Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj Lupito,
ráda bych sdílela tvůj optimismus, ale po těch 3 neúspěšných transferech (1IVF a 2×KET) jsem spíš skeptická.
čau holky, tak už netrpělivě čekám, kdy se tu některé objevíte s // ![]()
já jdu zítra v 9 na transfer, právě jsem tam volala, dnes je to 4 den a všech 8 embrijek se vyvíjí velice dobře, takže snad budou zítra i na zamražení ![]()
Světluško držím moc palečky!!!
Světluško, chápu, že jsi skeptická, já teď měla 5. transfer a je to moje poslední šance, protože pak už nechceme celý život šetřit jen na IVF. Takže musíme doufat!:-) Uvidíš, dobře to dopadne. Bolí tě bříško?
LUcisko, držím palečky, ať se embroušci u tebe hezky zakutají a už se tě nepustí:-)
Ahoj holky, zdravím Vás, koukám, že jaro začíná být znát:)
Světluško, to vypadá moc dobře, jsem napnutá jako kšandy a pevně doufám, že budeš mít na testu dvě tlustice:)
Lupito, já mám takový čirý výtok, který vypadá trochu jako před menses, částečně za to může taky utrogestan,který si zavádím ráno a večer a kolem 12.tého dne po ET jsem měla dokonce takový až do béžova -trval asi jeden den, pokud to není vyloženě špinění nebo krev snad je to ok. A s těmi kolísajícími příznaky -je fakt, že je asi zbytečné dělat si s nimi hlavu, mě třeba bolí tři dny prsa, pak se ráno vzbudím a nic a druhý den to zase začne…trochu jako u blbejch na dvorku:) Doktorka mi na to řekla, že to sice úplně běžné není, ale stává se to, nemám se tím trápit, důležité je, jak to vypadá uvnitř:) Tak pak si vyber:))
A jak to vypadá s Tebou Tamusko a Verunoidko?
Taky vítám lucisku a zdravím moncu:)
No a moje výsledky zatím vypadají dobře, včera na UTZ jsem viděla centimetrovýho flíčka s tepajícím srdíčkem, takže jsem se tam málem rozbulila:) Zítra mám svatbu a bojím se, že tam budu ronit krokodýlí slzy nebo různě na etapy omdlívat a tak:)a marně pátrám po internetu jestli se lze uklidnit nějakejma bylinkama nebo něčím neškodným, nemáte s tím nějaké zkušenosti?
držím nám všem palce a opatrujte se:)
Violeta
Violet, to je prostě super.
A Světluško, tuším, že to dobře dopadne!!!!!
Já uvažuji o IVF tak za rok. Dala bych si pak miminko k 30tinám. Zatím mám ještě možnosti léčby, tak se je budu snažit využít, snad to dopadne. Asi bych neměla ty nervy na toto všechno… Ale za rok bych už asi byla obrněná, že nic jiného nezbývá. Navíc, mám po císaři, nevím, jestli by mi dali 2embroušky a s jedním je to zase o pár procent menší šance. Ale ten císař už je 3,5roku, za rok ještě víc, tak by to snad nevadilo
Ahoj holky. Dnes jsem zase doběhla na chvíli do práce. Jsu 7.den po transferu a zatím je všechno v pořádku. Někdy cítím podbřišek a jsu jenom z léků unavená. V úterý jedu na krev a doufám, že do té doby nedostanu menzes - začínám se obávat víkendu.
Světluško, to vypadá moc a moc dobře, nedělala sis TT z moči? Já mám jít hned 12.den na krev a 11.den si udělám sama test, tak myslím, že to u tebe bude pozitivní. Včera mojí kamarádce vyšlo těhotenství po IVF - to je paráda a dost to povzbudí.
Všechny se držme a doufejme. T
Violetko, tak super, hlavně, ať jste zdraví!
Tamusko a kolikátý den jsi byla na odběru vajíček?
ahojky holčiny,
tak dnes jsem 1 den po transferu, měli jsem IVF+ICSI+PK. Zavedli mi 2 embryjka a 2 nám zamražovali, ostatní byla špatná.
Nevím vůbec jak to vydržím, pořád si čtu Vaše příspěvky znovu a znovu a nemůžu přijít na to jak to vydržet. Zakázali mi úplně všechno i delší cesty autem. Test si mám udělat 30.5.
Navíc se mi udělal z těch neustálých odběrů zánět povrchových žil, což celkem bolí, tak to mažu Heparinem.
Netrpělivě čekám, která z Vás tu budu hlásit 2 pořádný tlustice!!!! ![]()
Držím moc palečky!!!
ahojte
Lucisko, tak tfuj tfuj tfuj, hezky odpočívej, práce ti neuteče, nic není důležitější než to jedno…;-)
Já jsem dnes 12. den…tak jsem zvědavá. Ale už jsem celkem klidná, ani se moc nenervuju. Beztak je rozhodnuto a nic s tím neudělám.
A co Světluška? Už jsi testovala? Jsi dnes 14. den ne? O dva dny napřed přede mnou:-)
A jak se drží Tamuska?
holky, co s váma je? nikde žádná zpráva:-)
ono je venku krásně, tak kdo by seděl u PC,že jo?
Ahoj Lupito a ostatní,
tak se opět hlásím, ale pozitivní to není:-((.
Ve čtvrtek jsem testovala doma - hodně slabá čárka.
V pátek ráno u dr. také hodně slabá čárka, odpoledne HCG v krvi 40,5 což je hrozně málo. Po návratu od dr. začalo špinění.
V sobotu ráno slabé krvácení, jízda k dr. - doporučen klid, v pondělí kontrola krve a objednání k dr.
V sobotu dopoledne klasická MS. Dneska ráno jsme byli na krvi, odpoledne jdu pro výsledek, ale myslím že je to jasné. Zkrátka zatím ani jeden transfer nevyšel, i když teď to bylo prvně aspoň s částečně pozitivním testem.
Takže všem ostatním přeju dvě čárky na testu a hlavně vysoké hodnoty HCG.
Světluško, to mě strašně moc mrzí, byla jsem přesvědčená (ani nevím proč),že ti to vyšlo…ač tě vůbec neznám..moc jsem ti to přála, přeju to každýmu, vím, co to je, jelikož mám za sebou 5 transferů.
Já dnes byla na krvi a jsem pozitivní, ale úplně se bojím to říct na hlas, jelikož mám za sebou i jedno zamlklé těhotenství. Tak se uvidí.. pa pa a hodně štěstí všem!
Světluško drž se!!! Moc na Tebe myslím!
Já jsem těď 5 dní po transferu a nepozoruju na sobě vůbec nic, kromě únavy, kterou mám myslím z progesteronu. V noci se mi zdá, že jsem dostala mrchu červenou, takže asi na tom nejsem psychicky tak dobře, jak si namlouvám. Včera jsem se dočetla, že test lze dělat už 11ctý den, takže to zkusím, vychází mi to na příští ponděli, taky už chci vědět na čem jsem to čekání je děsný.