Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sylvajs píše:
http://tn.nova.cz/…ilionum.htmlmasakr ..kupuje domy,auta za milióny a na dvě děti se mu zdá 3.000 měsíčně alimenty hodně![]()
hm, ten Řepka je debil, to by mě zajímalo, jak by takový soud dopadl…
petratavali píše:Sylvajs píše:hm, ten Řepka je debil, to by mě zajímalo, jak by takový soud dopadl…
http://tn.nova.cz/…ilionum.htmlmasakr ..kupuje domy,auta za milióny a na dvě děti se mu zdá 3.000 měsíčně alimenty hodně![]()
No, nerada bych delala nejake zavery, Buh vi, co je bokem a jak to vlastne doopravdy je, ze…
Barca12345 píše:petratavali píše:No, nerada bych delala nejake zavery, Buh vi, co je bokem a jak to vlastne doopravdy je, ze…Sylvajs píše:hm, ten Řepka je debil, to by mě zajímalo, jak by takový soud dopadl…
hm, to je taky pravda, nevíme, co manželka bokem dostává…to máš recht.
Ona ho žaluje, že bokem odvedl 50 milionů. Zas na druhou stranu, jsou to jeho peníze, které si on sám vydělal fotbalem, takže podle mě je nespravedlivé, že by se s bývalou manželkou, která od něho odešla, měl dělit o 50 miliónů. Je jasné, že jí jde o prachy, aby si panička mohla pořád dopřávat luxus
Henx píše:
Ona ho žaluje, že bokem odvedl 50 milionů. Zas na druhou stranu, jsou to jeho peníze, které si on sám vydělal fotbalem, takže podle mě je nespravedlivé, že by se s bývalou manželkou, která od něho odešla, měl dělit o 50 miliónů. Je jasné, že jí jde o prachy, aby si panička mohla pořád dopřávat luxus
A zase na druhou stranu podle „zakona“ je nejaky majetek ve spolecnem jmeni manzelu a klidne ji muzou priklepnout polovinu vseho…
moralni to sice neni, ale e to tak… je fakt tezko o tom nec psat… vime jak on se k ni chova, jak se chova k detem, jaky maji vztah mezi s sebou? Asi ne…,
Kdyby se ke me choval jakz takz slusne a videla bych, ze deti zabezpeci i bez debilnich papiru, asi bych nedelala zadne problemy, nicmene kdyby se choval jako zm.d, byl sprosty a tak, asi bych se mu to taky snazila natrit, a podotykam, ze pro sebe bych to nedelala, detem bych koupila nemovitosti a bylo by…
Ty 3tísíce má platit na ní, na děti platí snad dohromady přes 200 tisíc.
To manželce nechce dát ani korunu.....
agnesska píše:
Vidite, a uz je tu i jiny pohled… a to si myslim, ze jsou alimenty pekne…
Barca12345 píše:No však aby neplatil takovou částku, děti mají mít po rozvodu stejnoiu úroven životní jako před rozvodem- rozhodně by neměla klesnoutagnesska píše:Vidite, a uz je tu i jiny pohled… a to si myslim, ze jsou alimenty pekne…
byron píše:Barca12345 píše:No však aby neplatil takovou částku, děti mají mít po rozvodu stejnoiu úroven životní jako před rozvodem- rozhodně by neměla klesnoutagnesska píše:Vidite, a uz je tu i jiny pohled… a to si myslim, ze jsou alimenty pekne…
To nerikam, ale rikala jsem, ze je zavadejici utvaret si nazor podle medii… ![]()
Páni, některé názory tady ![]()
Můj přítel má také dcerku z bývalého vztahu a zatím je vše docela v pořádku. Myslím tím, že nám ji exka dává a to i někdy, jak si řekneme. Nemají přesně stanoveno, kdy může mít přítel malou.
Ovšem jinak nám dělá dost peklo a naschvály, asi najdenou nemůže rozdýchat, že má přítelkyni už delší dobu a je šťastný a už po ní nevzdechá…Odešla totiž ona a přítel z toho byl hodně dlouho špatný ![]()
A jen tak mimochodem: Oba rodiče přispívají na výživu svých dětí podle svých schopností, možností a majetkových poměrů. Zákonná úprava vymezuje právo dítěte podílet se na životní úrovni svých rodičů jakožto hlavní zásadu pro určení vyživovací povinnosti. Vymezení je nutno chápat v pozitivním i negativním smyslu – je-li rodič, jehož výživné je určováno, v takové životní situaci, která mu zajišťuje nadstandardní životní úroveň, má dítě právo, aby se na této vysoké úrovni podílelo. Má-li tedy rodič vysoké příjmy, může stanovené výživné dosahovat částek i několika tisíc korun měsíčně. Jestliže je životní úroveň rodiče pouze průměrná nebo nižší než průměrná, nelze stanovit výživné, které by tuto jeho životní úroveň výrazně přesahovalo, a to ani tehdy, jsou-li potřeby dítěte výrazně zvýšeny.