PMS versus možné těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17629
17.11.14 18:16

A jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.5.15 09:15

Ahoj holky Ma nekdo navaly horka pred MS???
Stale se mi strida teplo a zima…
diky A. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.16 18:00

Ahoj holky, obnovuje diskuzi. Chtěla jsem se zeptat, když mám 6dpo pms, tj. Chuť na jídlo, v noci mi je zima ve dne někdy Návaly horka no klasický pms, už asi nemám počítat, že by mohlo těhu vyjít že?

• Citovat
  • Upravit
17629
10.2.16 08:53
@Anonymní píše:
Ahoj holky, obnovuje diskuzi. Chtěla jsem se zeptat, když mám 6dpo pms, tj. Chuť na jídlo, v noci mi je zima ve dne někdy Návaly horka no klasický pms, už asi nemám počítat, že by mohlo těhu vyjít že?

počítejte se vším možným, podle příznaků se řídit většinou nedá - v situaci, kdy se dlouhodobě snažíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.17 16:11

Ahoj,
s přítelem jsme měli 7.5. chvilku nechráněný sex, ale udělal se mimo. Jenže asi od 9.7. mi začalo být každý den hrozně blbě, buď když jsem něco snědla nebo i jen tak z ničeho nic, ale nikdy jsem nezvracela. Vždycky jsem si ale musela jít na chvilku lehnout. Poslední MS jsem měla 15.4., vždycky to dostanu tak po 4,5-5 týdnech. Spočítala jsem si to a vyšlo to, že kolem toho 7.5. jsem měla „plodné dny“. Pak mě do toho začalo asi 10.5. píchat dost v podbřišku, když jsem seděla, tak se to relativně dalo, ale když jsem něco dělala, tak to bylo k nevydržení. Asi 14.5. mi ale natekl podbřišek a břicho mi ztvrdlo, prostě jako před MS. Prsa ale beze změny. Myslíte, že bych mohla být těhu? Protože by to mohlo být i z nervů, mám teď ve škole těžké zkoušky. Ale na PMS se mi to zdálo trochu brzo.
Díky za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
16.5.17 16:21

Ten koho se chcete ptát není internet, ale těhotenský test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.17 16:23

Chtěla jsem jen znát názory ostatních, na test mi příjde ještě brzo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
16.5.17 17:08

Dva, tři dny po sexu by vajíčko nebylo ani v děloze, to bude ze stresu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.17 12:02

Pms nebo tehu

Ahoj holky
Uz od ovulace mam bolest prsou, jdu ze schodu a pocit jak kdby meli upadnout
Zvetsili se z 65B na 90B
Jsou na nich vystouple žíly a pri kazdem doteku boli
Lehce me poboliva podbrisek
Neustálá únava
Mam teprve jeden den zpoždění, ale nikdy se mi nezvetsovali prsa vzdy jen den ored ms boleli
Muze se vlastne zmenit po x letech mensteuovani pms nebo to muze znacit i těhotenství?

• Citovat
  • Upravit
4411
26.8.17 12:06

Ano může to byt klidne těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.18 18:41

Ahoj, chci se zeptat, pretrvaly vam pms nebo ms priznaky v dobe kdy jste otehotnely? Me je blbe, boli me bricho asi tak jako kdyz mam prvni den pred menstruaci… jenze je mi takhle blbe uz ctvety den a je to spis horsi nez lepsi. Prvni dva dny byl jeden den pred predpokladanou ms a v den ms ktera nedorazila. Ted mam dva dny zpozdeni a ty bolesti bricha mam jeste vetsi nez pred tim. A jsem silene unavena. Odpadavam v devet do postele, ja ktera nema problem jit spat ve dve rano. Ms furt nikde. Do uterka se nedostanu pro test a nejak nevim zda bych mohla byt tehotna nebo je mi blbe nejak jinak. Pro jistotu jsem si dala par tabletek kyseliny listove.. Taky mi ovsem dal v utery doktor atb zineryt na zanet nosohltanu… no beru ho ale bojim se abych priadne neuskodila tehotenstvi… i kdyz v tak rane fazi - kdy to opravdu ani nemuzu vedet to snad ani nevadi, ze? No musim se vsim pockat do pristiho tydne…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.7.18 10:47

PMS na počátku těhotenství

24. den cyklu jsem měla klasický PMS - bolest hlavy, bolest břicha, zácpa, pocit celkového napětí a na zvracení, podráždost… 28. den na testu dvě čárky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex