jsem trpela.
Vandrovani na x dnu po sobe a spani pod sirakem, to jsem diky bohu jako dite nikdy nezazila a jsem moc stastna, ze toto na mne rodice ani nezkouseli. Pro mne to neni nic.
Co se tyka toho citovaneho rezortu, tak tam jsem s rodici jela mnohokrat a moc se mi to libilo. V mori jsme byli nalozeni prakticky cely den, potapeli jsme se, blbli jsme s nafukovaci matraci, hledali muslicky, staveli hrady z pisku, hazeli jsme si ufem a po vecerech jsme s rodici hrali karty a smali jsme se. Od more jsme se vraceli opaleni, vydovadeni az na pudu a s hromadou krasnych vzpominek.
Co tim chci rict? Ze to nemuzes pausalne posuzovat z tveho pohledu. Tebe a tve dite bavi chodit po turach? Super, uzivejte si to. Nekoho jineho bvavi lezet u more? Fajn, at si to uzije. Ale povysovat se nad lidi, ktere bavi more a davat sebe za uzasny priklad toho, jak to podle tebe ma vypadat, to je trosku moc.
EDIT: Znam dost 40tniku a 50tniku, ktere vyslovene bavi chodit po horach. Nechapu, jakym zpusobem je tohle vazane na vek?
Mne to nebavilo ani ve 20, nejsem ten typ na dobrodruzne vylety do rozeklate prirody. Rekla bych, ze toto neni o veku, ale o tom, jak to ma clovek nastavene a co ho bavi.
@Alenkaa99 píše:
@lucenka dámy tady si myslí že ve 20 mají všichni holé zadky asi soudí podle sebe 😂 😂 😂
No ony ty dámy třeba umí počítat do 20
já jsem teda rok po škole žádný velký balík na účtě neměla, to se klidně přiznám. Ale znám holky co jo, ty byly už na střední takovy hodně šikovný
![]()
@Anonymní píše:
Jaký je váš názor?![]()
Já bez rozumu a naivní a vy jste všechny dospělé a chytré od života poučené .. divím se že tedy máte čas řešit na internetu hlouposti ..
Jsem jiná než moji vrstevníci a mám úplně jiné zájmy nemám fb, instagram a podobný sociální sítě. Nelezu na diskotéky a když už jsem byla tak jsem vždy domu došla po svých a vše si pamatovala a ne jako moje spoluzacky co povídali co a jak kde s kým a nepotrebuju ani střídat kluky jako ponožky, nekourim a nepiju
nevěříte ze něco mám to je mi taky jedno
ale nevím v čem jsem horší než vy ? Ze je mi 20 ?
ze kvůli tomu ze je mi 20 jsem naivní ? Nejspíš v něčem jo protože se člověk učí celej život a voznavá se ale nadruhou stranu vím co dělám. Navíc jsem nikde nepsala ze vše zvládneme na jedničku nebo ze dítě je sranda .. mám malého synovce který když se narodil tak nedýchal takže jsem viděla z blízká i tohle ne úplně ideální podmínky narození miminka do teď musí jezdit po doktorech ale to vám povídat nebudu je to osobní. Mrzí mě ze jsou lidi tak zlí ale to je dnešní doba.
Tak vás zralé slečny/ženy nikdy manžel neopustí a budete žít šťastně jenom protože jste zacli o třeba deset let později než já a mě můj přítel opustí jen co se malička narodí a mě pošle pod most ![]()
@lucenka píše:
Tak moje děcko je z toho nadšené a já jsem taky spokojená, protože na to mám dostatek energie a navštěvujeme zajímavá místa společně, jako rodina.A jinak mi přijde dost smutný, nevytáhnout pořádně paty z domova , maximálně tak do nějakého rezortu u moře, které jsou všude podobné.
Příspěvek upraven 15.01.19 v 08:02
Ta tvoje nechuť k resortum u more je zrejma, uz v jine diskusi si psala, ze dite ma travit cas o dovolene s rodicema a ze rodice, co ho u more odlozi do detskeho koutku, s nim k tomu mori nemusi vubec jezdit. Pustili se tam do tebe dost lidi, ze jak si treba s ditetem zahrajes vodni polo ve trech.
A vubec si vyzobnes z toho, co se hodi tobe, ono z toho resortu muzes jezdit po vyletech a denne byt jinde a na jine plazi.
S batohama jsem se neco nalezla za mlada a chodime ted, kdy jsou deti vetsi, ze bych nutne musela dvou, tri a ctyrletaka tahat po trech dnech z mista na misto, kdyz mu je nejlip ve stinu si placat babovky a jezdit na klouzacce, on totiz neni resort jako resort ![]()