Plesové šaty Praha

90
17.2.24 20:35

Plesové šaty Praha

Holky zítra budu v Praze a potřebovala bych si koupit dlouhé plesové šaty ve vel asi 44. Za nějakou rozumnou cenu, kam prosím zajít?
Dekuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9154
17.2.24 20:51
@kamcatka11 píše:
Holky zítra budu v Praze a potřebovala bych si koupit dlouhé plesové šaty ve vel asi 44. Za nějakou rozumnou cenu, kam prosím zajít?
Dekuji :*

Ahoj, mám stejnou velikost teď a líbí se mi šaty v prodejnách Evy Lhotákové, v Praze jich je několik. Akorát cena se mi zdá trochu vyšší, i když teď už déle nemám srovnání s cenami jinde. Tak snad někdo poradí ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
17.2.24 20:59

@Lollitka ahoj dekuji ;)
Můžu se tě zeptat pro představu jak se tam ceny pohybují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9154
17.2.24 21:11
@kamcatka11 píše:
@Lollitka ahoj dekuji ;)
Můžu se tě zeptat pro představu jak se tam ceny pohybují?

No já už tam teď delší dobu nebyla, ale několik tisíc určitě, já si tam zkoušela kratší šaty a tak okolo 4000 Kč, možná víc. Takže dlouhé budou asi dražší. Ale šaty se mi tam moc líbí, často chodím kolem té prodejny a dívám se do výlohy. Ale jak jsem psala, nemám srovnání odjinud a ani nevím, kde jinde bych šaty sháněla. Jako měla jsem moc hezké maturitní šaty, ty stály už tehdy nějak skoro 2000 Kč a byl to rok 2005, ale taky o hodně menší velikost tehdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9154
18.2.24 17:45
@kamcatka11 píše:
Dekuji :*

Ahoj, tak sehnala jsi nějaké ty šaty? Kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
18.2.24 20:05

@Lollitka ahoj nesehnala :nevim: Budu objednávat asi z netu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák