Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky zítra budu v Praze a potřebovala bych si koupit dlouhé plesové šaty ve vel asi 44. Za nějakou rozumnou cenu, kam prosím zajít?
Dekuji ![]()
@kamcatka11 píše:
Holky zítra budu v Praze a potřebovala bych si koupit dlouhé plesové šaty ve vel asi 44. Za nějakou rozumnou cenu, kam prosím zajít?
Dekuji
Ahoj, mám stejnou velikost teď a líbí se mi šaty v prodejnách Evy Lhotákové, v Praze jich je několik. Akorát cena se mi zdá trochu vyšší, i když teď už déle nemám srovnání s cenami jinde. Tak snad někdo poradí ještě.
@Lollitka ahoj dekuji ![]()
Můžu se tě zeptat pro představu jak se tam ceny pohybují?
@kamcatka11 píše:
@Lollitka ahoj dekuji
Můžu se tě zeptat pro představu jak se tam ceny pohybují?
No já už tam teď delší dobu nebyla, ale několik tisíc určitě, já si tam zkoušela kratší šaty a tak okolo 4000 Kč, možná víc. Takže dlouhé budou asi dražší. Ale šaty se mi tam moc líbí, často chodím kolem té prodejny a dívám se do výlohy. Ale jak jsem psala, nemám srovnání odjinud a ani nevím, kde jinde bych šaty sháněla. Jako měla jsem moc hezké maturitní šaty, ty stály už tehdy nějak skoro 2000 Kč a byl to rok 2005, ale taky o hodně menší velikost tehdy.
@kamcatka11 píše:
Dekuji
Ahoj, tak sehnala jsi nějaké ty šaty? Kde?