Platit a mlčet?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10142
29.12.11 21:18

hmmm…tak budu čekat, co přijde, asi do té doby zešílím a nějaká domluva s nimi není možná, vztahy jsou děsný. jak tohle dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
29.12.11 21:19
farska píše:
petratavali píše:
pokud by zažádala zpětně, mohu své dítě dát do babyboxu, at se o něj stát postará a odstěhujeme se pod most. To by byl konec. Ale hlavně, že dcera s matkou by se měli dobře a mohli by dál vesele chlastat.
Dopadli jsme skoro podobne. Ale naucilo nas to jednomu: manzelovo zletile'dite',ktere mu misto ‚ahoj,tati‘ napise ‚dobry den, neprisly mi aliky a jestli neprijdou,dam na tebe exekuci‘ je stejne v nasem state na zdaleka vyssi urovni,nez stejneho otce vsechny deti dalsi…
Uz mne to proto neprekvapuje. Naucili jsme se s tim zit. :idea:

:,( :,( :,(
to je strašný :nevim: :nevim: :nevim:
Jak se to stane? Jak je to možné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
29.12.11 21:21
sovicka1 píše:
farska píše:
petratavali píše:
pokud by zažádala zpětně, mohu své dítě dát do babyboxu, at se o něj stát postará a odstěhujeme se pod most. To by byl konec. Ale hlavně, že dcera s matkou by se měli dobře a mohli by dál vesele chlastat.
Dopadli jsme skoro podobne. Ale naucilo nas to jednomu: manzelovo zletile'dite',ktere mu misto ‚ahoj,tati‘ napise ‚dobry den, neprisly mi aliky a jestli neprijdou,dam na tebe exekuci‘ je stejne v nasem state na zdaleka vyssi urovni,nez stejneho otce vsechny deti dalsi…
Uz mne to proto neprekvapuje. Naucili jsme se s tim zit. :idea:
:,( :,( :,(
to je strašný :nevim: :nevim: :nevim:
Jak se to stane? Jak je to možné?

Chces odpoved?
V 99,9% je to prace nikoho jineho nez ‚maminky‘…
Ted samozrejme mluvim o pripadu ,kdy OTEC ZAJEM O DITE/DETI Z PREDCHOZIHO VZTAHU MA-ne o tech,co udelaji tlustou caru a nestaraji se z vlastni vule :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
29.12.11 21:22
petratavali píše:
hmmm…tak budu čekat, co přijde, asi do té doby zešílím a nějaká domluva s nimi není možná, vztahy jsou děsný. jak tohle dopadne…

Pokud manzel vydelava kolem 12tisic maximalne,zvyseni bych se nebala. V opacnem pripade bych bud zacala davat neco bokem,nebo v horsim pripade zacala primo posilat vic protistrane/coz je ale silne kontraproduktivni si myslim/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
29.12.11 21:22

:,( :,( :,( :,( vůbec si tohle neumím představit…člověk si tu něco buduje, šetří na pokojík pro malou a pak přijde tohle, co vás zničí a naprosto překope vaše plány. V takovém případě bysme si již nic nemohli dovolit, protože upřímně, po odečtení našich výdajů nám zbývá tak akorát. Už by nebyl žádný pokojík pro malou, žádné nadstandarty pro malou a asi žádné další dítě. Možná přeháním, ale momentálně jsem na zhroucení a vidím úplně černě…Jak nám řekl právník, v případě soudu by měl velký vliv náš právník, jeho argumentace proti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
29.12.11 21:24
petratavali píše: :,( :,( :,( :,( vůbec si tohle neumím představit…člověk si tu něco buduje, šetří na pokojík pro malou a pak přijde tohle, co vás zničí a naprosto překope vaše plány. V takovém případě bysme si již nic nemohli dovolit, protože upřímně, po odečtení našich výdajů nám zbývá tak akorát. Už by nebyl žádný pokojík pro malou, žádné nadstandarty pro malou a asi žádné další dítě. Možná přeháním, ale momentálně jsem na zhroucení a vidím úplně černě…Jak nám řekl právník, v případě soudu by měl velký vliv náš právník, jeho argumentace proti…
  • a doplnila bych,SOUD.A zvyklosti tam.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
29.12.11 21:24
farska píše:
petratavali píše:
Pokud manzel vydelava kolem 12tisic maximalne,zvyseni bych se nebala. V opacnem pripade bych bud zacala davat neco bokem,nebo v horsim pripade zacala primo posilat vic protistrane/coz je ale silne kontraproduktivni si myslim/

manžel vydělává dvakrát tolik. a bohužel soud nezajímají naše výdaje, jen mužovi příjmy, co jsem slyšela.takže hlavně, že bude na výživné a hypotéku platit nemusíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
29.12.11 21:26

Kolik cca manžel vydělává?

Nic navíc neposílat !!! Nebude k tomu přihlédnuto, bude to bráno jako mimořádný příspěvek, který manžel dobrovolně a zcela o své vůli zaplatil!

farska - Ty jo to je fakt děs toto… ale proč? Jak se to stane? Jakto, že nikoho nezajímaly vaše děti? Kolik vydělává manžel - blbá otázka, ale prostě mi to neštymuje, jak je to možné :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
29.12.11 21:26
petratavali píše:
farska píše:
petratavali píše:
manžel vydělává dvakrát tolik. a bohužel soud nezajímají naše výdaje, jen mužovi příjmy, co jsem slyšela.takže hlavně, že bude na výživné a hypotéku platit nemusíme.

Pokud vydelava dvakrat tolik a ma jednu vyzivovaci povinnost navic /plus tebe/,uspela by dcera u soudu,troufnu si rict,na 100%. Muj manzel na skoor stejny prijem a pri vyzivovacich povinnostech na tri deti plus mne ma vyzivne na syna ve vysi 5000,–Kč PO SNIZENI,KTERA JSME VYBOJOVALI BEHEM 3 LET!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
29.12.11 21:27
sovicka1 píše:

Nic navíc neposílat !!! Nebude k tomu přihlédnuto, bude to bráno jako mimořádný příspěvek, který manžel dobrovolně a zcela o své vůli zaplatil!

farska - Ty jo to je fakt děs toto… ale proč? Jak se to stane? Jakto, že nikoho nezajímaly vaše děti? Kolik vydělává manžel - blbá otázka, ale prostě mi to neštymuje, jak je to možné :zed: :zed: :zed:

Uz jsem odpovedela vyse… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
29.12.11 21:28
petratavali píše:
farska píše:
petratavali píše:

to tak bohužel je - ono přeci jen, potřeby dětí musí být nějak chráněny a svezou se s tím lidé, jako jste vy :nevim: :nevim: :nevim:
Já mám hypotéku psanou na sebe a všechno na sebe. Jedině snad zařídit se nějak takto - hypotéku na tebe (což na RD určitě nepůjde), rozdělit SJM, z manžela udělat prostě nějak chudáka - jakoby :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
29.12.11 21:29
sovicka1 píše:

farska - Ty jo to je fakt děs toto… ale proč? Jak se to stane? Jakto, že nikoho nezajímaly vaše děti? Kolik vydělává manžel - blbá otázka, ale prostě mi to neštymuje, jak je to možné :zed: :zed: :zed:

Vsak jo,pokud tam k tomu napise VYZIVNE ,tak to je ok.Akorat ze u nezletilych se nespotrebovane vyzivnme nevraci/u nas delal preplatek nechtej vedet kolik/,takze kdyby posilalai nedejboze vic,nez soud naridil,maji smulu. Od 18.narozenin uz jim to ale slecna musi vratit,kdyby neco preplatili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142

uspěl? spíš neuspěl ne? pokud má Tůj muž cca tolik co můj, ještě tři děti s tebou, tebe a platí výživné na dítě 5000kč…ne?
jo, už jsi to upravila, dcera by uspěla…

Příspěvek upraven 29.12.11 v 21:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
farska píše:
petratavali píše:
farska píše:
petratavali píše:
Pokud vydelava dvakrat tolik a ma jednu vyzivovaci povinnost navic /plus tebe/,uspela by dcera u soudu,troufnu si rict,na 100%. Muj manzel na skoor stejny prijem a pri vyzivovacich povinnostech na tri deti plus mne ma vyzivne na syna ve vysi 5000,–Kč PO SNIZENI,KTERA JSME VYBOJOVALI BEHEM 3 LET!!
8o 8o 8o
:poblion: :poblion: :poblion:

uf :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
29.12.11 21:30
sovicka1 píše:
petratavali píše:
farska píše:
petratavali píše:
to tak bohužel je - ono přeci jen, potřeby dětí musí být nějak chráněny a svezou se s tím lidé, jako jste vy :nevim: :nevim: :nevim:
Já mám hypotéku psanou na sebe a všechno na sebe. Jedině snad zařídit se nějak takto - hypotéku na tebe (což na RD určitě nepůjde), rozdělit SJM, z manžela udělat prostě nějak chudáka - jakoby :nevim: :nevim:

Nepomuze. Museli by se rozvest.K rozdeleni SJM to pro soud notarsky nestaci-a soudne rozdelit SJM uz je na dlouhe vysvetlovani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí