Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Jitus.Slavickova ja mela jizvu 1,5mm a maly odhad 4kg. Takze jisty cisar, jizva by to nedala takoveho cvaldu. Narodil se v 39+0 a 4,5kg
Myslim, ze v Podoli to umi celkem odhadnout tu vahu. Tak hodne stesti! ![]()
Holky mam na rizikovce velice dobrou kamaradku, ta ma jizvu 0,7mm a je o tyden min nez ja, se divi ze jeste v celku..jinak Adelka nase mela odhad v 36tt 5kg, tak tahle snad bude mit min, rada bych vydrzela jeste…
@Jitus.Slavickova
a kolik nakonec vazila? kdyz male takovy odhad
@Jitus.Slavickova hezkyyyyy
no ale teda lekla jsem se, ze treba 5,5kg ![]()
@marfra Sekli se o par gramu ale i tak byla obrik..tahle snad nebude ![]()
Ahojky, holky na kolikaty ze tyden tak planuji ten cs? ve stredu jsem to z mudr Mechurovou zapomela poptat, ted tam jdu ve stredu tak jsem zvedava..uz by mi mohli dat datum..jsem 36 tt prubeh
@Jitus.Slavickova co jsem tam 2× rodila tak vzdy 39+0. Kdyz jsem ted po druhe, kvuli hlidani starsiho, chtela o 2 dny driv, tak nechteli, ze proste driv jak 39+0 to neudelaji. Jedine pozdej. Samozrejmne pokud neni nejaky problem a neni nutne cisare udelat driv. Poprve jsem mela KP a podruhe byl cisar kvuli jizve a velikosti maleho.
@marfra Dekuju moooc.no ja mam ted jizvu 1,7mm, ve stredu se bude merit zas a i mala, ale ta by mela mit vahu v pohode..tak uvidim co mudr. Mechurova rekne ![]()
@Jitus.Slavickova ahojky ja jdu na CS ted ve ctvrtek to budu presne 39+0. Uz se faaakt tesim az to budu mit zasebou
@Appel Tak drzim palce, to verim, ja uz se moc tesim..pokud by to naplanovali az na fakt 39tt to mam az prvni tyden v kvetnu..coz teda by byl mazec,1.5 se setehujem..
@Jitus.Slavickova no ja si myslim ze to tak udelaji, me uz ted ke konci hodne boli jizva a akorat me kontroluji, takze spise pocitej s tim 39tt tedy pokud se ti porod nerozjede drive
@Appel No uvidim zitra no..netusim jestli bych vydrzela do toho 39tt, prvni je 36tt..tak uvidim, uz kvuli diabetu co se bude dit..
@Jitus.Slavickova uvidis co ti reknou urcite zhodnoti tvuj stav a nejak to dopadne..ale radeji to stehovani posun ![]()
@Appel Tak stehovani uz opravdu posunout nelze..bud budu jeste v celku nebo se vratim bud sem nebo tam po porodu, chlap a rodina s tim pocitaji
uvidime jak se bude vyvyjet situace ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.