Pletení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Pipet jee tak tk moc dekuji!!! Ja se bala jit do galanterky, aby me nemelo za hnupa
, zkusim kouknout na tu Katerinu! Dekuji moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@danyk Ponožky nemáme, ale zato korálky k tomu
A různé potřeby pro tvoření, barvy, dřevěné polotovary, peříčka atd atd. Domácí dekorace, dárková mýdla.
Na Facebooku Hobby Duha, můžete mrknout na fotky třeba. Máme i jakože eshop, ale stejně tam není celý sortiment a není to pořádně aktualizované a děsí mě i ve snech ![]()
@Hrosice23 Deku? Asi akryl, aby nebyla moc těžká… Z té Everyday Big by rychle přibývala
A možná bych ji spíš udělala ze čtverců a pak sešít, při pletení vkuse by ti taky mohly upadnout ruce ![]()
Znáš Pinterest? Pohledej inspirační obrázky, s konkrétní představou se bude lépe vymýšlet, jak na to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj pletařky, viděla jsem na netu (no a samozřejmně neuložila a už nemůžu
najít) takový velký nákrčník - pak se dal různě omotávat kolem těla…Nemáte někdo návod?
děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hrosice23 Pletu deku z akrylu, ze čtverců, a abych nemusela sešívat, tak je rovnou splétám a je to fajn. A nemusím ani zapošívat konce, jenom se mi občas motá třeba osm klubíček vedle. Ale pletu vlastně z jednoho kusu příze. Už jsem háčkovala dost přehozů a nejvíc mne nebaví sešívání.
Svetry dělám raději na sešívání protože to rozpočítávání potom je na zabití. Leda zimní hrubé svetry udělám na kruhové jehlici pod paže, pak rozdělím a vrch a rukávy sešívám.
Ponožky a čepice dělám na čtyřech krátkých.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit