Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak teď samozřejmě měř, s tím Clostilem by ta křivka měla vypadat úplně jinak - za předpokladu, že na něj budeš teda samozřejmě správně reagovat. Můžeš k tomu přidat třeba i ovulační testy.
@DominikaP Ahoj, jak tady píšou holky, měla bys měřit BT a hlavně asi změnit doktora, protože jeho postup je špatný!!! Pokud se ti drží teplota neustále přes 37 a nemáš plodný hlen, bude nejspíš někde problém a tvé cykly budou anovulační
Kolikátý cyklus už bereš clostík??
@DominikaP píše:
No právě, že nejsem můj gyn. mi řekl, že léčbu mám na 4 měsíce mám se jen hlídat těhu. testem a poté až příjít..jen mi řekl, ať se snažíme okolo 14 dne cyklu..taky mi to bylo divné, ale řekla jsem si, že asi jako doktor ví co dělá
doporučuju vyměnit doktora
Ahojky poradi mi nekdo. Mivam cykly 28 dni minuly mesi jsem prodelala biochemicke tehotenstvi a potom jsem mela cykl 33 mam si plodne dny pocitat podle 28 cyklu jak jsem mivala nebo podle posledniho cyklu 33.Dekuji za odpoved
@monovera počítala bych to podle původních cyklů, protože ten delší nebyl standartní, na začátku bylo to biochem. těhotenství. Kdybys chtěla mít jistotu, tak bych holt to potenciálně plodné období o těch pár dní protáhla..ale jinak..kdykoliv se může objevit cyklus který je nestandartní, takže veškeré výpočty (pokud nesleduješ i hlen a čípek) jsou jen orientační.
Jak je počítáš teď?
@andelka83 ahoj dekuji za odpoved tet je pocitam podle karkulacky a vychazelo mi to zadam tam czklus 28 dni a jak dlouho trvala ms a kdy zacla treba tet jsem zadala ze mi prisla 30 trvala č dni a czklus mam 28 a plodne dny mi vysli 9 10 11 12 13
@monovera no, ono to počítá otrocky s tím, že k ovulaci dochází 14 dní před koncem cyklu, což u 28denního je 14 den. Jenže ta doba od ovulace do MS je individuální a pohybuje se od 9 do 16dní. Takže ve skutečnosti u 28denního cyklu to plodné období může být kdekoliv v rozmezí od 8 do 19dne po začátku menstruace. což je celkem široké rozmezí. Ideální je to moc nehrotit a prostě sexovat obden nebo obdva a do toho nejplodnějšího období se trefíte.
@andelka83 Diky za radu skusim kdyz tak udelat ovu test uvidime doufam ze to zas nebude biochemicke tehu