Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Světluško, přesně tak:-) Všechny příznaky mohou ukazovat na obě strany a člověk aby si z toho dával Rohypnol pod jazyk, aby všechno přežil:-))
Tak hodně zdaru - 10. den to je slibné;-)
Ahoj holky,dostala jsem se na chvíli na net, tak rychle píšu info: ve čtvrtek nám zavedli 2 embryjka - jedno bylo už 3.den pěkné 8-mi buněčné a druhé pomalejší.V úterý 22.5. jedu na TT na Obilňák. Je mně dobře, jenom po Utrogestanu jsu unavená, sem tam mě pobolívá podbřišek a mám břicho docela nafouklé. Prsa mě tentokrát tolik moc nebolí a pleť mám taky pěknou - minule jsem byla mega poďobaná…
Všechny se držme a doufejme, že nám to tentokrát vyjde. Zase napíšu. T
Tamusko, držím palečky, určitě to vyjde!!! Mě prsa včera tak nějak skoro přestaly bolet,jen trochu bolí ze stran, ale nemůžu to tak sledovat, protože člověk je plnej svinstva - hormonů, takže nic nemůže probíhat normálně.
Světluško a jak velká embryjka zaváděli tobě?
Ahoj,
mě transferovali dvě 4 buněčná. Nechtěli jsme PK, jelikož už dvakrát to bylo k ničemu, i když přenášeli blastocysty.
jasně, to chápu… Já už jsem měla asi všechno : 2× 2 blastocysty, 2× 2 čtyřbuněčny a teď mám 3× osmibuněčný…
mám prosbu - dotaz, dneska, 8. den po ET ze mě jde trošku čirého hlenu, myslíte, že je to nástup MS ?
ahoj holky,
konečně jsem myslím našla diskuzi kde mi bude lépe - spolubojovnice ![]()
mám 1 IVF a v sobotu jsem byla na punkci, máme PK a mimísky mi budou zavádět ve čtvtek, zatím se jich vyvýjí dobře 8 z 11.
moc Vám všem závidím menší náskok, ale stejně i tak to utíká!!
držím palečky a budu sledovat jak jste dopadly!
Lucka
Lucisku, přeju moc a moc štěstí, aby ti to vyšlo… bohužel taky jsem si myslela, že jsem našla „spolubojovnice“ po IVF at už prvním nebo bůhvíkolikátém, ale po většinu dne tu nikdo není:-((
Ahojky,
tak jsem dneska 4. den po ET a zatím je všechno v pohodě. Holky, vy jste zkušenější, do kolika dní po ET jste to v minulých cyklech dostaly?? Mě v CARu řekli, že mám počkat 17dní a pokud to do té doby nedostanu, tak se objednat na test.Tak jsem na to zvědavá, je to mé 1.IVF s ICSI a pocity jsou takové smíšené…Všem přeju štěstí, zatím to nevypadá, že by někdo byl na špatné cestě
Tak snad to vyjde!!
Ahoj všem spolubojovnicím,
jak se daří Tamuško? Doufám že je u tebe vše OK a směřuje to ke zdárnému výsledku
.
U mě nervozita dosahuje vrcholu, dnes jsem 12 den po ET a zatím se nic neděje - ani tak ani tak. Od neděle do včerejška mě pobolívalo v podbřišku, dnes nic. Mám citlivější prsa, ale to je asi tak všechno.
Zrovna včera jsem se dozvěděla, že kolegyně je ve 4.měsíci -přirozenou cestou, tak snad je to dobré znamení i pro mě.
Držím nám všem palce.
zdravím všechny spřízněné duše ![]()
Verunoid : já to dostala vždycky dřív, tak 8.-10. den po transferu. Počítám i den transferu. Podle mě je to jedno, jestli se tam počítá nebo ne. Měla jsem transfer v pondělí 7.5. a v pondělí 21.5. jdu na krev.
Světluško, já si myslím, že se ti to podařilo, 12. den už ujde a kdy jsi měla dostat MS podle svého cyklu?
Ahoj,
to je právě ono. Poslední dobou mívám cyklus 25-32 dní, Dneska bych tedy byla 28 DC.