Plod neodpovídá stáří podle ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11551
7.6.15 09:26
@Tulip85 píše:
Hezkou neděli všem.
Minulou středu jsem byla u dr.na prvním utz. Měla jsem být 5tt+6,ale podle utz jsem 4tt+5 až 5tt+0. Dle dr. pozdější oplodnění nebo ZT. Byl tam jenom gestační a žloutkový váček. Ovu sice mohla být déle (mám pco - to jsem předím nevěděla), ale byla jsem nemocná apo 14DC jsme neměli 10dní sex. Po tom všem, co jsem se tady dočetla nevěřím v zázrak, ale že se jedná o zamlklé těhu. Čekám na další kontrolu, ale přiznávám, že už jsem to vzdala a mimi obrečela…přijde mi to vysoce nepravděpodobné a se ZT má zkušenost každá druhá :,( :,(

a jen týden nic není :hug: to brzy dožene uvidíš na 12tt ale stejně pokud nemá být bohužel nic nepomůže já přišla SP 2× do 10tt a jedno úmrtí plodu 5měsíc :( bohužel nic se nedalo dělat, ale u tebe je týden tak uvidíš, že bude o. k. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
7.6.15 09:26
@atominnka píše:
@Lojzička no ale potvrzené to nemáš ne? třeba UTZ? ;)

pokud jsme spolu spali jen ten den tak zřejmě ano :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
7.6.15 09:38

Holky, snad máte pravdu.jako mně to začíná spoustě holek v diskuzích o ZT. Je to prostě buď a nebo. Myslím, že těhotenství dopadne tak 10% maminek a těch 90 je zamlklé :( to čekání mě zabije. Já chci mimi :srdce:, ikdyž tomu raději nevěřím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
7.6.15 09:42

@Tulip85 no, je to o přístupu. já si prostě myslím, že je hodně brzy na závěry - na jakékoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
7.6.15 09:44
@Tulip85 píše:
Holky, snad máte pravdu.jako mně to začíná spoustě holek v diskuzích o ZT. Je to prostě buď a nebo. Myslím, že těhotenství dopadne tak 10% maminek a těch 90 je zamlklé :( to čekání mě zabije. Já chci mimi :srdce:, ikdyž tomu raději nevěřím :oops:
:hug: :hug: nečti ty špatné diskuze dělej něco čím se zabavíš já vím, že je to těžké, ale bude líp :srdce: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
7.6.15 09:45
@atominnka píše:
@Tulip85 no, je to o přístupu. já si prostě myslím, že je hodně brzy na závěry - na jakékoli.

máš pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
7.6.15 09:46
@Lojzička píše: :hug: :hug: nečti ty špatné diskuze dělej něco čím se zabavíš já vím, že je to těžké, ale bude líp :srdce: :hug:

ty taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
7.6.15 10:08

Doktor mi do papírů napsal pozdější oplodnění nebo ZT. Teď na to koukám, ale asi je brzo to rozhodnout. Jak jsem psala pozdější oplodnění není možné. Tak mi držte palce, nic jiného teď nezbývá :? A děkuju za pár slov naděje!! :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
7.6.15 10:18

@Tulip85 neboj, já jsem měla 5+3 jenom prázdnou dutinku 4 mm, 6+5 už srdíčko. Vím, kdy byla ovulace a ve 12 tt už to seděla přesně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
7.6.15 10:20

Ja bych teda nehazela flintu do zita, pokud je gestacni a zloutkovy vacek, to je dobra zprava, ja mam take po ZT a tam byl jen prazdny vacek, bez zloutkoveho, ktery tam chybel..podruhe jsem sla cca v 4+6 tam sel prave videt gestacni a zloutkovy vacek, to byl doktor spokojeny a to, ze dle MS jsem mela byl cca o 7-10 dni vic neresil..vubec netusim, kdy byla ovulace..syn narozen tyden po terminu indukovane (podle me tehotenstvi bylo proste mladsi a mel jeste cas) jenze dle UTZ uz byl „hotovy“..porodni vaha 4060g a 57cm :pankac: ja teda nejsem odbornik, ale co by melo jit vic videt v tech 4+5 nebo 5tt nez dutinka s vackem..podle me zbytecne straseni..ma si te pozvat pozdeji treba v 8tt tam uz by to melo byt jasne a ne delat takto zavery :-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
7.6.15 10:46

@Tulip85 u druheho jsem miminka jsem mela rozdil 12 dni..taky jsem byla nervozni..bala se ze zacatku..a ted mam vedle sebe 7tydenni uplne zdrave miminko…takze neves hlavu..jeste to nemusi nic znamenat!!!drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
7.6.15 10:47

@Tulip85 a hlavne dr rikal..ze kdyz je tam zlotkovy vacek..je to na dobre ceste;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
7.6.15 10:51
@Aony píše:
@Tulip85 a hlavne dr rikal..ze kdyz je tam zlotkovy vacek..je to na dobre ceste;-)

presne to je take moje teorie, jak uz jsem psala, tak poprve zt bez zloutkoveho vacku, ten je tam pry dulezity protoze to cele vyzivuje, to jsou tedy slova meho dr. ja u syna mela vacek a dutinku, byl spokojeny a pozval si me, az za 5 tydnu, trpela jsem strachy po tom zt no a dneska trpim strachy, co ta rocni dutinka s vackem zase provede :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
7.6.15 11:53

@Tulip85 Nestresuj se a ještě počkej ;) V prvním těhotenství jsem byla na první kontrole v 5+2 a byla vidět jen zvýšená sliznice, ani žádný váček a za dva týdny pak už tam bylo mimčo i se srdíčkem a velikostně se srovnalo. Teď ve druhém těhotenství jsem byla na první kontrole ve stejném týdnu a mimčo vypadalo zhruba o 2 týdny mladší, za další 3 týdny na kontrole už přesně odpovídalo týdnu ;) Podle mě prostě každé roste ze začátku svým tempem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
7.6.15 12:25

@Tulip85 Za prvé v tomhle týdnu je zbytečné chodit k doktorovi, protože ti nic neřekne. Za druhé v tomhle týdnu to ještě ani neni miminko jenom shluk bunek a bud to to vyjde nebo ne a nic to nedokáže ovlivnit. I pokud by to nevyšlo nejspíš to odejde samo z menstruací. Tak že šance jsou že to vyjde nebo taky nemusí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí