Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Delala jsem svicky
![]()
pokazde to vyslo do 3mesicu.. mame 3 deti
@Anonymní píše:
Ahojky, chtela bych se zeptat, kdyz se snazite o miminko, tak jestli po sexu lezite, nebo neco podobneho? Komu se podarilo otehotnet bez lezeni…,nebo svicek atd…?Moc dekuji
Když jsme se snažili, vždy jsem po sexu jen tak ležela aspoň půl hodiny a nic. Pak jsem to vzdala a po sexu hned vstala, šla na WC a do sprchy a snažila se hned co nejvíc ze sebe dostat a otěhotněla jsem
. Takže ležení nemá vliv.
Leda prstíčková metoda
ne, nedělala jsem nic, jen si cestou ke sprše řekla, že by bylo hezké, kdyby to vyšlo.
@Anonymní píše:
Ahojky, chtela bych se zeptat, kdyz se snazite o miminko, tak jestli po sexu lezite, nebo neco podobneho? Komu se podarilo otehotnet bez lezeni…,nebo svicek atd…?Moc dekuji
Mně.
Já teda ležím pokaždé a popadam dech
ale jinak se mi teda povedlo otěhotnět 4× bez nějakých akrobatickych vystoupení ![]()
Já neležela ani u toho sexu ze kterýho jsem otěhotněla, natož po něm ![]()
@katuska1984 píše:
Delala jsem svicky![]()
pokazde to vyslo do 3mesicu.. mame 3 deti
Ale prd dělat svíčky
Ty svíčky zapálit (jako v kostele) a modlit se za čápa nebo vránu ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Ale prd dělat svíčkyTy svíčky zapálit (jako v kostele) a modlit se za čápa nebo vránu
Ja si to posichrovala nohama nahoru, naplanovali jsme si plozeni potomka presne na den, tak jsem to nechtela pokanhat ![]()
Jo a povedlo se to ![]()
Žádné akrobacie jsem nikdy nedělala, ale já jsem s otěhotněním problém nikdy neměla
Pokud ho máš, tím, že zůstaneš chvíli ležet s podloženým zadkem nic nezkazíš ![]()