Platit a mlčet?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2769
29.12.11 22:24

Barco -moje řeč…z tohoto důvodu si nemůžu pořídit druhé dítě…páč na to prostě není…a svojí dceři bych to hned rozmluvila…jako příklad sebe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
29.12.11 22:27

Ja jeste chci dve deti, nicmene jsem pomerne mlada a proto, kdyz budu mit deti treba za deset let, nebude to tragedie… kdyby mi bylo treba 35 a byla v teto situaci, asi bych to zvladala hure!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
29.12.11 22:31

Barco -tak to je mě…mrzí mě to kvůli malé…až tu jednou nebudu tak tu bude chudinka sama…pochybuji,že nevl.sourozenci ji budou mít rádi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
29.12.11 22:32
lucenka píše:
Sylvajs píše:
příteli vypočítali 19.000měsíčně a musí platit 7.000 alimenty…Hydra(ex) má sama 16.000čistého mzdu…já pouze 9.000…vše vyšlo najevo u soudu

Teda to je sv…a! Vždyť vy jako rodina tím máte míň než ona. Už chápu proč se chlapi bojí mít děti.
Holky obdivuju vás, že to zvládáte :hug: Já už bych na vašem místě asi byla za mřížema minimálně za nějaké ublížení :cert:

Vždyť přece si ex (žena) může najít chlapa co zabezpečí ji a děti. Stejně jako chlap pak zabezpečuje svoji novou rodinu. Ale na to se u nás dlabe.

Ty brďo to je teda názor 8o . To jako nový chlap má automaticky přebrad roli živitele cizích dětí??? Snad když se dva rozvedou, tak vyživovací povinnost mají oba stále. A 2 tis. na 17. letou puberťačku mi přijde zoufale mále, vzhledem k platu otce.
A snad Vám muselo být jasné, že pokud si žačnete s chlapem, co má dítě s předešlého vztahu, tím že si pořídí další s Váma automaticky to předešlé nezmizí. Ženská, když příjde o práci, se musí postarat taky a chlap má automaticky mít sníženo výživné? Pkud nemůže uživit dítě z předešlého vzahu, holt si nemůže pořizovat další a další.
Jo a jen tak mimochodem - kdo z nás se v 17.ti občas neopil, nezašel do hospoda apod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
29.12.11 22:32

Všechen obdiv vám, které expřítelkyně oškubali a oškubávají, já tomu stále nemohu uvěřit, že zničí, nenacházím jiné slovo, zničí jednu rodinu, aby měla druhá. že se přihlíží jen na stranu otce, ne na skutečné poměry matky, protože ty se ve skutečnosti v mnoha případech mají daleko lépe než my, na straně druhé.
Jsem tak vzteklá, že ani neusnu, nedokážu pochopit a ani nepochopím, že to tak může být. Půjdu snad na práva a za tohle budu bojovat. Práva si udělám u nás v Plzni, máme tu rychlokurzy a půjdu do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
29.12.11 22:36

Ave -to by sní musel nějaký vydržet…měla jich plno..každý odešel po roce a více uškubaný také…naposledy podnikatel…zařídil dětem u sebe každému pokoj a do něj PC…když ji vyrazil tak škemrala po tel a nic…pak začala vysírat a shánět peníze u nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.12.11 22:38
ave píše:
lucenka píše:
Sylvajs píše:
příteli vypočítali 19.000měsíčně a musí platit 7.000 alimenty…Hydra(ex) má sama 16.000čistého mzdu…já pouze 9.000…vše vyšlo najevo u soudu

Teda to je sv…a! Vždyť vy jako rodina tím máte míň než ona. Už chápu proč se chlapi bojí mít děti.
Holky obdivuju vás, že to zvládáte :hug: Já už bych na vašem místě asi byla za mřížema minimálně za nějaké ublížení :cert:

Vždyť přece si ex (žena) může najít chlapa co zabezpečí ji a děti. Stejně jako chlap pak zabezpečuje svoji novou rodinu. Ale na to se u nás dlabe.
Ty brďo to je teda názor 8o . To jako nový chlap má automaticky přebrad roli živitele cizích dětí??? Snad když se dva rozvedou, tak vyživovací povinnost mají oba stále. A 2 tis. na 17. letou puberťačku mi přijde zoufale mále, vzhledem k platu otce.
A snad Vám muselo být jasné, že pokud si žačnete s chlapem, co má dítě s předešlého vztahu, tím že si pořídí další s Váma automaticky to předešlé nezmizí. Ženská, když příjde o práci, se musí postarat taky a chlap má automaticky mít sníženo výživné? Pkud nemůže uživit dítě z předešlého vzahu, holt si nemůže pořizovat další a další.
Jo a jen tak mimochodem - kdo z nás se v 17.ti občas neopil, nezašel do hospoda apod?

Ano podle mě by to bylo spravedlivé. ten chlap ví do čeho jde. Takhle dostávají bonus v podobě alimentů a pak kolikrát biologický otec co platí nemůže ani vidět své dítě. Vždyť chce dobrovolně tvořit rodinu i s nevlastním dítětem. Takhle akorát biologický otec platí alimenty a jeho nová rodina má celkově nižší příjem, nemůže si dovolit další dítě. Zatímco ex díky alimentům ano.

• Citovat
  • Upravit
47103
29.12.11 22:38

Já nechci píchat do vosího hnízda, ale 2 tisíce na 17tiletou holku z toho platu, který tam je, je opravdu málo :nevim: :nevim: - a byly doby, kdy dcera jezdila evidentně ochotně - a pak nechápu, proč manžel neplatil víc :oops: :oops: :oops:

7 tisíc z platu 19 tisíc je už trochu jiný kafe :oops: :oops: :oops: :nevim:

Příspěvek upraven 29.12.11 v 22:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
29.12.11 22:39
petratavali píše:
Všechen obdiv vám, které expřítelkyně oškubali a oškubávají, já tomu stále nemohu uvěřit, že zničí, nenacházím jiné slovo, zničí jednu rodinu, aby měla druhá. že se přihlíží jen na stranu otce, ne na skutečné poměry matky, protože ty se ve skutečnosti v mnoha případech mají daleko lépe než my, na straně druhé.
Jsem tak vzteklá, že ani neusnu, nedokážu pochopit a ani nepochopím, že to tak může být. Půjdu snad na práva a za tohle budu bojovat. Práva si udělám u nás v Plzni, máme tu rychlokurzy a půjdu do toho.

Píšeš,že bývalá vás oškube a že nebudeš moci dceři dopřát žádný nadstandart,nový pokojíček.Tvoje dcera i dcera z předešlého vztahu by měly být na stejné úrovni-myslíš,že v 17-ti letech si za vaše dva tisíce může dopřát nadstandarty?Že si za ty dva tisíce dopřeje nový pokoj?Vzala sis partnera s dítětem a musíš to brát jako jeho nedílnou součást.Nemůžeš to brát tak,že on má nyní novou rodinu a že by měl platit jen částku,která vás neomezí,nezávisle na potřebách 17-ti leté slečny.Prostě je to relita života,je to jako byste měli děti dvě,ne dítě jedno.
Co může být útěchou oproti většině druhých partnerek-dcera je na prahu dospělosti a je veliká šance,že brzy nebudete muset platit nic a můžete si pořídit druhé dítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
29.12.11 22:40
ave píše:
lucenka píše:
Sylvajs píše:

opakuji, o zvýšení prosím, ale tedy se vším všudy, ne, že když se otec zeptá na docházku, ho dcera pošle do prdele. Otcovství je jen o penězích? O to jde mě. Zvýšení chápu, ale nechápu, že otec musí platit a přesto se nesmí ani zeptat, jestli holka chodí do školy, protože v tom případě ho dcera obviní, že jí dělá problémy a at se nestará. Když otcovství, tak se vším všudy.

Jo a jen tak mimochodem - kdo z nás se v 17.ti občas neopil, nezašel do hospoda apod?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.12.11 22:40
Sylvajs píše:
Ave -to by sní musel nějaký vydržet…měla jich plno..každý odešel po roce a více uškubaný také…naposledy podnikatel…zařídil dětem u sebe každému pokoj a do něj PC…když ji vyrazil tak škemrala po tel a nic…pak začala vysírat a shánět peníze u nás

Teda ta by si zasloužila aby si pořádně natloukla ústa :cert:

• Citovat
  • Upravit
8935
29.12.11 22:41
sovicka1 píše:
Já nechci píchat do vosího hnízda, ale 2 tisíce na 17tiletou holku z toho platu, který tam je, je opravdu málo :nevim: :nevim: - a byly doby, kdy dcera jezdila evidentně ochotně - a pak nechápu, proč manžel neplatil víc :oops: :oops: :oops:

Možná se ten pokažený vztah může datovat s otěhotněním zakladatelky-píše,že mají roční dceru a vztah je špatný rok a půl.Tzn. to byl tak začátek těhotenství.Třeba si dcera připadala odstrčená,že jí někdo sesunul z trůnu tatínkovýho mazánka?Třeba to tak není,ale nabízí se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
29.12.11 22:41

já to tedy vidím stejně - pokud si třeba řeknu, že k částce, kterou dává můj manžel, přidá bývalka třeba ještě 75% té částky, tak je to na celkem příjemné, obstojné zabezpečení dítěte - vybavení do školy, velmi slušné ošacení, kroužky, sem tam i dovolená, počítač, kolo… Ale určitě se z toho nedá hradit nějaké luxusní žití :nevim:

Pokud vezmu částku 2 tisíce korun a ta její máma přidá třeba 1500, jak z toho má ta holka žít? To je snad jen životní minimum :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
29.12.11 22:44
lasička1 píše:
sovicka1 píše:

Možná se ten pokažený vztah může datovat s otěhotněním zakladatelky-píše,že mají roční dceru a vztah je špatný rok a půl.Tzn. to byl tak začátek těhotenství.Třeba si dcera připadala odstrčená,že jí někdo sesunul z trůnu tatínkovýho mazánka?Třeba to tak není,ale nabízí se to.

teoreticky to možné je :nevim: :nevim: :nevim:

Zakladatelko, samozřejmě ale souhlasím, že slečna dcera by se měla chovat jinak, to je jasné !!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
29.12.11 22:45
lasička1 píše:
sovicka1 píše:

Možná se ten pokažený vztah může datovat s otěhotněním zakladatelky-píše,že mají roční dceru a vztah je špatný rok a půl.Tzn. to byl tak začátek těhotenství.Třeba si dcera připadala odstrčená,že jí někdo sesunul z trůnu tatínkovýho mazánka?Třeba to tak není,ale nabízí se to.

hm, to jsme si dovolili, mít spolu dítě. Takhle jsem o tom nepřemýšlela, ani si tu dobu takto spojit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí