Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@Janli píše:
U nás si většina policistů něčím přivydělává. Někdo dělá truhlařinu, jiný opravuje auta, někdo zedničí nebo obkládá. Záleží jaké má kdo vzdělání a co umí.
Takhle fungují policisté začátečníci. Ti pokročilejší pak jedou v prodeji zabavených drog, prodejem informací, v provizích za nahlášení nehody lovcům nehod, krytím trestné činnosti, sledováním a obviněním nepohodlných osob atp.
@KatusinkaMala píše:
Mužu se zeptat?? možná zcela mimo, ale má manželka vyživovací povinnost k manželovi???
Určitě ano, vygůgluj si příslušné zákony… Vím ze života, že existuje i nějaká „vyživovací povinnost“ k bývalému/bývalce, při rozvodu např. invalidní manželce soud přiklepl pravidelnou měsíční částku, kterou jí musel manžel s vysokými příjmy posílat…
![]()
@Zumpa píše:
Takhle fungují policisté začátečníci. Ti pokročilejší pak jedou v prodeji zabavených drog, prodejem informací, v provizích za nahlášení nehody lovcům nehod, krytím trestné činnosti, sledováním a obviněním nepohodlných osob atp.
V jakým kocourkově to žiješ??? ![]()
@bse.pedro píše:
Asi těžko…![]()
Ještě nedávno si třeba někteří mladí kluci od dopravky s podprůměrnými platy přivydělávali načerno… Před pár lety si občas někteří kluci a holky z dopravky dělali na mé bývalé provozovně pauzu, WC, limonáda, kafe a často jsme vykecávali o autech, o životě…
No my máme právě policajta v rodině a manuální brigádu mu vedení zatrhlo, takže šel načerno
@KatusinkaMala píše:
Mužu se zeptat?? možná zcela mimo, ale má manželka vyživovací povinnost k manželovi???
Samozrejme.
@Zumpa píše:
Jasne.
Kdybych nebyla z oboru, tak budu valit bulvy ty zabavena drogo
![]()
@Anonymní píše:
Jasne.
Kdybych nebyla z oboru, tak budu valit bulvy ty zabavena drogo![]()
![]()
Bohuzel, ale ma pravdu. Nekdo se zmanipulovat a zaslepit necha. Znam teda jednoho, ktery se chytil na drogove pozlatko. Pochopitelne je to byvaly policista. Ale vsichni takovi nejsou.
@Šarlota4 píše:
To ze ty mas h… neznamena, ze to jaou krasne alimenty. Je to nizsi prumer.
Já mám manžela s pěknou výplatou
TOS mě pobavila ![]()
Holky ja se nechci ex mstit. Tohle už mám dávno vyřešené. Jen nehodlám ustavičně dělat blbce. Ona jasně řekla ze si bude dělat děti abych nemusela dostávat alimenty. A hlavně má sice vyživovací povinnost, ale mají i jeho manželka kz svým dětem taky ne jen chlap. Za to nemůžu že si dělá děti nikdo ho do toho nenutil a když ma dělat na to děti tak jak řekla paní na ospod může si najít jiné zaměstnání nebo vzít brigádu. Ospod souhlasi.ja si taky nedělala děti dokud jsem si nebyla jistá tím že to zvládnu ja ne opustila rodinu ja si neudělala další děti hned po rozvodu čekam druhé dítě po 6mi letech chodila jsem do práce zatímco ona dělala děti a ja ho mám nechat žít? Když nekoupí ani dceri nic k svátku a nezajímá ho ze jde dcera do první třídy. Děti si umí dělat každý.
Zakladatelka
@Anonymní píše:
My platíme na dvě děti 8 a 15 alimenty dokupy 4500Kč. K tomu tedy platíme jednou za rok školní potřeby pro obě (psací potřeby, aktovky, pouzdra, papuče, tenisky), celoročně obuv (asi 5-6 páru každá ročně občas vydrží do další roku), bundy (3 ročně to vydrží dva roky). Kredit jednou za dva měsíce, platíme odpady za ně. Plus nějaké tý dárky na vánoce, narozky.( vesměs oblečení, kosmetiku které si zase berou domu, nebo dostali mobily, tablety… A co jak kdy potřebuji. Řekla bych že nás holky stojí cca 6500-7000Kč měsíčně. Jejich maminka si nestěžuje, mají pořešené ty dražší věci.
Máš hezké alimenty na jedno dítě si myslím.
A započítávali i vás přijem když jste žijete spolu? Jste sezdani
@Anonymní píše:
Holky ja se nechci ex mstit. Tohle už mám dávno vyřešené. Jen nehodlám ustavičně dělat blbce. Ona jasně řekla ze si bude dělat děti abych nemusela dostávat alimenty. A hlavně má sice vyživovací povinnost, ale mají i jeho manželka kz svým dětem taky ne jen chlap. Za to nemůžu že si dělá děti nikdo ho do toho nenutil a když ma dělat na to děti tak jak řekla paní na ospod může si najít jiné zaměstnání nebo vzít brigádu. Ospod souhlasi.ja si taky nedělala děti dokud jsem si nebyla jistá tím že to zvládnu ja ne opustila rodinu ja si neudělala další děti hned po rozvodu čekam druhé dítě po 6mi letech chodila jsem do práce zatímco ona dělala děti a ja ho mám nechat žít? Když nekoupí ani dceri nic k svátku a nezajímá ho ze jde dcera do první třídy. Děti si umí dělat každý.Zakladatelka
Nechceš se mstít, ale stačí jedna věta od nějaké kačeny a ty začneš jednat. Nééé, to vůbec není msta… ![]()
@mamina89 píše:
Já mám manžela s pěknou výplatou![]()
![]()
TOS mě pobavila
Tak tim spis nechapu jak to muzes napsat.
@Zumpa píše:
Nechceš se mstít, ale stačí jedna věta od nějaké kačeny a ty začneš jednat. Nééé, to vůbec není msta…
To teda fakt není, tobě by se taky nelíbilo kdyby dětem které má s ní dával všechno a na tvoje kaslal. Se trochu zamysli než začneš psát blbosti. Asi nejsi rozvedená protože bys tohle jinak nemohla ani napsat ![]()
Zakl.