Po kom se jmenuje vaše dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11482
3.2.12 12:27

Michael - jméno není podle někoho, ačkoli se stejně jmenuje tchán :mrgreen: ale nám se to jméno prostě líbilo a hodí se k poněkud cize znějícímu příjmení. Chtěla jsem jméno po manželovi, je dost neobvyklé a hezké, ale odmítal to a dnes jsem ráda, neb je to jeho mrňavá kopie, a aby se ještě jmenovali stejně, by bylo skoro moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
3.2.12 12:46
werunqa píše:
Nam se pred par lety zalibilo jmeno Emma po te holcice co hraje v serialu Ulice…takze jsme si rekli, ze jestli bude jednou mimi a bude to holka-tak to bude Emma..no a uz nam roste v brisku :palec: :hug:

Ta z ulice je Emílie :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
3.2.12 13:03
Kallkapa píše:
werunqa píše:
Nam se pred par lety zalibilo jmeno Emma po te holcice co hraje v serialu Ulice…takze jsme si rekli, ze jestli bude jednou mimi a bude to holka-tak to bude Emma..no a uz nam roste v brisku :palec: :hug:

to je jedno :P -rikali ji Emicko..a nam se to libi-..tak jsme dali Emmu..Emilie se nam nelibi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
3.2.12 13:07

Dcerka se jmenuje po Adele Banasove :)))
Nemohli jsme se shodnou t na jmene a byly dost „hadky“ a jednou jsme koukali na Superstar a ja rikam,ze ta Banasova je krasna zenska a je vtipna a bylo vybrano.V zivote by me nenapadlo,ze udu mit dcerku Adelku.Chtela jsem uplne jina jmena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
3.2.12 13:08
sara1000 píše:
Dcerka se jmenuje po Adele Banasove :)))
Nemohli jsme se shodnou t na jmene a byly dost „hadky“ a jednou jsme koukali na Superstar a ja rikam,ze ta Banasova je krasna zenska a je vtipna a bylo vybrano.V zivote by me nenapadlo,ze udu mit dcerku Adelku.Chtela jsem uplne jina jmena :)

Adelka je krasny jmeno..taky se mi libi-ale uz se tak jmenuje moje segra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.12 13:14

my jsem měli rozhodnuto hned, když jsem uvažovali o mimi tak jsem se i bavili o jeménech no a když jsem se zeptala svého manžela kdyby to byl Václav po něm tak se rozzářil a byl šíleně štastný a to ten prcek ještě ani nebyl v bříšku, tak máme doma Vendu, :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.2.12 13:28

My měli taky jména vybraná ještě než jsem byla těhotná. Jedno na holku (Magdalenka) a jedno na kluka (Honzík. Obě nám vyšla :).Jména se nám prostě líbila a nejsou po nikom z rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
3.2.12 14:03
werunqa píše:
Kallkapa píše:
werunqa píše:

to je jedno :P -rikali ji Emicko..a nam se to libi-..tak jsme dali Emmu..Emilie se nam nelibi

Nene říkají jí právě Emilko :mrgreen: . Jestli teda myslíš tu Fandovu „ségru“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
3.2.12 14:06
Kallkapa píše:
werunqa píše:
Kallkapa píše:
werunqa píše:

to je jedno :P -rikali ji Emicko..a nam se to libi-..tak jsme dali Emmu..Emilie se nam nelibi
Nene říkají jí právě Emilko :mrgreen: . Jestli teda myslíš tu Fandovu „ségru“ :)

ja to teda moc nesleduji-ale jednou ji ta jeji nahradni mama rikala Emicko.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
3.2.12 14:10
werunqa píše:
Kallkapa píše:
werunqa píše:
Kallkapa píše:
werunqa píše:

Nene říkají jí právě Emilko :mrgreen: . Jestli teda myslíš tu Fandovu „ségru“ :)
ja to teda moc nesleduji-ale jednou ji ta jeji nahradni mama rikala Emicko.. :nevim:

No já to tež moc nesleduji, nejčastěji jí říkají Emi, tak sem právě čubrněla jak jí v jednom díle furt říkala Emilko :mrgreen: :lol: (To jen tak aby řeč nestála :) )

Edit : jo ale ten díl byl tak před rokem, teď už jsem to tak půlroku neviděla vůbec, tak třeba už jí říkaj Emičko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
3.2.12 14:18
Kallkapa píše:
werunqa píše:
Kallkapa píše:
werunqa píše:
Kallkapa píše:
werunqa píše:

ja to teda moc nesleduji-ale jednou ji ta jeji nahradni mama rikala Emicko.. :nevim:

No já to tež moc nesleduji, nejčastěji jí říkají Emi, tak sem právě čubrněla jak jí v jednom díle furt říkala Emilko :mrgreen: :lol: (To jen tak aby řeč nestála :) )

Edit : jo ale ten díl byl tak před rokem, teď už jsem to tak půlroku neviděla vůbec, tak třeba už jí říkaj Emičko :lol:

ja to zaslechla tak pred 3 rokama..a od ty doby to fakt nezkoumam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
3.2.12 18:33

po babičce, máme takovej rodinej zvyk,, :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
6.2.12 18:30

po manželovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
7.2.12 00:06

po nikom…přítel má německé příjmení…a chtěl jméno, které v rodině nikdo nemá a v kterém nejsou háčky a čárky.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
7.2.12 00:29
werunqa píše:
Kallkapa píše:
werunqa píše:
Kallkapa píše:
werunqa píše:
Kallkapa píše:
werunqa píše:

Edit : jo ale ten díl byl tak před rokem, teď už jsem to tak půlroku neviděla vůbec, tak třeba už jí říkaj Emičko :lol:
ja to zaslechla tak pred 3 rokama..a od ty doby to fakt nezkoumam ;)

Jmenuje se opravdu Ema (nebo Emma, to nejde z výslovnosti poznat :D ). Emilko jí říkal její adoptivní děda, protože zřejmě jméno Ema neznal.
Jinak my taky nemáme jméno po nikom, já někdy v pubertě kdesi zaslechla, jak pán volá na chlapečka Samíku, hrozně se mi to líbilo, tak jsem si na to po mnoha (a mnoha a mnoha :lol: ) letech vzpomněla, líbilo se mi i to, že to není příliš obvyklé (i když se současným boomem Samuelů jsem nepočítala :( ). Pak se ukázalo, že Samuel byl i nějaký můj prapra (2-3 pra, nevím jistě)dědeček, což jsem netušila, ale můžu to pokládat za rodinné jméno :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová