Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Malaga tohle se mi fakt nestává, protože si kupuju oblečení za účelem toho, abych ho nosila, tudíž si kupuju jenom to, co se mi opravdu líbí a co opravdu chci…
Tohle oblečení jsem nosila do práce, ted jsem na rodičáku, tak se mi to tam taky válí ![]()
Tak to oblečení můžeš nosit bud do práce, do divadla nebo nějak do společnosti. Jen tak na ven se to moc nehodí a je to nepraktické.
@Lette píše:
tak abys vypadala k světu přeci nemusíš chodit na 15 cm podpatku a v minisukni. Choď tak, v čem se cítíš nejlíp. Potom ti to bude i víc slušet.
A ono lodičky a sukně znamená mini a jehly? Oboje nosím téměř denně a řekla bych, že 15 cm jehly nevlastním a mini taky ne.
@mag píše:
A ono lodičky a sukně znamená mini a jehly? Oboje nosím téměř denně a řekla bych, že 15 cm jehly nevlastním a mini taky ne.
ptáš se dobře. Je to moje asociace pramenící s osobních antipatií k těmto dvěma kusům oděvů ![]()
@Lette no vidíš, tak si představ, že existuje i mnoho jiných variant. ![]()
Jee, to jste my kaply do noty. Ja jsem nejradši v teniskach, riflich, tričku..ted jsem si na jaro pořídila tenké sportovní kalhoty..ale já ty podpatky tak nemusím..mám pocit, ze v nich pajdam ![]()
Lodičky mají tak cca 5 cm ![]()
a sukně mám tak 2 prsty nad kolena ![]()
ale máte pravdu, asi nejlepší je nosit v čem se cítím nejlépe…
jen prostě oceňuji pěkné upravené paní a mrzí mě, že taková asi už nebudu…
@pepina12 píše:Řekla bych, že je to vrozené, já mám v životě priority také jinde. Za dámu jdu jen když opravdu musím. Prostě miluju jedny jediné vyšlápnuté boty, miluju tak maximálně dvoje kalhoty, nosím je než se pomalu rozpadnou. V zimě mi naprosto stačí jedna bunda. Je to zvláštní, ale i takové ženské jsou na světě
Jo a já už ani nenakupuju moc, protože nevydržím ani v tom obchodě dlouze nic vybírat.
Mám to úplně stejně. Nakupuji jen potraviny a to ještě s „odporem“ ![]()
@mag podle mě se dá vypadat žensky a elegantně i bez lodiček a sukně.
Ja to tak mela taky, kamaradky kdyz se mi prohrabovaly ve skrini tak jenom kroutily hlavou - a to me donutilo zamyslet se nad sebou.
Rozumej, porad miluju kupovat si obleceni, ale ted kdyz si neco koupim, tak si hned v krame reknu, ze si ten kousek budu muset aspon 3× vzit na sebe a musim vymyslet, kam si to vezmu a s cim to skombinuju.. takze kdyz nic nevymyslim, tak mam smulu a vec jde zpatky do regalu ![]()
jinak cit pro modu a kombinace se urcite naucit da - kdyz se podivam na to, jak jsem na tom s modou byla jako pubertacka, tak se musim smat ![]()
ja osobne rada koukam na stranky ruznejch znacek a na to, jak jejich obleceni kombinujou. taky se mrkni na blogy - treba ti nejaka blogerka bude svym stylem sedet..
@Malaga píše:
Lodičky mají tak cca 5 cm
a sukně mám tak 2 prsty nad kolena
ale máte pravdu, asi nejlepší je nosit v čem se cítím nejlépe…
jen prostě oceňuji pěkné upravené paní a mrzí mě, že taková asi už nebudu…
pokud mas chut takova byt, tak proc se tak neupravis?
@Lette píše:
@mag podle mě se dá vypadat žensky a elegantně i bez lodiček a sukně.
Já netvrdím, že ne, ty jsi tady hned vytáhla mini. Já nosím podpatky, sukně nebo šaty skoro denně a ten tvůj jediný úhel pohledu na to mě zarazil a mám potřebu to obhájit
já mám nejradši pouzdrove šaty nebo sukne a podpatky zhruba 8cm.
Ne nové nenošené oblečení s visačkou ve skříi nemám
ale i tak se najdou kousky, které jsem neměla delší čas ![]()
něco je mi (doufám dočaně
) malé, proto to s nadejí držím
něco je nenávratně malé a to jednou za čas protřídím a posunu dál v rodině ke švagrofkám s dcerama
mám období, kdy nosím jedno a totéž stále dokola neb je mi v tom fajn
pak mi rupne v hlavě a jedu zas na jiné vlne
to mi přijde tak nějak normální
Asi jsem to napsala špatně.
Upravená snad chodím
,mám dlouhé tmavé vlasy - o ty se starám až moc, líčím se, mám pěkné upravené nehty, ale problém je v tom „novém“ oblečení - necítím se v tom dobře.
Jsou to pěkné kousky, i mi asi sluší, ale přijdou mi nepohodlné…
A to oblečení, co nosím, tak je kvalitní, ale není to ta elegance
…
Jinak jsou to „malicherné“ starosti, to si uvědomuju…
Chtěla jsem vědět, jestli to prostě nemá někdo stejně…
@mag pouzdrovky mám taky ráda
, ale 8 cm jsem snad neměla ani na noze…musím někde vyzkoušet, třeba to bude tím ![]()