Pletací stroj na kličku pro děti

18.11.17 19:21

Pletací stroj na kličku pro děti

V Bille dcera zahlédla takový dětský pletací stroj na kličku. Píšou, že se na něm dají uplést šály a čepice. Nemáte někdo vyzkoušeno, je to použitelné? Nebo se to rozpadne při první čepici? konkrétně je to tento https://www.bejbynet.cz/…roj-na-kliku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18304
18.11.17 20:02
@DášaMáša píše:
V Bille dcera zahlédla takový dětský pletací stroj na kličku. Píšou, že se na něm dají uplést šály a čepice. Nemáte někdo vyzkoušeno, je to použitelné? Nebo se to rozpadne při první čepici? konkrétně je to tento https://www.bejbynet.cz/…roj-na-kliku

Taky ho mám k Vánocům v merku..snad někdo poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
19.10.18 10:07

Obnovuji diskuzi. Dcera si k vánocům také vyhlédla pletací stroj. Má ho už někdo vyzkoušený? Zajímalo by mě, jestli to vůbec funguje a dá se na tom něco udělat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
30.10.18 20:54

My ten z Billy mame. No, co čekat za čtyři stovky že jo. Tu funkci pleteni obdelniku jsme nejak nezvladly, takze pleteme jen roury. Dceru to moc bavi a ono to opravdu plete (dlouhou rouru), dokonce to skousne i celkem ruzne tloustky vlny. Ale bohuzel teda docela dost pousti oka. Takze ja je pak ruzne chytam a hackem dopletam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.18 21:08

taky ho máme. No po počátečním nadšení, jsem pak pletla spíš já:) Co se týká toho pouštění ok, taky nám to tak dělalo ze začátku, ale pak jsme to nějak vychytaly, je třeba s tím točit pomalu a trošku hlídat, aby to ten háček zachytil, a pak už to bylo v poho, krásně se to pletlo. I jsme střídali barvy, a upletli jsme z té roury dlouhou pruhovanou šálu pro dceru, a očko uteklo snad jedenkrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák