Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hmmm…tak budu čekat, co přijde, asi do té doby zešílím a nějaká domluva s nimi není možná, vztahy jsou děsný. jak tohle dopadne…
farska píše:petratavali píše:Dopadli jsme skoro podobne. Ale naucilo nas to jednomu: manzelovo zletile'dite',ktere mu misto ‚ahoj,tati‘ napise ‚dobry den, neprisly mi aliky a jestli neprijdou,dam na tebe exekuci‘ je stejne v nasem state na zdaleka vyssi urovni,nez stejneho otce vsechny deti dalsi…
pokud by zažádala zpětně, mohu své dítě dát do babyboxu, at se o něj stát postará a odstěhujeme se pod most. To by byl konec. Ale hlavně, že dcera s matkou by se měli dobře a mohli by dál vesele chlastat.
Uz mne to proto neprekvapuje. Naucili jsme se s tim zit.
![]()
to je strašný
![]()
Jak se to stane? Jak je to možné?
sovicka1 píše:farska píše:petratavali píše:Dopadli jsme skoro podobne. Ale naucilo nas to jednomu: manzelovo zletile'dite',ktere mu misto ‚ahoj,tati‘ napise ‚dobry den, neprisly mi aliky a jestli neprijdou,dam na tebe exekuci‘ je stejne v nasem state na zdaleka vyssi urovni,nez stejneho otce vsechny deti dalsi…
pokud by zažádala zpětně, mohu své dítě dát do babyboxu, at se o něj stát postará a odstěhujeme se pod most. To by byl konec. Ale hlavně, že dcera s matkou by se měli dobře a mohli by dál vesele chlastat.
Uz mne to proto neprekvapuje. Naucili jsme se s tim zit.![]()
![]()
to je strašný![]()
![]()
Jak se to stane? Jak je to možné?
Chces odpoved?
V 99,9% je to prace nikoho jineho nez ‚maminky‘…
Ted samozrejme mluvim o pripadu ,kdy OTEC ZAJEM O DITE/DETI Z PREDCHOZIHO VZTAHU MA-ne o tech,co udelaji tlustou caru a nestaraji se z vlastni vule ![]()
petratavali píše:
hmmm…tak budu čekat, co přijde, asi do té doby zešílím a nějaká domluva s nimi není možná, vztahy jsou děsný. jak tohle dopadne…
Pokud manzel vydelava kolem 12tisic maximalne,zvyseni bych se nebala. V opacnem pripade bych bud zacala davat neco bokem,nebo v horsim pripade zacala primo posilat vic protistrane/coz je ale silne kontraproduktivni si myslim/
vůbec si tohle neumím představit…člověk si tu něco buduje, šetří na pokojík pro malou a pak přijde tohle, co vás zničí a naprosto překope vaše plány. V takovém případě bysme si již nic nemohli dovolit, protože upřímně, po odečtení našich výdajů nám zbývá tak akorát. Už by nebyl žádný pokojík pro malou, žádné nadstandarty pro malou a asi žádné další dítě. Možná přeháním, ale momentálně jsem na zhroucení a vidím úplně černě…Jak nám řekl právník, v případě soudu by měl velký vliv náš právník, jeho argumentace proti…
petratavali píše:![]()
![]()
![]()
vůbec si tohle neumím představit…člověk si tu něco buduje, šetří na pokojík pro malou a pak přijde tohle, co vás zničí a naprosto překope vaše plány. V takovém případě bysme si již nic nemohli dovolit, protože upřímně, po odečtení našich výdajů nám zbývá tak akorát. Už by nebyl žádný pokojík pro malou, žádné nadstandarty pro malou a asi žádné další dítě. Možná přeháním, ale momentálně jsem na zhroucení a vidím úplně černě…Jak nám řekl právník, v případě soudu by měl velký vliv náš právník, jeho argumentace proti…
farska píše:petratavali píše:Pokud manzel vydelava kolem 12tisic maximalne,zvyseni bych se nebala. V opacnem pripade bych bud zacala davat neco bokem,nebo v horsim pripade zacala primo posilat vic protistrane/coz je ale silne kontraproduktivni si myslim/
manžel vydělává dvakrát tolik. a bohužel soud nezajímají naše výdaje, jen mužovi příjmy, co jsem slyšela.takže hlavně, že bude na výživné a hypotéku platit nemusíme.
Kolik cca manžel vydělává?
Nic navíc neposílat !!! Nebude k tomu přihlédnuto, bude to bráno jako mimořádný příspěvek, který manžel dobrovolně a zcela o své vůli zaplatil!
farska - Ty jo to je fakt děs toto… ale proč? Jak se to stane? Jakto, že nikoho nezajímaly vaše děti? Kolik vydělává manžel - blbá otázka, ale prostě mi to neštymuje, jak je to možné
![]()
petratavali píše:farska píše:manžel vydělává dvakrát tolik. a bohužel soud nezajímají naše výdaje, jen mužovi příjmy, co jsem slyšela.takže hlavně, že bude na výživné a hypotéku platit nemusíme.petratavali píše:Pokud manzel vydelava kolem 12tisic maximalne,zvyseni bych se nebala. V opacnem pripade bych bud zacala davat neco bokem,nebo v horsim pripade zacala primo posilat vic protistrane/coz je ale silne kontraproduktivni si myslim/
Pokud vydelava dvakrat tolik a ma jednu vyzivovaci povinnost navic /plus tebe/,uspela by dcera u soudu,troufnu si rict,na 100%. Muj manzel na skoor stejny prijem a pri vyzivovacich povinnostech na tri deti plus mne ma vyzivne na syna ve vysi 5000,–Kč PO SNIZENI,KTERA JSME VYBOJOVALI BEHEM 3 LET!!
sovicka1 píše:
Kolik cca manžel vydělává?Nic navíc neposílat !!! Nebude k tomu přihlédnuto, bude to bráno jako mimořádný příspěvek, který manžel dobrovolně a zcela o své vůli zaplatil!
farska - Ty jo to je fakt děs toto… ale proč? Jak se to stane? Jakto, že nikoho nezajímaly vaše děti? Kolik vydělává manžel - blbá otázka, ale prostě mi to neštymuje, jak je to možné![]()
![]()
Uz jsem odpovedela vyse… ![]()
petratavali píše:farska píše:manžel vydělává dvakrát tolik. a bohužel soud nezajímají naše výdaje, jen mužovi příjmy, co jsem slyšela.takže hlavně, že bude na výživné a hypotéku platit nemusíme.petratavali píše:Pokud manzel vydelava kolem 12tisic maximalne,zvyseni bych se nebala. V opacnem pripade bych bud zacala davat neco bokem,nebo v horsim pripade zacala primo posilat vic protistrane/coz je ale silne kontraproduktivni si myslim/
to tak bohužel je - ono přeci jen, potřeby dětí musí být nějak chráněny a svezou se s tím lidé, jako jste vy
![]()
Já mám hypotéku psanou na sebe a všechno na sebe. Jedině snad zařídit se nějak takto - hypotéku na tebe (což na RD určitě nepůjde), rozdělit SJM, z manžela udělat prostě nějak chudáka - jakoby
![]()
sovicka1 píše:
Kolik cca manžel vydělává?Nic navíc neposílat !!! Nebude k tomu přihlédnuto, bude to bráno jako mimořádný příspěvek, který manžel dobrovolně a zcela o své vůli zaplatil!
farska - Ty jo to je fakt děs toto… ale proč? Jak se to stane? Jakto, že nikoho nezajímaly vaše děti? Kolik vydělává manžel - blbá otázka, ale prostě mi to neštymuje, jak je to možné![]()
![]()
Vsak jo,pokud tam k tomu napise VYZIVNE ,tak to je ok.Akorat ze u nezletilych se nespotrebovane vyzivnme nevraci/u nas delal preplatek nechtej vedet kolik/,takze kdyby posilalai nedejboze vic,nez soud naridil,maji smulu. Od 18.narozenin uz jim to ale slecna musi vratit,kdyby neco preplatili
uspěl? spíš neuspěl ne? pokud má Tůj muž cca tolik co můj, ještě tři děti s tebou, tebe a platí výživné na dítě 5000kč…ne?
jo, už jsi to upravila, dcera by uspěla…
Příspěvek upraven 29.12.11 v 21:30
farska píše:petratavali píše:Pokud vydelava dvakrat tolik a ma jednu vyzivovaci povinnost navic /plus tebe/,uspela by dcera u soudu,troufnu si rict,na 100%. Muj manzel na skoor stejny prijem a pri vyzivovacich povinnostech na tri deti plus mne ma vyzivne na syna ve vysi 5000,–Kč PO SNIZENI,KTERA JSME VYBOJOVALI BEHEM 3 LET!!farska píše:manžel vydělává dvakrát tolik. a bohužel soud nezajímají naše výdaje, jen mužovi příjmy, co jsem slyšela.takže hlavně, že bude na výživné a hypotéku platit nemusíme.petratavali píše:Pokud manzel vydelava kolem 12tisic maximalne,zvyseni bych se nebala. V opacnem pripade bych bud zacala davat neco bokem,nebo v horsim pripade zacala primo posilat vic protistrane/coz je ale silne kontraproduktivni si myslim/
uf
![]()
sovicka1 píše:petratavali píše:to tak bohužel je - ono přeci jen, potřeby dětí musí být nějak chráněny a svezou se s tím lidé, jako jste vyfarska píše:manžel vydělává dvakrát tolik. a bohužel soud nezajímají naše výdaje, jen mužovi příjmy, co jsem slyšela.takže hlavně, že bude na výživné a hypotéku platit nemusíme.petratavali píše:Pokud manzel vydelava kolem 12tisic maximalne,zvyseni bych se nebala. V opacnem pripade bych bud zacala davat neco bokem,nebo v horsim pripade zacala primo posilat vic protistrane/coz je ale silne kontraproduktivni si myslim/
hmmm…tak budu čekat, co přijde, asi do té doby zešílím a nějaká domluva s nimi není možná, vztahy jsou děsný. jak tohle dopadne…![]()
![]()
Já mám hypotéku psanou na sebe a všechno na sebe. Jedině snad zařídit se nějak takto - hypotéku na tebe (což na RD určitě nepůjde), rozdělit SJM, z manžela udělat prostě nějak chudáka - jakoby![]()
Nepomuze. Museli by se rozvest.K rozdeleni SJM to pro soud notarsky nestaci-a soudne rozdelit SJM uz je na dlouhe vysvetlovani…