Plánovaný císařský řez Podolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Honzíček 12
28.2.12 22:33

ahoj,
chci se zeptat,co dělat aby mě po prvním akutním císaři naplánovali opět císař,četla jsem,že když si žena stěžuje na bolest jízvu tak automaticky jde na císař.Po zkušenostech nechci rodit normoš bohužel..((((

• Citovat
  • Upravit
23298
24.1.13 15:40

Ahoj holky,
pristi tyden mam planovaneho cisare v Podoli, chci se zeptat jak je to s mobilem na JIPce? nekde jsem cetla, ze je zakazany, ale jinde, ze ho tam stejne maminy mely a pouzivaly :nevim:
A jeste jak s plenkama? Tahli jste je tam uz pri nastupu, nebo vam je treba manzel privezl, az vas z JIPky prelozili na pokoj?
Diky za info!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
24.1.13 16:20

@marfra S Jipkou nevím, nebyla jsem tam, ale u plenek stačí, když ti je doveze manžel, až budeš na normálním pokoji.
Když nastupuješ, tak ti stejně řeknou, ať si vezmeš jen pár nejnutnějších věcí, protože na JIPce je málo místa. A pořádná tašku s ostatníma věcma včetně plen ti stačí další den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
24.1.13 16:22

Ahoj, rodila jsem akutním císařem v Podolí teď v pátek a pak byla na JIPce, mobily tam nesmí, ale zavolali příteli tel. číslo, kam mi může volat a oni mi ho pak předali. Byla jsem tam 2 dny (neměli na šestinedělí volno), tak ho tam tajně i na chvilku pustili, jsou tam moc hodní. Přeji ať vše proběhne ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VeruFairy
24.1.13 18:06

Je to tak, taky jsem mobil sebou neměla (teda měla, ale vypnutý v kabelce a rozhodně bych se pro něj nenatáhla :D) a doporučuji sebou akorát župan a mycky.Ty nejlépe někam navrch, aby je pak sestřička nehledala na dně tašky. Plenky po mně chtěli až asi třetí den, takže to všechno počká ;)
Držím palce..pokud budeš rodit při vědomí, je to paráda..za sebe doporučuji. Druhý den to vstávání nic moc, ale každe tři hoďky nosí miminko a to je pak člověku šumák, že ho bolí břicho ;)

• Citovat
  • Upravit
23298
21.2.13 16:43

Tak spis jen pro info, mobily jsou na JIPce skutecne zakazane, ale pokud kapnete na hodnou sestricku, neni problem. Ja se normalne zeptala a dovolili mi ho, ale jen na sms, volani mi zakazali…nicmene ja byla rada i za to. Takze to chce, jen se zeptat a kapnout na dobrou sestru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
27.3.13 11:59

Ahoj holky, jak dlouho dopředu jste byly informovány, že půjdete na císaře? Čekám dvojčátka a už jsem 35.týden a jsem nervozní, že teda předběžně by to mělo být někdy za 2-3 týdny pokud bude vše ok. Tak jen pro info. A braly jste si s sebou něco ještě navíc? Moc děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
27.3.13 13:51

@LadyToTy mne to rekla primarka asi 10 dni pred, delali mi ho presne 39+0, je to tam tak bezne…ale u dvojcatek to bude mozna jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VeruFairy
27.3.13 15:57

Taky jsem z toho byla nervózní, že se termín furt neřešil. Nakonec jsme se na tom dohodli až týden před porodem ;) ;)

• Citovat
  • Upravit
171
27.3.13 16:01

Holky díky, mě právě doktorka říkala, že když bude vše ok, tak že mám počítat ten 37.týden. Tak jsem jen chtěla vědět, jestli bych se to na zítřejší kontrole už konečně nemohla dovědět :think: Jsem z toho nervózní a už bych to i ráda měla za sebou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VeruFairy
20.6.13 13:34

blog

Ahoj nastávající i současné maminky. Vrhla jsem se na psaní blogu a ummístila jsem na něj můj zážitek s císařským řezem v Podolí. Kdyby Vás některou zajímalo, můžete shlédnout zde:
http://maminkasvadlenka.blogspot.cz/
jinak se omlouvám za spam, ale přišlo mi, že se to sem docela hodí. :kytka:
nezhorkněte :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
49
29.11.13 07:26

Teda to me udivuje rodila jsem 20.6.2013 plánovaným CŘ u apolinare a manžel mohl byt na sále se mnou za 500 a bez žádného kurzu. Sedel mi u hlavy, vlhkou gazou mi otiral suché rty a povzbuzovala me. Po vyndani prcka šel s nim na vážení atd a pak přišel s nim v náruči a sedel u me s nim po celou dobu co me sili. Na jip mi maleho nosily co tři hodiny na přiložení jeste v den porodu a druhy den v poledne uz jsem byla i s prckem na sestinedeli. Chtěla jsem druhy porod jít do podoli ale ted nevím. Chci mit zase manžela u sebe a prcka vidět hned. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
29.11.13 12:33

@Paja2912 ja to mela v Podoli uplne stejne jako ty popisujes, rodila jsem v unoru 2013 :nevim: manzel byl taky celou dobu se mnou, pak byl se sestrickama vzadu kdyz maleho cistili a vazili a pak jsme byli vsichni spolu po celou dobu co me sili. Prcka jsem na JIP dostaval co 3 hodiny a druhy den uz normalne na sestinedeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
29.11.13 17:11

Aha tak to je supr, ja se na zacatku téhle diskuze docetla ze to stojí 3000 tisíce aby tam manžel mohl byt a prcka ze jen ukážou a pak uz ho neprinesou az druhy den na jip což mi přišlo taky hloupý. Ale jestli je to uz ted tak jak u apolinare tak jdu jednoznačně do podoli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.14 13:11

Ozivuji téma - má někdo zkušenosti?

Kdy a kam se hlásit?
Dali mi papír, že mam nastoupit na P3, ale nevím kdy… Rikali ráno. Byla jsem uplne cela zblbla, protoze jsem cisare necekala a nevím ted nic.
Prosím, ma nekdo zkušenost?
Delaji to hned ten den? Kam se mam jit hlasit? Kde je prijem?
 Díky!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková