Po kom se jmenuje vaše dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3230
2.2.12 16:27

Nejlepší kamarádka, když jsem byla malá holka :mrgreen: . Prostě mi to jméno díky ní připadalo naprosto úžasné a za celý život jsem se s ním hodně sžila. Kdykoli se v rodině mluvilo o mých budoucích dětech, vždycky jsme to jméno používali, takže moje malá Lucinka se mnou byla mnohem dřív, než se narodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
2.2.12 16:28

Po mém dědovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
2.2.12 16:31

Syna jsme vybírali podle toho, zda takové jméno není v rodině a v nejbližším okolí …což jsme se pro jeho republikovou oblíbenost divili :mrgreen:
Nyní to je hodně složité, na ničem se neshodneme :zed: Je teda ještě brzy, ale bude to boj. Na chalpečeka by byly dva návrhy. Pokud se má narodit holčička, tak asi bude NoName :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
2.2.12 16:35

My nechtěli jméno co už v rodině je, nebo je náš známý a aby bylo trošku od Vánoc a narozenin. I když to byl boj, ale tatínek se nemohl rozhoupat, takže nakonec kývl na jméno co jsem vybrala, u druhého to bude opět boj, zase nevíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
2.2.12 16:35

Tak pro chlapečka se nám jméno Tobiáš prostě moc líbilo a moje dcera dostala před osmnácti lety jméno Kateřina, poněvadž jsem byla velká fanynka krasobruslení a obzvlášť Katariny Wittové :lol: .
A dokonce se mi i tak povedla, tmavovlasá, hnědoooká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.12 16:36

Naše dcerka se jmenuje stejně jako já, moje máma a moje babička. Kdybychom měli kluka, jmenoval by se stejně jako tatínek, jeho tatínek i dědeček. Takže u nás obou se jména dědí už 4. generaci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
2.2.12 16:39

No, já když jsem byla těhotná tak jsem myslela, že čekám holku,tak jsem pro ní měla jméno Neila, po mé kamarádce z Tuniska.A pro kluka se mi nic nelíbilo,pak jsem slyšela v televizi jméno Matyas( bez diakritiky)tak jsem to tam napsala s tím, že to tam stejně píšu,jenom aby to nebylo prázdný.No a místo Neily mám Matyase :lol:
A ten Matyas se líbil,protože je takový mezinárodní.A kdyby se Maty jednou rozhodl vzít si příjmení svýho táty,tak aby to neznělo blbe.:)

Příspěvek upraven 02.02.12 v 16:58

• Citovat
  • Upravit
24016
2.2.12 16:49

Po nikom :nevim:
Hledali jsem a vybírali aby se nám líbilo, ladilo k příjmení, mělo dost obměn a tak dále ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
2.2.12 16:56

Podle nikoho, líbilo se nám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
2.2.12 17:00

Po mém bratrovi dvojčeti, co zemřel ve 3. měsících. Samozřejmě jsem se napřed dovolila svojí maminky. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
2.2.12 17:08

Po mně. Nejdřív jsem nechtěla, ale teď jsem za to ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2661
2.2.12 17:25

Holčičí se u nás dědí po generace a klučičí po manželově dědečkovi. Až po té jsem zjistila jak je zrovna populární :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
2.2.12 17:27

Po mně :mrgreen: A vůbec nelituju,je to taková malá já  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27010
2.2.12 17:30

Podle nikoho:)Chtěla jsem aby to nebylo časté jméno(což u nás není) a taky se muselo líbit nám oběma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
2.2.12 17:36

Starsi po me a mladci po pritelove mamince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová