Plná skříň oblečení s visačkami

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26270
22.3.14 11:24

Plná skříň oblečení s visačkami ....

Všechny zdravím!
Chci se zeptat, jestli některá z vás má podobný problém.
Se slunečními paprsky jsem začala uklízet zimní oblečení a vytahovat jarní…
Zjišťuji, že mám ve skříni plno nových ještě nenošených kousků.
V obchodě jsem z toho vždy nadšená, ale nakonec to visí ve skříni, protože doma se v tom už „necítím“…
Jedná se spíš o elegantní kousky - sukně, kostýmky, halenky…
Napadá mě, že je to tím, že bych se chtěla oblékat „žensky“, ale nakonec zvítězí džíny, tričko, svetřík nebo mikina…
A totéž mám i třeba s lodičkama…asi 6 párů, které ještě neviděly chodník…
Máte nějakou radu, co s tím?
Obdivuji udržované a načančané ženy - dá se to naučit anebo je to vrozené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3307
22.3.14 11:27

Jsou 3 možnosti-chodit v tom, prodat nebo nechat ve skříni :).já to tak nemám. Co si koupím v tom chodím a když už ne tak to neskladuji ve skříni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
22.3.14 11:27

:mrgreen: Řekla bych, že je to vrozené, já mám v životě priority také jinde. Za dámu jdu jen když opravdu musím. Prostě miluju jedny jediné vyšlápnuté boty, miluju tak maximálně dvoje kalhoty, nosím je než se pomalu rozpadnou. V zimě mi naprosto stačí jedna bunda. Je to zvláštní, ale i takové ženské jsou na světě :mrgreen: Jo a já už ani nenakupuju moc, protože nevydržím ani v tom obchodě dlouze nic vybírat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
22.3.14 11:30

Tyjo, tak to já mám úplně opačný problém :( Nikdy nejsem schopna v obchodě nic vybrat a nakonec tedy nemám nic, naposledy jsem si koupila kus oblečení asi před 3 lety :roll:

Jinak určitě se to dá naučit :palec: Chce to jen trochu motivace a ráno si říct „tak, dneska se hezky namaluji a obleču, protože mi to za to stojí“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
22.3.14 11:30
@pepina12 píše: :mrgreen: Řekla bych, že je to vrozené, já mám v životě priority také jinde. Za dámu jdu jen když opravdu musím. Prostě miluju jedny jediné vyšlápnuté boty, miluju tak maximálně dvoje kalhoty, nosím je než se pomalu rozpadnou. V zimě mi naprosto stačí jedna bunda. Je to zvláštní, ale i takové ženské jsou na světě :mrgreen: Jo a já už ani nenakupuju moc, protože nevydržím ani v tom obchodě dlouze nic vybírat. :mrgreen:

Přesně s tímto se ztotožňuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
22.3.14 11:32

Jo jo naučit se to možná dá, jen musíš v sobě najít ráno sílu, aby ti stálo za to říct, že dnes budu super krásná, protože mi to za to stojí. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 22.03.14 v 11:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
22.3.14 11:32

Na lodičky a sukně jsem již rezignovala. Radši mám sportovně elegantní módu a v sukni jdu málo kdy.

Občas jsem teda taky neodolala a nějaký „nevhodný“ kousek co leží ve skříni mám taky, ale už se snažím krotit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
22.3.14 11:34

Ach jo, já taky mám problém, že něco koupím a doma se mi to už po krátké době nelíbí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.3.14 11:34

Já si vždycky pokládám otázku - kam to budu nosit? Proto skoro nic nemám :mrgreen: Je třeba být realista - taky se mi libí třeba někde nějaké lodičky, ale za prvé s dětma je to pro mě obuv na nic a za druhé v tom nesejdu z kopce, na kterém bydlíme. Teď jsem jela kousek s kočárem z kopce v lodičkách a do dámy jsem měla fakt daleko :lol:

Asi záleží, jestli chodíš do práce nebo jsi na mateřské. Těžko si umím představit, že stáhnu tepláky, obleču si kostýmek, hodím děcko do sedačky a pojedeme na nákup :lol: I do mojí práce bych byla v kostýmku „overdressed“. Začala bych možná něčím ležérnějším - výměnou riflí za kalhoty nebo sukni, tenisek za nějaké polobotky nebo balerínky a třeba to půjde takto líp :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
22.3.14 11:35

Tak já to v týdnu vyzkouším :), trochu zapracovat na svém přístupu :)
Nicméně první, co mě napadlo,… to budou puchýře z nových bot :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
22.3.14 11:38

Chodím do práce a převlékám se do pracovního :), takže nemusím mít reprezentativní vzhled.
Nicméně si říkám, že by bylo na čase vypadat trochu k světu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
22.3.14 11:38

Ja teda co si koupi, to nosim. Hlavne ja ted mam pocit, ze nemam co na sebe. Po porodu a cviceni se mi hnula postava o 2 konfekcni velikosti, takze jsem musela komplet vymenit satnik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
22.3.14 11:40

Dělala jsem vedoucí v krámě s hadrama, nosila jsem celý den jehly a fakt „vystajlovaný“ oblečky. Teď jsem věčně v teniskách, upatlaná :mrgreen: Nicméně elegantní kostýmky a vůbec kancelářské oblečení se mi spíše hnusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
22.3.14 11:41

@Lumat když já taky vlastně nemám co na sebe, protože se v tom oblečení necítim dobře :)
Máš důvod si koupit něco pěkného na jaro,…alespoň víš, že to unosíš :)

Ještě mě napadlo, schovat to sportovní oblečení, nechat jen to elegantní a to mi asi pak nezbyde než chodit elegantně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
22.3.14 11:43
@Malaga píše:
Chodím do práce a převlékám se do pracovního :), takže nemusím mít reprezentativní vzhled.
Nicméně si říkám, že by bylo na čase vypadat trochu k světu.

tak abys vypadala k světu přeci nemusíš chodit na 15 cm podpatku a v minisukni. Choď tak, v čem se cítíš nejlíp. Potom ti to bude i víc slušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák