Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ahoj, sháním plenky na novoše vel.1 a na těch letáčkách to vypadá všecko na 4. Blbě to chápu nebo jsou vážně ve slevách jen ty 4ky? Poraďte zkušené sledovačky slev!
Romaelko Jak kdy a jak které… Pokud je tam, že je více druhů, tak bude i více čísel (velikostí), někdy to tam ale napsané není a v akci jsou velikosti všechny, takže nezbývá než to jít očíhnout do obchodu ![]()
A ty pleny z Lidlu stojí normálně kolik a kolik je tam za tu cenu kusů (máme velikost 3)??? Hledám něco místo Pampers, už jsem si koupila nové „vylepšené“
. Díky
luciaasek píše:
A ty pleny z Lidlu stojí normálně kolik a kolik je tam za tu cenu kusů (máme velikost 3)??? Hledám něco místo Pampers, už jsem si koupila nové „vylepšené“. Díky
v čem ti ty nové pampers nevyhovují? jsou úplně stejné, jen mají jiný obrázek a synovi vydržídéle než celou noc když spí dýl u těch starých moč občas prosakovala ale u těch nových vůbec…
Michaelakkk píše:luciaasek píše:v čem ti ty nové pampers nevyhovují? jsou úplně stejné, jen mají jiný obrázek a synovi vydržídéle než celou noc když spí dýl u těch starých moč občas prosakovala ale u těch nových vůbec…
A ty pleny z Lidlu stojí normálně kolik a kolik je tam za tu cenu kusů (máme velikost 3)??? Hledám něco místo Pampers, už jsem si koupila nové „vylepšené“. Díky
A je to tu zas
Taky nevidím rozdíl… A to dcera pije nehorázně, takže u nás jen tak něco neobstojí ![]()
Náhradu neporadím
My máme Pampers a i ty nové jsou u mně za 1 ![]()
Lucyus12 píše:Michaelakkk píše:A je to tu zasluciaasek píše:v čem ti ty nové pampers nevyhovují? jsou úplně stejné, jen mají jiný obrázek a synovi vydržídéle než celou noc když spí dýl u těch starých moč občas prosakovala ale u těch nových vůbec…
Taky nevidím rozdíl… A to dcera pije nehorázně, takže u nás jen tak něco neobstojí
Náhradu neporadímMy máme Pampers a i ty nové jsou u mně za 1
PŘESNĚ
Podle mě to je jen výsledek hromadného efektu, kdy jedna mamina napsala cosi o íkplkvalitě a ostatní se přidali a ani nevyzkušeli ![]()
Michaelakkk píše:Lucyus12 píše:PŘESNĚMichaelakkk píše:A je to tu zasluciaasek píše:v čem ti ty nové pampers nevyhovují? jsou úplně stejné, jen mají jiný obrázek a synovi vydržídéle než celou noc když spí dýl u těch starých moč občas prosakovala ale u těch nových vůbec…
Taky nevidím rozdíl… A to dcera pije nehorázně, takže u nás jen tak něco neobstojí
Náhradu neporadímMy máme Pampers a i ty nové jsou u mně za 1
Podle mě to je jen výsledek hromadného efektu, kdy jedna mamina napsala cosi o íkplkvalitě a ostatní se přidali a ani nevyzkušeli
Moje řeč ![]()
Takže pro všechny: Já vyzkoušela nový Pampers Active a za mně jsou stejně super jako ty starý
Třeba to pomůže proti davové psychoze
Přidávám se, koupila jsem si nové pampers!! A jsou pořád stejně skvělé jako ty předchozí a obrázky se mi líbí mnohem více, už to chtělo změnu, kecy typu, že jsou tenčí
možná jsou, ale funkčnost zůstává stejná
![]()
A ještě dodávám, kdo se bude chtít zbavit nových pampersek vel 4. giantpack koupím za 300 Kč normal pack koupím za 200 beru i 4+ !! tak vy co s nimi nejste spokojení!! Já vás jich zbavím ![]()
Ahojky, no máme je teprve 2.den. Je pravda, že mi zatím neprotekly, ale u jedné se mi roztrhla nohavička a u jedné urval pásek. To se mi teda u těch starých nestávalo. Jinak se omlouvám, jestli jsem někoho naštvala ![]()
luciaasek píše:
Ahojky, no máme je teprve 2.den. Je pravda, že mi zatím neprotekly, ale u jedné se mi roztrhla nohavička a u jedné urval pásek. To se mi teda u těch starých nestávalo. Jinak se omlouvám, jestli jsem někoho naštvala
Nenaštvala
Spíš už jsme s Michaelakkkou bojovali za nové Pampers v jiné diskusi, tak nás to tak rozhořčilo ![]()
Jinak ty pásky a nohavičky - mně se to stávalo i u těch starých a u těch nových zatím ani jednou (ŤUK, ŤUK, ŤUK)
Pásky se mi urvaly u těch starých asi 5× a nohavička se mi protrla víckrát, ale stejně jsem mu tu plínu dalaaspon na chvíli
podle mě je to furt to samí, jen někdo prostě nechce kupovat pampers protože jsou drahý tak si to musí okomentovat jinak
![]()
Tak já to teda rozhodně kvůli ceně nedělám. Kdyby jo, těžko bych je doteď používala
Tak teda uvidím, ještě to s nima zkusím ![]()