Plenky v akci - akční ceny plenek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3911
17.12.10 18:28

ahoj, sháním plenky na novoše vel.1 a na těch letáčkách to vypadá všecko na 4. Blbě to chápu nebo jsou vážně ve slevách jen ty 4ky? Poraďte zkušené sledovačky slev!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
18.12.10 21:13

Romaelko Jak kdy a jak které… Pokud je tam, že je více druhů, tak bude i více čísel (velikostí), někdy to tam ale napsané není a v akci jsou velikosti všechny, takže nezbývá než to jít očíhnout do obchodu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
18.12.10 21:14

Většinou jsou ale všechny velikosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
19.12.10 21:49

A ty pleny z Lidlu stojí normálně kolik a kolik je tam za tu cenu kusů (máme velikost 3)??? Hledám něco místo Pampers, už jsem si koupila nové „vylepšené“ :pocitac: . Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
19.12.10 21:56
luciaasek píše:
A ty pleny z Lidlu stojí normálně kolik a kolik je tam za tu cenu kusů (máme velikost 3)??? Hledám něco místo Pampers, už jsem si koupila nové „vylepšené“ :pocitac: . Díky

v čem ti ty nové pampers nevyhovují? jsou úplně stejné, jen mají jiný obrázek a synovi vydržídéle než celou noc když spí dýl u těch starých moč občas prosakovala ale u těch nových vůbec…

• Citovat
  • Upravit
3337
19.12.10 21:57
Michaelakkk píše:
luciaasek píše:
A ty pleny z Lidlu stojí normálně kolik a kolik je tam za tu cenu kusů (máme velikost 3)??? Hledám něco místo Pampers, už jsem si koupila nové „vylepšené“ :pocitac: . Díky
v čem ti ty nové pampers nevyhovují? jsou úplně stejné, jen mají jiný obrázek a synovi vydržídéle než celou noc když spí dýl u těch starých moč občas prosakovala ale u těch nových vůbec…

A je to tu zas :mrgreen: Taky nevidím rozdíl… A to dcera pije nehorázně, takže u nás jen tak něco neobstojí :lol:
Náhradu neporadím :nevim: My máme Pampers a i ty nové jsou u mně za 1 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
19.12.10 22:02
Lucyus12 píše:
Michaelakkk píše:
luciaasek píše:
v čem ti ty nové pampers nevyhovují? jsou úplně stejné, jen mají jiný obrázek a synovi vydržídéle než celou noc když spí dýl u těch starých moč občas prosakovala ale u těch nových vůbec…
A je to tu zas :mrgreen: Taky nevidím rozdíl… A to dcera pije nehorázně, takže u nás jen tak něco neobstojí :lol:
Náhradu neporadím :nevim: My máme Pampers a i ty nové jsou u mně za 1 :palec:

PŘESNĚ :palec: Podle mě to je jen výsledek hromadného efektu, kdy jedna mamina napsala cosi o íkplkvalitě a ostatní se přidali a ani nevyzkušeli :D

• Citovat
  • Upravit
3337
19.12.10 22:06
Michaelakkk píše:
Lucyus12 píše:
Michaelakkk píše:
luciaasek píše:
Náhradu neporadím :nevim: My máme Pampers a i ty nové jsou u mně za 1 :palec:
PŘESNĚ :palec: Podle mě to je jen výsledek hromadného efektu, kdy jedna mamina napsala cosi o íkplkvalitě a ostatní se přidali a ani nevyzkušeli :D

Moje řeč :palec:
Takže pro všechny: Já vyzkoušela nový Pampers Active a za mně jsou stejně super jako ty starý :palec: :palec: :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Třeba to pomůže proti davové psychoze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
19.12.10 22:09

Přidávám se, koupila jsem si nové pampers!! A jsou pořád stejně skvělé jako ty předchozí a obrázky se mi líbí mnohem více, už to chtělo změnu, kecy typu, že jsou tenčí :mrgreen: možná jsou, ale funkčnost zůstává stejná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
19.12.10 22:10

A ještě dodávám, kdo se bude chtít zbavit nových pampersek vel 4. giantpack koupím za 300 Kč normal pack koupím za 200 beru i 4+ !! tak vy co s nimi nejste spokojení!! Já vás jich zbavím :-)

• Citovat
  • Upravit
861
19.12.10 22:14

Ahojky, no máme je teprve 2.den. Je pravda, že mi zatím neprotekly, ale u jedné se mi roztrhla nohavička a u jedné urval pásek. To se mi teda u těch starých nestávalo. Jinak se omlouvám, jestli jsem někoho naštvala :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
19.12.10 22:17
luciaasek píše:
Ahojky, no máme je teprve 2.den. Je pravda, že mi zatím neprotekly, ale u jedné se mi roztrhla nohavička a u jedné urval pásek. To se mi teda u těch starých nestávalo. Jinak se omlouvám, jestli jsem někoho naštvala :-P

Nenaštvala :wink: Spíš už jsme s Michaelakkkou bojovali za nové Pampers v jiné diskusi, tak nás to tak rozhořčilo :mrgreen:
Jinak ty pásky a nohavičky - mně se to stávalo i u těch starých a u těch nových zatím ani jednou (ŤUK, ŤUK, ŤUK)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
19.12.10 22:20

Tak to máš fajn. Možná si zkusím ostříhat nehty :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
19.12.10 22:27

Pásky se mi urvaly u těch starých asi 5× a nohavička se mi protrla víckrát, ale stejně jsem mu tu plínu dalaaspon na chvíli :D podle mě je to furt to samí, jen někdo prostě nechce kupovat pampers protože jsou drahý tak si to musí okomentovat jinak :D :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
861
20.12.10 10:28

Tak já to teda rozhodně kvůli ceně nedělám. Kdyby jo, těžko bych je doteď používala :mrgreen: Tak teda uvidím, ještě to s nima zkusím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí