Platit a mlčet?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2769
29.12.11 23:28

Gino -neměli by jsme na nájem 10.500,na školku,poplatky v bance,půjčky atd…já tu už psala mých směšných 9.000…mám stejně jako před 4roky co jsem šla na mateřskou

Příspěvek upraven 29.12.11 v 23:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
29.12.11 23:28
Barca12345 píše:
Gina108 píše:
Omlouvám se, že vám sem lezu, ale mám teoretický dotaz - co by se stalo, kdyby ti vaši partneři, co maj X dětí z předešlých vztahů šli na RD s vaším dítětem a vy do práce. To by se ty aliky snížily, nebo by se pak přihlíželo i k vaší mzdě?
Pevne verim tomu, ze by to u mnoha soudu nesnizili… oznacili by to jako umyslne snizeni vydelku…

Presne tak,bylas rychlejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
29.12.11 23:30
farska píše:
Barca12345 píše:
Gina108 píše:
Omlouvám se, že vám sem lezu, ale mám teoretický dotaz - co by se stalo, kdyby ti vaši partneři, co maj X dětí z předešlých vztahů šli na RD s vaším dítětem a vy do práce. To by se ty aliky snížily, nebo by se pak přihlíželo i k vaší mzdě?
Pevne verim tomu, ze by to u mnoha soudu nesnizili… oznacili by to jako umyslne snizeni vydelku…

Vidim, ze si rozumime… :mrgreen:
Nam to tak udelali…pritel prisel o misto, ztratil cca 10 000 Kc… nesnizili mu to, protoze tu praci dobre placenou MEL a jeho problem, ze si ji neudrzel… :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
ŽIVIT…
Tam je to hlavni slovo.....
Myslim,ze jak sylvajz,tak i Barca i ja jsem sly do vztahu s tim,ze VIME,ze ma nas pritel dite z 1.manzelstvi,ktere ma za povinnost ZIVIT.Potud OK.
Ale uz nikoho by ani v njhorsim snu nenapadlo,ze se ze ‚zivit‘ stane ‚vysavat na maximum‘a jeste nekde za hranici slusnosti onech zletilych ‚deti‘ k povinnym rodicum :? :?

Ano, to je to o čem mluvím. To je ten úděl toho, založit rodinu s mužem, který už rodinu má (měl). Prostě to dítě/děti tam už budou vždy. Co se týče pojmu živit, mě to zas nepřipadají jako horentní sumy, co jste tady psaly :oops: . Když si zmínila Barču a Sylvajs. Barča tuším zmínila 3 tisíce a Silvajs 7 tisíc (na tři děti - nebo se pletu?) to je na jedno dítě to je 2300 na jedno dítě (pokud jsem ty tři děti popletla tak se omlouvám). Nepřijde mi to jako přehnaná částka. Pořizovat si hypotéky a další děti není povinost. Jaké alimenty si psala ty na kolik dětí si už napamatuji. Jako jasně, pro rodinu dát tři tisíce nebo nedat je dost. Ale i pro druhou rodinu je mít a nebo nemít tři tisíce podle mě dost velký rozdíl. :nevim: Stejně tak zakladatelka, když má muž 24.000 a platí dceři 2000 si nedokážu představit jak by mohlo být zvýšení devastující. Leda způsobeno hypotékou. Ale to je zase každého volba. Chápu, že každý si chce zařídit bydlení a vybudovat něco svého. Bohužel už si muž udělal jednu povinnost (dítě) a musí se s tím poprat. Jen píšu jak to vidím já, jako nezávislý pozorovatel. Nechci čířit vody ;)

Příspěvek upraven 29.12.11 v 23:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142

Barco - s Tvou větou : Akceptuji stranku penez, i kdyz s tezkym srdcem, neakceptuju neochotu se domluvit…souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
29.12.11 23:31
farska píše:
ave píše:
Tahle diskuse mi připomíná nedávný rozhovor s moji kamarádkou. Má syna z předešlého manželství a její nový přítel také syna z předešlého manželství. Kluci jsou podobně staří. Otcové vydělávají podobně, tudiž skoro stejné výživné.
Kamarádka si stěžovala, jak její ex nechce krom alimentů synovi na nic přispívat. A na moji otázku, jak její nový partner přispívá nad rámec alimentů mi odpověděla - co by dával, platí dost vysoké alimenty :roll: .Co tím chci říct - ex nebudou spokojené s výši výživného asi nikdy a novým partnerkám rozvedených můžu se budé výživné zdát vysoké vždy.
Jen dámy, jak tom, že ti Vaši úžasní partneři, měli bývalé partnerky takové
idividua jako často popisujete????
Ne,proc individua?
Zhrzene zeny jsou ty nejnenavistnejsi bytosti pod sluncem. Predtim x let nemusely byt ani zakerne,ani lstive. To vse az pak…
A nektere ‚mamy‘,co delaji psi sluzbu detem a vykladaji jim,jak je jejich tatove nemaji radi,tak ty na to snad chodily nekam do skol,nebot to jinak neni mozne,ta jejich propracovanost scenaru a pokrytectvi…

Já jen, že jsem tady nikdy nečetla, že by některá z Vás napsala, že bývalá partnerka jejího manžela je normální ženská.
Pochopitelně se tady nebavím o těch, co zakazují děcku vídat se s otcem, hází na něj špínu atd.
A bohužel ve svém okolí vidím spíše to, že tatínek si založí novou rodinu a předešlé dítě mu jeho matka ještě skoro nutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
29.12.11 23:31
Kallkapa píše:
farska píše:
Kallkapa píše:
Holky, já vám k tomu řeknu jen jediné. Že jdete do vztahu s mužem, který má děti jste věděly. I že je bude živit minimálně do 26 let. I to, že dítě má právo na stejnou životní úroveň jako jeho rodiče, takže se vzrůstajícím platem rostou alimenty. K tomu není moc co dodat.. každý svého štěstí strůjcem. To, že si někdo založí novou rodinu, přece neznaná, že když mu (zdůvodů velkých příjmů) zvýší alimenty, ničí novou rodinu :nevim: . Přece kdyby ty peníze na další dítě neměl, tak si ho nepořizuje. Ví, že musí 26 let živit už jedno dítě. Tak přeci musím jó dobře zvážit, zda si můžu pořídit ještě další. Budete namítat, že nová partnerka chce také dítě, ale to přece není problém dítěte prvního. To už existuje. U zakladatelky chápu, že řeší hlavně to, že se dcera nechová dobře vůči svému otci. Proč k vám dcera nejezdí? Nemáte soudem určené „návštěvy“ ? Vím, že v 17 letech tomu říkat návštěvy je trochu mimo, já teda v 17ti měla taky jiné zájmy než jezdit za otcem, ale je to nějak určeno, kdy Vás má „navštěvovat“ ?
ŽIVIT…
Myslim,ze jak sylvajz,tak i Barca i ja jsem sly do vztahu s tim,ze VIME,ze ma nas pritel dite z 1.manzelstvi,ktere ma za povinnost ZIVIT.Potud OK.
Ale uz nikoho by ani v njhorsim snu nenapadlo,ze se ze ‚zivit‘ stane ‚vysavat na maximum‘a jeste nekde za hranici slusnosti onech zletilych ‚deti‘ k povinnym rodicum :? :?
Ano, to je to o čem mluvím. To je ten úděl toho, založit rodinu s mužem, který už rodinu má (měl). Prostě to dítě/děti tam už budou vždy. Co se týče pojmu živit, mě to zas nepřipadají jako horentní sumy, co jste tady psaly :oops: . Když si zmínila Barču a Sylvajs. Barča tuším zmínila 3 tisíce a Silvajs 7 tisíc (na tři děti - nebo se pletu?) to je na jedno dítě to je 2300 na jedno dítě (pokud jsem ty tři děti popletla tak se omlouvám). Nepřijde mi to jako přehnaná částka. Pořizovat si hypotéky a další děti není povinost. Jaké alimenty si psala ty na kolik dětí si už napamatuji. Jako jasně, pro rodinu dát tři tisíce nebo nedat je dost. Ale i pro druhou rodinu je mít a nebo nemít tři tisíce podle mě dost velký rozdíl. :nevim: Stejně tak zakladatelka, když má muž 24.000 a platí dceři 2000 si nedokážu představit jak mi mohlo být zvýšení devastující. Leda způsobeno hypotékou. Ale to je zase každého volba. Chápu, že každý si chce zařídit bydlení a vybudovat něco svého. Bohužel už si muž udělal jednu povinnost (dítě) a musí se s tím poprat. Jen píšu jak to vidím já, jako nezávislý pozorovatel. Nechci čířit vody ;)
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
29.12.11 23:33
Barca12345 píše:
farska píše:
Barca12345 píše:
Gina108 píše:
Vidim, ze si rozumime… :mrgreen:
Nam to tak udelali…pritel prisel o misto, ztratil cca 10 000 Kc… nesnizili mu to, protoze tu praci dobre placenou MEL a jeho problem, ze si ji neudrzel… :nevim: :mrgreen:

Hmm, hustý :think: No jste holky odvážný, že jste šly do chlapa se závazkem, tak ať vám to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
Kallkapa píše:
farska píše:
Kallkapa píše:
Holky, já vám k tomu řeknu jen jediné. Že jdete do vztahu s mužem, který má děti jste věděly. I že je bude živit minimálně do 26 let. I to, že dítě má právo na stejnou životní úroveň jako jeho rodiče, takže se vzrůstajícím platem rostou alimenty. K tomu není moc co dodat.. každý svého štěstí strůjcem. To, že si někdo založí novou rodinu, přece neznaná, že když mu (zdůvodů velkých příjmů) zvýší alimenty, ničí novou rodinu :nevim: . Přece kdyby ty peníze na další dítě neměl, tak si ho nepořizuje. Ví, že musí 26 let živit už jedno dítě. Tak přeci musím jó dobře zvážit, zda si můžu pořídit ještě další. Budete namítat, že nová partnerka chce také dítě, ale to přece není problém dítěte prvního. To už existuje. U zakladatelky chápu, že řeší hlavně to, že se dcera nechová dobře vůči svému otci. Proč k vám dcera nejezdí? Nemáte soudem určené „návštěvy“ ? Vím, že v 17 letech tomu říkat návštěvy je trochu mimo, já teda v 17ti měla taky jiné zájmy než jezdit za otcem, ale je to nějak určeno, kdy Vás má „navštěvovat“ ?
ŽIVIT…
Ano, to je to o čem mluvím. To je ten úděl toho, založit rodinu s mužem, který už rodinu má (měl). Prostě to dítě/děti tam už budou vždy. Co se týče pojmu živit, mě to zas nepřipadají jako horentní sumy, co jste tady psaly :oops: . Když si zmínila Barču a Sylvajs. Barča tuším zmínila 3 tisíce a Silvajs 7 tisíc (na tři děti - nebo se pletu?) to je na jedno dítě to je 2300 na jedno dítě (pokud jsem ty tři děti popletla tak se omlouvám). Nepřijde mi to jako přehnaná částka. Pořizovat si hypotéky a další děti není povinost. Jaké alimenty si psala ty na kolik dětí si už napamatuji. Jako jasně, pro rodinu dát tři tisíce nebo nedat je dost. Ale i pro druhou rodinu je mít a nebo nemít tři tisíce podle mě dost velký rozdíl. :nevim: Stejně tak zakladatelka, když má muž 24.000 a platí dceři 2000 si nedokážu představit jak mi mohlo být zvýšení devastující. Leda způsobeno hypotékou. Ale to je zase každého volba. Chápu, že každý si chce zařídit bydlení a vybudovat něco svého. Bohužel už si muž udělal jednu povinnost (dítě) a musí se s tím poprat. Jen píšu jak to vidím já, jako nezávislý pozorovatel. Nechci čířit vody ;)

Barca zminila 3000 Kc urcene soudem a dalsich 3000 Kc navic… ;) Na petilete ditko :think: znam mnoho rodin min. o trech clenech, kteri toto maji pro vsechny… 8)
Uz se nechci opakovat, tak si precti me prispevky vyse prosim!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769

Kallkapa -je to odstupňované dle věku..nejvíce na nejstaršího 2.600 a ten zbytek dělit 2…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
ave píše:
farska píše:
ave píše:
Tahle diskuse mi připomíná nedávný rozhovor s moji kamarádkou. Má syna z předešlého manželství a její nový přítel také syna z předešlého manželství. Kluci jsou podobně staří. Otcové vydělávají podobně, tudiž skoro stejné výživné.
Kamarádka si stěžovala, jak její ex nechce krom alimentů synovi na nic přispívat. A na moji otázku, jak její nový partner přispívá nad rámec alimentů mi odpověděla - co by dával, platí dost vysoké alimenty :roll: .Co tím chci říct - ex nebudou spokojené s výši výživného asi nikdy a novým partnerkám rozvedených můžu se budé výživné zdát vysoké vždy.
Jen dámy, jak tom, že ti Vaši úžasní partneři, měli bývalé partnerky takové
idividua jako často popisujete????
Ne,proc individua?
Zhrzene zeny jsou ty nejnenavistnejsi bytosti pod sluncem. Predtim x let nemusely byt ani zakerne,ani lstive. To vse az pak…
A nektere ‚mamy‘,co delaji psi sluzbu detem a vykladaji jim,jak je jejich tatove nemaji radi,tak ty na to snad chodily nekam do skol,nebot to jinak neni mozne,ta jejich propracovanost scenaru a pokrytectvi…
Já jen, že jsem tady nikdy nečetla, že by některá z Vás napsala, že bývalá partnerka jejího manžela je normální ženská.
Pochopitelně se tady nebavím o těch, co zakazují děcku vídat se s otcem, hází na něj špínu atd.
A bohužel ve svém okolí vidím spíše to, že tatínek si založí novou rodinu a předešlé dítě mu jeho matka ještě skoro nutí.

Normalni expartnerky,co maji normalni expartnery,se nedohaduji / a nemsti/takhle. Ty se umi dohodnout predem,nebot vi,ze jakekoli rozepre odnesou vzdy jejich nejmilovanejsi-JEJICH VLASTNI DETI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
29.12.11 23:35

Kdyz jsou obe strany NORMALNI nikdy, NIKDY nedojde k takovymto tahanicim!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
29.12.11 23:36
Barca12345 píše:
Kallkapa píše:
farska píše:
Kallkapa píše:
ŽIVIT…
Barca zminila 3000 Kc urcene soudem a dalsich 3000 Kc navic… ;) Na petilete ditko :think: znam mnoho rodin min. o trech clenech, kteri toto maji pro vsechny… 8)

Barčo ale já psala o alimentech a né o penězích navíc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
29.12.11 23:36

farska- zeru te… :mrgreen: no nic, jdu spat, rano mivam budicek okolo seste hodiny… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
29.12.11 23:37
Kallkapa píše:
Barca12345 píše:
Kallkapa píše:
farska píše:
Kallkapa píše:
ŽIVIT…
Barčo ale já psala o alimentech a né o penězích navíc :think:

Prece neni dulezite to, co je dano, ale to, co opravdu je, ne? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí