Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@lokynka no mě volala právě moje mamka, že je tam našla, takže asi ode dneška…
já jsem právě měla i oranžové pampersky a ty byly naprosto otřesné, protože nepružily a dítě bylo imrvére pro*rané až na zádech. Nechci tedy už žádné plenky bez pružného pasu nikdy kupovat, protože jsou to zbytečně vyhozené peníze… co člověk ušetří na plenkách, to prodělá na vodě a pracím prášku ![]()
@esterka03 gumičku mají na zádech a já s nimi teda nikdy problém neměla, Elšika nesnesla pampersky, takže tyhle byly ideál, krásně sají a vydržely i na noc.
Ty plenky bella meli u nas v bille ale jen 3ky. ve stredu tam byli za tu cenu
Od zítřka Pampers active baby-dry giant pack v Albertu hypermarket za 379,– Kč.
@esterka03 píše:
Ahoj děvčata, můžete mi poradit, jestli některá používáte plenky Bella Happy… mají pružný sucháč stejně jako například zelené Pampersky? Mají teď super akci na 82 balení trojek v Bille za 200, ale pokud nebudou mít pružný pas, tak se mi to nechce kupovat.
Předem děkuji za radu a vaše zkušenosti jak dítkám sedí
Odpovidam pozde. Ale tyhle pleny jsou super.
pruzny pas jeste lepší jak pemprsky. Savost taky dobrá.
Ahoj holky…Nevíte náhodou, jestli nejsou teď ve slevě plenky z Alberta (šmoulíci),nebo Tesco plenky? Děkuji.
Taky bych už potřebovala, mám poslední balík. Nejsou ani v kauflandu nevíte někdo? Prodávají tam stejné jako ty v tescu.
@MarkyM Já je taky nikde nenašla..A už mi docházejí. Mohla bych sice koupit bez slevy, ale při mém štěstí je nakoupím a oni je pak zlevní
![]()
@smurfka ahojky dnes jsem byla v tetě na kartu při koupi 2 balení za 399 kč za 1 balení… jsou to ty velké balení a všechny velikosti