Plnitelné kapsičky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Medičkaa jooo to je normální, moje holky taky, zmáčkly a všechno na sobě
až těď ve 13-14měsících to dcerka celkem dá, ale někdy s tím pobíhá, zdrhá mi a taky to vymačká na zem a hrozná sranda ![]()
Já to moc často nekupuji, mám doma spoustu domácích a většinou jsme to se lžičkou za pochodu nějak daly, spíš koupim když se někde zdržím a už nic s sebou nemám.
jinak jsem měla v létě taky ty papoo,ale už jsem je vyhodila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Medičkaa píše:
Tak jsem tu zase s dalším „inteligentním dotazem“no snad mě nikdo neukamenuje… Stěžovala jsem si kamarádce že se synem hodně jezdíme na výlety a tahat sebou pořát skleničky a krmit ho lžičkou v kočáře je fakt tragédie! No a ona mi donesla ty znovu plenitelé kapsičky papoo, že to nevyužila tak ať to zkusím. No byla jsem nadšená, ideální věc na cesty atd… no a teď přijde pointa,ten náš šmoula z toho prostě neumí jíst
je mu 8 a půl měsíce, ze lžičky baští krásně, umí pít sám z flašky i hrnku, jíst křupky nebo tak do ruky ale tohle prostě ne a ne pochopit! kouše to, pak to začne mačkat (když ho nechám) takže to na sebe leda vykydne a cucat z toho tu přesnídávku prostě nebude. Nakonec jsme víc zřízený než když krmíme lžičkou. Kdy to pochopili vaše děti, je náš malej opravdu takový ťunťa? A jak ho to mám naučit? Nechci furt tahat hromady skleniček když někam jedu. Díky za rady a pardon za hloupý dotaz.
Ja to prvniho naucila, ze jsem mu nejdriv davala piti s brckem (je mekci a nekape tak, tak mohl experimentovat) a jak pochopil brcko, tak uz i kapsicku.
Druhy to tak nejak chapal sam uz od 6 mesicu, ale on od 6 mesicu pije i z lahvicky od Kubik Warerr, tak to bude mozna tim…
Nejdriv bych ho naucila to piti a z toho tu kapsicku.
A nebo mu to z ni zatim do te pusy mackej, jednou bude chtit vic a pak si to vysaje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Medičkaa píše:
@Russet noo tak prodávají i ty jednorázový kapsičky, ale to mi zas přijde zbytečný kupovat když mám doma hromady domácích presnídávek, nemluvě o tom kolik odpadu bych „zbytečným“ kupováním kapsiček vyprodukovala… noo a pořídit nějakou nevytékací dózu na cesty mě nenapadlo, to by bylo fajnjen musím najít něco odpovídající velikosti, doma mám samé velké pixly… Díky za tip
Já mám kelímky od Aventu a spolehlivě drží. Na kapsičky jsem koukala, ale zavrhla jsem je hned. Prostě radši skleničku dobře zabalím do pleny, aby se nerozbila, nebo přendám do kelímku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Limi123 s tím brčkem je to super nápad, díky, zkusíme to
a jinak on chce víc už teď tak si to narve skoro až do krku, i když mu to držím já a ohlodává vršek toho náústku, což mu teda nepomůže, tak se naštve a začne se po tom sápat rukama a to to pak samozřejmě na sebe vykydne
to bych ho musela někam přivázat abych ho z kapsičky dokázala normálně nakrmit… a nebo mu to budu dávat prostě na lžičku no… řeším to hlavně proto že žádné z dětí kamarádek a tak s tím problém nemá a všichni na mě koukalijak na blázna, že to prý jejich děti pochopili hned tak nevím no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Medičkaa píše:
@Limi123 s tím brčkem je to super nápad, díky, zkusíme toa jinak on chce víc už teď tak si to narve skoro až do krku, i když mu to držím já a ohlodává vršek toho náústku, což mu teda nepomůže, tak se naštve a začne se po tom sápat rukama a to to pak samozřejmě na sebe vykydne
to bych ho musela někam přivázat abych ho z kapsičky dokázala normálně nakrmit… a nebo mu to budu dávat prostě na lžičku no… řeším to hlavně proto že žádné z dětí kamarádek a tak s tím problém nemá a všichni na mě koukalijak na blázna, že to prý jejich děti pochopili hned tak nevím no
Dej mu do toho na experimentovani Hollandii, ta je takova tuzsi a aby vytekla, musi opravdu sat a kdyz na to mackne, tak nevystrikne. Tu uz si mu troufnu dat v kocarku i samotnemu (je mu 9m)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, používáte některá kapsičky od Twistshake? Jsou opravdu tak super, nebo je to jenom instareklama? Mají teď docela slevy, tak jsem uvažovala. Ale v dm mají ještě o půlku levnější, tak nevím, zda investovat, nebo je to zbytečné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pinkwidow za mě zbytečné. Klidně kup ty z DM, je to všeho stejné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pinkwidow ale ty levnější mi přijde že jsou stejné a platí se jen za značku Twistshake ![]()
Jinak kočičce dáváme jen občas, protože pak si zvykne a nebude chtít granule to se nám stalo s jednou kočičkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pinkwidow ahoj, kapsičky jsem dostala na vánoce od kamarádky. Vyzkoušené na svojí malé je zatím nemám, protože je ještě malinka na ně. Ale zkoušela jsem na neteři když jsem ji hlídala a za mě super.
netečou, dobře těsní a malá konečně byla jednou u jídla v rámci možností čistá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přidávám se zpětně do diskuse, třeba se bude hodit nějaké mamince. Zakoupila jsem kapsičky domky. Za mě jsou z kvalitního materiálu, dobře se myjí v myčce, nescvrkávají se a zipy drží dobře. Bohužel mají jen bílou barvu, která se např. rezavou vodou obarví. Osobně bych raději volila nějakou jinou barvu, kdyby byla možnost. Jsou docela široké, nevím jak by se vešly dítěti do ruky. Náš malý má 5m, takže ho zatím krmím já, když jedeme na výlet. Lžička je nepoužitelná, má příliš malou dirku a okamžitě se ucpe. Celkově je ale hodnotím kladně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit