Po 1. IVF

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
22.5.07 18:51

Ahoj Světluško, je mi to moc líto! A jak ti dopadla krev?? Potvrdilo se to anebo svitla ještě naděje??
Já jsem dneska 11.den. Od soboty se mi začalo nafukovat břicho až jsem si připadala jak v pátém měsíci, no tak jsem to dneska nevydržela a jela k dr. no a je to ještě dozvuk hyperstimulace,kterou jsem měla - mám zvětšené vaječníky, ale uhnizďování by to nemělo vadit. Takže musím pít a pít a pít - tak to snad pomůže. Jinak vše probíhá snad jak má. 29.5. jsem objednaná na test, tak jsem na to zvědavá!
Lupito - gratuluju!! To je super zpráva!! Tak si bříško pěkně opatruj!
A co Tamuska?? Jak jsi na tom??

Holky pěkně se hýčkejte, ať se daří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
23.5.07 09:46

Ahoj holky, tak se konečně hlásím, zase jsem na chvíli přiběhla do práce. I když jsem měla negativní testy z moči, tak včerejší test z krve je pozitivní - byla jsem z toho úplně paf a v šoku. HCG je docela na 12.den vysoké, myslím, že 286, ale nijak ty hodnoty neznám. Zítra jedu zase na krev, teď budu jezdit častěji, aby přišli kdyžtak brzo na nějaký problém. Holky, jsme obrovsky šťastní a snad to bude všechno dobře probíhat.
Světluško, je mně to moc a moc líto.
Ostatní, co ještě čekají, držím moc pěstičky a hlavně buďte psychicky v pohodě.
Zase napíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
23.5.07 09:59

ad HCG v krvi

http://www.miminka.cz/…ony-hcg.html? snad pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.07 13:25

Ahoj všem,

díky za účast a Tamušce obrovská gratulace.
V pondělí jsem byla na krvi a k mému obrovskému překvapení HCG stouplo ze 40,5 v pátek na 85,3 v pondělí, dr. mi řekla, že ten nárůst čekala, ale ani tak nevím, jak si to vysvětlit.
Dnes jsem 18.den po ET, ze sobotního špinění se v neděli-pondělí rozjela (podle mého) klasická MS (i když lehce silnější než obvykle).
Dnes jsem doma zkoušla TT - jen tak, čekala jsem že bude jasně negativní, ale - opět překvapení - je pozitivnější než ty dva z minulého týdne.
Zítra ráno jdu na krev a v pátek na UZV, tak jsem zvědavá.
Tento transfer už jsem obrečela, takže teď si připadám tak trochu jako blázen. Jen se tiše modlím, aby se nejednalo o mimoděložní těh. (nic mě nebolí, tak snad ne).
Máte s tím někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
25.5.07 08:30

ahoj holky,
tak jsem dnes 9tý den a stále žádné příznaky asi už se pozoruju přespříliš. Prsa mám pořád plná a citlivá, ale už né tolik jako před 4 dny. Unavená moc nejsem, ale spím asi 10 hodin denně, takže těžko říct, už se těším na test. Všem Vám to tady tak krásně vychází tak snad se přidám taky! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
25.5.07 21:45

Světluško, pravidelně vás tady pročítám. No, já možná mám zkušenost s mimoděložním. Aspoň to byla jedna varianta. Test jsem nedělala. 35.DC jsem šla k doktorce na krev a UZ. Na UZ nic, tak jsem to obrečela, že nejsem těhu. Krev byla hcg68. Za deset dní jsem šla znovu na kontrolu. Na UZ nic, tak zase jsem brečela a hcg 1700, tak jsem se radovala, že to vyšlo, že hcg roste. (Ale nerostlo tabulkově, byla jsem v 6tt) A za dva dny jsem začala krvácet. Bolesti jsem do břicha vůbec žádne neměla, jen takové prorážení do konečníku (mám zakloněnou dělohu). Těhu bylo pryč, byla jsem na vyčištění a měli mi ještě vyloučit mimoděložní, protože podle pitvy v děloze nic moc nenašli.
Nenervuj se, jestli sis nechala zavést 2embroušky, je třeba možné, že je jeden pryč, proto ten pokes a druhý žije a už to zvednul. V nemocnici se mnou ležela holčina také po IVF a ten pokles a vzrůst také měla. Myslím si, že je důležité, aby brzy objevili gestační váček a za chvíli na to srdíčko. A to tvoje krvácení, klidně odešlo dvojčátko, ale jedno tam je dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
28.5.07 09:02

ahoj holky, mám skvělou zprávu, dnes jsem 12ctý den a ráno jsem testovala, byly tam prakticky hned // :lol: ve středu jdu na krev a UZ, tak jsem zvědavá, moc Vám tu všem děkuji za podporu, snad budu vše v pořádku a budu si moct užívat krásné těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
28.5.07 19:15

ahoj holky

přeju všem úspěšným „transferistkám“ hodně štěstí a tlukoucí srdíčka na ultrazvuku. Já jdu 4.6., tak už se nemůžu dočkat. Moc se těším a stejnou měrou mám hrozný strach. Díky prodělanému zamlklému těhotenství se bojím úplně neskutečně. Snažím se myslet pozitivně a nic nepřivolávat, ale znáte to…
Takže ještě jednou těhulky : ať jste všichni zdraví !!:-)
P.S. a co Světluška? jak jsi dopadla? naposledy jsem tu četla o pozitivním hcg…

Nemáte některá zkušenosti s tím, zda-li se již 31. den cyklu pozná podle hladiny hcg těhotenství s dvojčaty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
28.5.07 21:55

Lupito , myslím, že se to podle hladiny hcg opravdu pozná, obzvláště tam, kde se to předpokládá, navíc v těchto případech se zná přesné stáří děťátek, takže vyšší hladinu hcg nelze přisoudit staršímu těhotenství. Neboj, to se pozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
30.5.07 07:37

Lucisko, moc gratuluju k pozitivnímu TT.
A co ostatní holky - Verunoid a Světluška???
U nás prozatím probíhá všechno v pořádku - kontrolují docela často krev a hodnoty HCG pěkně rostou jak mají. V úterý 5.6. máme 1.ultrazvuk, tak už jsu moc a moc zvědavá, hlavně aby bylo všechno v pořádku a srdíčko tlouklo jako zvon. Mám samozřejmě trochu obavy. Mám nadále neschopenku, ale chodím bohužel docela často i tak do práce, ale aspoň na to tolik nemyslím.
Mějte se všechny moc fajn a držme se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.07 08:36

Ahoj Tamuško a ostatní,

já bohužel do vaší // party tentokrát nepřibydu.
Něco se zřejmě dělo, ale odešlo:-((, co nadělám, to je zkrátka život.
Bylo nám doporučeno nechat jeden nebo dva cykly nechat proběhnout a pak se přijít domluvit na KET, takže začátek prázdnin to jistí.
Ráda bych se s MUDr. Mrázkem v CAR domluvila, zda by nebylo po čtyřech neúspěšných transferech vhodné použít AH, no uvidíme.

Od 22.6. jedeme s manželem na prodloužený víkend do Třeboně, musíme se nějak odreagovat, je to i s lázeňskými procedurami, tak snad to bude fajn a i počasí se umoudří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
30.5.07 08:58

Světluško, moc mě to mrzí. Co na to říct? Dávej na sebe pozor, ať je psychika brzo v pohodě a pořádně si užijte dovolenou. Při KETu moc a moc úspěchů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
30.5.07 11:31

Ahoj holky,

tak jsem konečně byla včera v CARu na testu - je pozitivní. :D Tak jsem měla obrovskou radost. Na UTZ zatím nic vidět nebylo, ale snad je všechno v pořádku. Dneska jsem 5tt, za 14 dní jdu opět na UTZ, tak to snad rychle uteče a uvidíme malé mimi a srdíčko :D . Pořád jsem tedy na neschopence, ale zítra se jdu mrknout do práce.

Světluško, je mi to moc líto, budu držet palce na další pokusy. Odreagování v Třeboni Vám určitě prospěje!! Co se týče AH, tak my jsme ho u jednoho embria použili a u druhého ne. Zatím nevíme, zda se chytlo pouze jedno, nebo obě, ale budu informovat. Tak moc držím palce!! A drž se!!

Všem ostatním gratuluju k pozitivním TT!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
30.5.07 11:47

Veru, moc gratuluju, to je paráda. Dávej na sebe pozor a odpočívej jak to jenom půjde - bohužel taky chodím i při neschopence do práce ach jo, ale snad to negativně mimi neovlivní. Myslím, že když bude průběh těhotenství normální, tak nás třeba i znovu do práce pošlou, uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
30.5.07 13:51

ahoj, taky jdu právě z CARu a těhu je pozitivní, na UTZ zatím nic, další kontrolu mám 11.6. tak snad už něco uvidíme.
Mám akorát hodně zvětšený vaječníky a plno cyst, prý je to po té stimulaci, tak hodně piju a mám jíst hodně bílkovin.
Do práce chodím normálně, akorát nejezdím a už ani nebudu na služební cesty, šefovi jsem to řekla a už si pomalu hledá náhradu, kdybych mu utekla na rizikový :lol:
holky jsem tak strašně šťastná, kdyby jste viděli mojeho manžu, když nám to dneska potvrdili, teď už se jenom modlím ať to všechno dobře dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí