Platit a mlčet?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10142
4.1.12 14:06
Sylvajs píše:
http://tn.nova.cz/…ilionum.htmlmasakr ..kupuje domy,auta za milióny a na dvě děti se mu zdá 3.000 měsíčně alimenty hodně :roll: 8o

hm, ten Řepka je debil, to by mě zajímalo, jak by takový soud dopadl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
4.1.12 14:09
petratavali píše:
Sylvajs píše:
http://tn.nova.cz/…ilionum.htmlmasakr ..kupuje domy,auta za milióny a na dvě děti se mu zdá 3.000 měsíčně alimenty hodně :roll: 8o

No, nerada bych delala nejake zavery, Buh vi, co je bokem a jak to vlastne doopravdy je, ze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
4.1.12 14:21
Barca12345 píše:
petratavali píše:
Sylvajs píše:
No, nerada bych delala nejake zavery, Buh vi, co je bokem a jak to vlastne doopravdy je, ze…

hm, to je taky pravda, nevíme, co manželka bokem dostává…to máš recht.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Henx
4.1.12 14:24

Ona ho žaluje, že bokem odvedl 50 milionů. Zas na druhou stranu, jsou to jeho peníze, které si on sám vydělal fotbalem, takže podle mě je nespravedlivé, že by se s bývalou manželkou, která od něho odešla, měl dělit o 50 miliónů. Je jasné, že jí jde o prachy, aby si panička mohla pořád dopřávat luxus

• Citovat
  • Upravit
9649
4.1.12 14:28
Henx píše:
Ona ho žaluje, že bokem odvedl 50 milionů. Zas na druhou stranu, jsou to jeho peníze, které si on sám vydělal fotbalem, takže podle mě je nespravedlivé, že by se s bývalou manželkou, která od něho odešla, měl dělit o 50 miliónů. Je jasné, že jí jde o prachy, aby si panička mohla pořád dopřávat luxus

A zase na druhou stranu podle „zakona“ je nejaky majetek ve spolecnem jmeni manzelu a klidne ji muzou priklepnout polovinu vseho… :* moralni to sice neni, ale e to tak… je fakt tezko o tom nec psat… vime jak on se k ni chova, jak se chova k detem, jaky maji vztah mezi s sebou? Asi ne…,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
4.1.12 14:29

Kdyby se ke me choval jakz takz slusne a videla bych, ze deti zabezpeci i bez debilnich papiru, asi bych nedelala zadne problemy, nicmene kdyby se choval jako zm.d, byl sprosty a tak, asi bych se mu to taky snazila natrit, a podotykam, ze pro sebe bych to nedelala, detem bych koupila nemovitosti a bylo by…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.1.12 15:36

Ty 3tísíce má platit na ní, na děti platí snad dohromady přes 200 tisíc.
To manželce nechce dát ani korunu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
5.1.12 17:08
agnesska píše:

Vidite, a uz je tu i jiny pohled… a to si myslim, ze jsou alimenty pekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
5.1.12 21:21
Barca12345 píše:
agnesska píše:
Vidite, a uz je tu i jiny pohled… a to si myslim, ze jsou alimenty pekne…
No však aby neplatil takovou částku, děti mají mít po rozvodu stejnoiu úroven životní jako před rozvodem- rozhodně by neměla klesnout
  • Citovat
  • Upravit
9649
5.1.12 21:28
byron píše:
Barca12345 píše:
agnesska píše:
Vidite, a uz je tu i jiny pohled… a to si myslim, ze jsou alimenty pekne…
No však aby neplatil takovou částku, děti mají mít po rozvodu stejnoiu úroven životní jako před rozvodem- rozhodně by neměla klesnout

To nerikam, ale rikala jsem, ze je zavadejici utvaret si nazor podle medii… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
11.1.12 17:21

Páni, některé názory tady 8o

Můj přítel má také dcerku z bývalého vztahu a zatím je vše docela v pořádku. Myslím tím, že nám ji exka dává a to i někdy, jak si řekneme. Nemají přesně stanoveno, kdy může mít přítel malou.

Ovšem jinak nám dělá dost peklo a naschvály, asi najdenou nemůže rozdýchat, že má přítelkyni už delší dobu a je šťastný a už po ní nevzdechá…Odešla totiž ona a přítel z toho byl hodně dlouho špatný :,(

A jen tak mimochodem: Oba rodiče přispívají na výživu svých dětí podle svých schopností, možností a majetkových poměrů. Zákonná úprava vymezuje právo dítěte podílet se na životní úrovni svých rodičů jakožto hlavní zásadu pro určení vyživovací povinnosti. Vymezení je nutno chápat v pozitivním i negativním smyslu – je-li rodič, jehož výživné je určováno, v takové životní situaci, která mu zajišťuje nadstandardní životní úroveň, má dítě právo, aby se na této vysoké úrovni podílelo. Má-li tedy rodič vysoké příjmy, může stanovené výživné dosahovat částek i několika tisíc korun měsíčně. Jestliže je životní úroveň rodiče pouze průměrná nebo nižší než průměrná, nelze stanovit výživné, které by tuto jeho životní úroveň výrazně přesahovalo, a to ani tehdy, jsou-li potřeby dítěte výrazně zvýšeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí