Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tento rok jsem konečně svolila k nákupu umělého stromečku, celý život jsem bojovala za voňavý, živý stromeček
ale letos už jsem sama přehodnotila..když už teda, taky bych fakt chtěla hezky a ne nějaké koště..Nemáte někdo zkušenost s tím stromkem z Lidlu? na fotkách vypadá dobře, ale to může být tak vše..budu ráda za nějaké recenze, díky.???
Z lidlu zkušenosti nemám ale my máte z Tesca stal cca 1100,– a je krásný, bohatý ![]()
@Zuzkka máme ten z lidlu. Stojánek je takovej… musí se trochu dávat pozor, když máš dvě malé děti jako my. Ale jinak je celkem fajn. Super skladnej, na pohled slušnej. Jako jsou lepší (třeba v makru) ale tam je cena minimálně o 500 větší.
My ho pořídili právě kvůli dětem a proto, že pravidelně 26. odjíždíme na týden ke tchýni, takže živý stromek na těch pár dní je poněkud drahá sranda.
Aby to vonělo, mám doma ve váze větev
Doporučuji podívat se na netu na vánoční stromky s 3D jehličím. Jsou krásné, mnohdy hezčí než živé, protože jsou husté a symetrické. Cena je teda vyšší, ale s ohledem na dlouhou životnost to pořád vyjde levněji než živý.