Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No já jsem po operaci prohlásila, že radši 10 porodů než tohle. ![]()
Ale každýho to bolí jinak, tak neboj.
A jestli budeš mít implantáty jen pod žlázou, tak bolet skoro nebude.
@princeznaL píše:
No já jsem po operaci prohlásila, že radši 10 porodů než tohle.
Ale každýho to bolí jinak, tak neboj.A jestli budeš mít implantáty jen pod žlázou, tak bolet skoro nebude.
Ahoj, měla jsem úplně samé pocity jako ty. Myslela jsem, že mi hoří hrudník ![]()
Zdravím. Je tu někdo. kdo by poradil? Chtěla bych na plastiku odjakživa mám velkou asymetrii a už mě to nebaví. Jsem po dvou dětech a. dalai už neplánují. Je tu někdo kdo byl nejprve na konzultaci a až po čase co si našetřil šel na operaci nebo jste šli na konzultaci až máte našetřené. Nevím jestli by stačila. jen modelace nebo jen implantáty nebo oboje. Děkuji
@mikalka1992 píše:
Zdravím. Je tu někdo. kdo by poradil? Chtěla bych na plastiku odjakživa mám velkou asymetrii a už mě to nebaví. Jsem po dvou dětech a. dalai už neplánují. Je tu někdo kdo byl nejprve na konzultaci a až po čase co si našetřil šel na operaci nebo jste šli na konzultaci až máte našetřené. Nevím jestli by stačila. jen modelace nebo jen implantáty nebo oboje. Děkuji
Ahoj, moc ti neporadím, ale budu řešit to samé. Je částka, kterou jsem ochotna dát hned a nebude mi to nějak rozhazovat finance, ale taky přesně nevím zda bude stačit augmentace nebo bude potřeba i modelace a to už je snad zas o 30k vic
Takže já prostě zkusim tu konzultaci ať vim ![]()
Konzultace by tě neměla k ničemu zavazovat. Známá takhle byla a na plastiku nakonec nešla.
Tak to je super
jddu na to až přísti rok pro jistotu
už se nemužu dočkat
bolest přetrpím, horší jak porod to být snad nemuže