Po 1. IVF

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
967
7.5.07 18:35

Zdravím všechny a ráda bych se také vetřela. Možná mě nemine to, čím procházíte vy, takže zatím se přiznám, že sbírám informace. Chodím do Car na Obilňák.
Holky, prosím, mám trochu hokej v pojmech a tudíž i v počtech hrazených IVF. Vím, že jsou 3. Takže shrnu, co vím, ale budou tam mezery. Nastimuluji vaječníky (nevím, jak snadno to v mém případě půjde, mám je polycystické, takže problém s dozráváním folíků), pak odběr, pak kultivace normální či prodloužená a první transfer. Zbytek embroušků jde do mražáku. Pak v případě neúspěchu následuje KET ze zamražených? A Ket se nepočítá do počtu 3IVF hrazené? A co když je vajíček málo a není co zamrazit?
Já nevím, 3hrazené jsou 3transfery, nebo když jich máte hodně v mrazáku, můžete mít KET dokud nedojdou embroušci a nepočítá se to do těch 3. A až dojdou, tak zase stimulace a počítá se druhé IVF?
Rozumíte mi, je to dost chaotické,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.07 11:56

Tak jsem tu zas

a zdravím všechny spolučekatelky.
Tak nakonec jsme se rozhodli nechat trasfer bez PK, takže v sobotu mi transferovali dvě emryja po ICSI.
Docela mě rozhodilo, že je potřeba použít ICSI metodu, ale znáte to, co by člověk pro miminko neudělal.
Celkem jsme měli 7 embryí, dvě zavedli a v pondělí, tj. 4 den po OPU zůstala ještě 4 - máme tedy zamraženo po dvou na dva KETy (snad to nebude potřeba).

Moniko, za cyklus hrazený pojišťovnou se opravdu počítá kompletní cyklus - tj. stimulace, odběr vajíček a trasfer, KET se do cyklu nezapočítává.

Dnes jsem 4 den po ET. Už si připadám jak blázen, protože nevím co si vsugerovávám a co mi opravdu je - sem tam pobolívání podřišku, kovová chuť v puse apod., tak uvidíme.

Všem držím palce a omlouvám se za dlouhý příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
9.5.07 12:18

Ahoj Světluško,
no, psychika je děsná a sugesce působí, ale… některé věci vsugerovatnelze, takže to klidně mohlo vyjít, je to větší pravděpodobnost než přes tulení. Taky jsem asi od 20dc klečela nad WC a byla jsem těhu. Bohužel to tenkrát nedopadlo. S Tomem mi nebylo vůbec nic, prsa nic, ani Špatně, no prostě vůbec nic a byl tam. Takže jestli ti můžu doporučit, nepozoruj přiznaky, to pozorování může jen psychice ubrat a neprospět. Prostě lze být těhu bez jakýkoli známek těhu, takže vůbec nenervuj, co by se mělo nebo nemělo dít. Teď to vydrž a až přijde čas, testni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
9.5.07 12:38

Světluško, gratuluju k transferu a k zamraženým embryjkám.
V pondělí po punkci jsme měli 4 vajíčka - na můj jeden vaječník je to asi úspěch (minule jsem měla jenom jedno). Oplodnili se nám 3, ale jedno bylo špatné. Zbylé 2 se vyvíjejí zatím jak mají, tak nám je zítra zavedou. Jsu moc ráda a doufám, že to tentokrát vyjde a alespoň jedno se uhnízdí.
Všem držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
9.5.07 14:23

Ahoj holky,

tak to zatím na všech stranách vypadá dobře! Světluško neboj, určitě to dobře dopadne a nám ostatním taky. V pondělí po OPU jsme měli 19 vajíček - měla jsem hyperstimulaci, takže jsem dostala kapačku a klidový režim. V tuto chvíli se vyvíjí 14 embrií, tak doufám, že budou v pořádku a budou se vyvíjet dobře.Taky ještě záleží na mě, aby se nezhoršil můj stav - břicho mě pobolívá, ale po dnešní kontrole to vypadá dobře. Takže zítra nás možná čeká transfer. Tak se všechy držte, držím palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
9.5.07 17:01

tak to vážně gratuluju - 14 embroušků to je super výkon!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.07 10:19

Ahoj všem,

Tamuško -jak je po transferu? Doufám že jsi v pohodě, aby se mohla emryjka hezky zavrtat.

Teda holky, přijde mi, že teď po 4.transferu snad blázním zatím úplně nejvíc. Po 1IVF jsem totiž 8den začala špinit a 10 den se MS rozjela naplno. Teď jsem 7 den (pokud to počítám včetně dne transferu - to byla minulá sobota) a nervy pracujou přesně tak, jak by neměly:-((
No hlavně že to vím, že?
Pořád se musím nutit do toho myslet na něco jiného, říkám si že zatím nemám důvod brečet kvůli neúspěchu, ale nějak se mi to poslední dobou nedaří.

Tak vám přeju optimističtější náladu a hlavně hodně // testíků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
11.5.07 14:42

Ahoj holky

Světluško, to jsme na tom úplně stejně.
Já jsem po svém celkem 5. transferu (3. cyklus IVF, z toho 1 zamlklé těhotenství) a pokaždé jsem začala 7.-8. den špinit a pak MS. Teď jsem 5. den po transferu, tak se úplně děsím nadcházejících dní a nejde s tím nic udělat. Snažím se nemyslet na to a zaměstnat hlavu jinak, ale nedaří se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.5.07 17:03

Ahoj vsem…
Mo mevim,jestli jsem nasla to spravne tema a taky bych se mela ucit,kdyz za 14 dnu maturuju,aale chtela bych se pochlubit,ze sem dneska byla na odberu krve,kvuli darovani vajicek :D Uz sem o tom premyslela driv,pac kamarad,daval spermie,ale byla sem este malinka.Asi tak pred 14 dnama sem nasla v buse inzerat,vyplnila sem dotaznik na netu a hned druhy den mi volali, kdy prijdu…Byla sem dneska…Samozrejme sem tam sla na lacno a kdyz mi pani doktorka vzala 4 ampulky krve,tak na me sli mdloby,nastesti blizky obchod to vyresil :lol: Jen me mrzi,ze pritel pro me nema pochopeni… :( Vim,ze se boji,ale uz me nebavi mu vysvetlovat,ze se se mnou nic nestane…Ale neco me vrta hlavinkou:Kdyz mi zacnou avat ty podpurny injekce,tak jak je to s antikoncepci a se sexem?No popravde to napadlo pritele,ale kdoby neznal chlapy,ze? 8) Tak diky za odpoved a vsem vam moooc drzim palecky,at mate zdravy a krasny mimca :wink:

• Citovat
  • Upravit
967
12.5.07 08:40

Holčiny, moc na vás myslím a držím, vše, co mám. Je to tak, že si říkejte, že je to v moci někoho jiného a že vy s tím nic neuděláte, tak proč na to myslet a nervovat se, když s tím fakt nic neuděláte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
12.5.07 18:14

Ahoj Světluško, Tamuško, Lupito,

tak jak to u Vás probíhá?? Já byla dneska na transferu, měli jsme PK tak jsem byla až dneska. Zavedli dvě embrijka. Docela Vám závidím, že máte už pár dnů náskok! Tak dejte vědět jak se to vyvíjí. Všem držím palečky a opatrujte se! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
13.5.07 09:37

ahoj holky,

tak dneska jsem v půlce, 7. den po transferu a začíná zase psycho… čekají mě kritické dny..neustále se pozoruju, no však to znáte;-)
Hodně štěstí přeju všem !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
14.5.07 07:57

Dobré ráno

přeju všem!
Tak co Světluško, jak jsi na tom? A co Tamuška, jak se jí daří po transferu?
Holky, tak ať se nás držej a nepustěj!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
14.5.07 07:58

jejda, zapomněla jsem na Verunku-Verunoid, jak je tobě? Doufám, že vše OK:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.07 09:08

Ahoj Lupito a všechny ostatní,
já jsem dnes 10.den po ET (tedy pokud počítám den včetně ET) a zatím „snad“ dobrý, i když nervy pracují o sto šest. Dřív jsem nikdy nebrečela předem, teď mě přepadají záchvaty lítosti i když nemám důvod.
Znáte to - všechny „příznaky“ mohou ukazovat jak na blížící se MS, tak na případné těhu - časté lítání na záchod, občas bolesti v podbřišku, bolesti prsou atd. atd. atd.
Všem držím palce a hlavně přeju pevné nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí