Umělý stromek z Lidlu

1326
12.11.17 08:07

Umělý vanocni stromek z Lidlu

Tento rok jsem konečně svolila k nákupu umělého stromečku, celý život jsem bojovala za voňavý, živý stromeček :lol: ale letos už jsem sama přehodnotila..když už teda, taky bych fakt chtěla hezky a ne nějaké koště..Nemáte někdo zkušenost s tím stromkem z Lidlu? na fotkách vypadá dobře, ale to může být tak vše..budu ráda za nějaké recenze, díky.???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9947
12.11.17 08:40

Z lidlu zkušenosti nemám ale my máte z Tesca stal cca 1100,– a je krásný, bohatý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
12.11.17 09:31

@Zuzkka máme ten z lidlu. Stojánek je takovej… musí se trochu dávat pozor, když máš dvě malé děti jako my. Ale jinak je celkem fajn. Super skladnej, na pohled slušnej. Jako jsou lepší (třeba v makru) ale tam je cena minimálně o 500 větší.
My ho pořídili právě kvůli dětem a proto, že pravidelně 26. odjíždíme na týden ke tchýni, takže živý stromek na těch pár dní je poněkud drahá sranda.
Aby to vonělo, mám doma ve váze větev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
12.11.17 10:12

Doporučuji podívat se na netu na vánoční stromky s 3D jehličím. Jsou krásné, mnohdy hezčí než živé, protože jsou husté a symetrické. Cena je teda vyšší, ale s ohledem na dlouhou životnost to pořád vyjde levněji než živý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák