Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A krome toho, ze pritele milujes, vse funguje…? Intimita, vasen, sex…?
@Lucie_Sx píše:
A krome toho, ze pritele milujes, vse funguje…? Intimita, vasen, sex…?
Ve většině směrech ano, poslední dobou se více hádáme, ale to je tím, že mě na něm začli vadit maličkosti, což po několika letech vztahu se asi dá pochopit. V sexu je to jak kdy, někdy to jde furt, jindy nemám náladu já, pak zase on, takže spolu nespíme i dva týdny, to nevím jestli je nějaký vykřičník, nebo se to dá považovat za normální
jinak, si myslím, vše funguje
Já když jsem mela podobné jiskreni, nedopadlo to dobre. Stalo se mi to v životě jen 2×. A jednou z toho byl vztah 7 let a druhy 12.
@Anonymní píše:
Já když jsem mela podobné jiskreni, nedopadlo to dobre. Stalo se mi to v životě jen 2×. A jednou z toho byl vztah 7 let a druhy 12.
No, tak toho se docela bojím, že se já zamiluju, nebo i oba, když se potkáváme často
nechci rozvracet svůj vztah a ani jeho
@Anonymní píše:
Ahoj, mám dost velký problém, za který se i dost stydím, tak prosím anonym.
Hodně dlouho se tak klasicky scházíme s přítelovými kamarády, i jejich partnerkami. Jenže před pár týdny jsem poznala dalšího jeho kamaráda, samozřejmě i s přítelkyní.
Jenže mezi námi s tím klukem to zajiskřilo hned jak sme se viděli, už poznám, když se prostě někomu líbím a tohle bylo očividné.
Strašně mě to zarazilo, protože s přítelem jsme už hodně dlouho spolu, tento rok plánujeme svatbu a já jsem ještě snad nikdy nezažila takové “jiskření”s někým na potkání. Samozřejmě na chlapy se ráda podívám, když je nějaký pěkný, tojo, ale toto mě fakt vykolejilo. On byl nervózní při každém našem rozhovoru a jakékoliv interakci, stále se na mě díval, atd., takže to mě vůbec neuklidnilo. Úplně nevím co dělat, nějak doufám, že to odezní, ale to se bojím, že ne, protože se setkáváme docela často. Přítele miluji a samozřejmě ho neopustím kvůli pobláznění, ale úplně nevím co dělat, jak se toho zbavit.. poradí mi někdo? Připadám si jak v pubertě
Strašně mě to zarazilo, protože s přítelem jsme už hodně dlouho spolu, tento rok plánujeme svatbu a já jsem ještě snad nikdy nezažila takové “jiskření”s někým na potkání.
je to tím, že ho nemůžeš mít. Zakázané ovoce chce skoro každý. Děj si sprchu na tu dole a nevymýšlej blbosti. Zkazíš vztah nejen sobě a příteli, ale všem těm přátelům.
@Anonymní píše:
Hodně dlouho se tak klasicky scházíme s přítelovými kamarády, i jejich partnerkami. Jenže před pár týdny jsem poznala dalšího jeho kamaráda, samozřejmě i s přítelkyní.
Jenže mezi námi s tím klukem to zajiskřilo hned jak sme se viděli, už poznám, když se prostě někomu líbím a tohle bylo očividné.
Strašně mě to zarazilo, protože s přítelem jsme už hodně dlouho spolu, tento rok plánujeme svatbu a já jsem ještě snad nikdy nezažila takové “jiskření”s někým na potkání. Samozřejmě na chlapy se ráda podívám, když je nějaký pěkný, tojo, ale toto mě fakt vykolejilo. On byl nervózní při každém našem rozhovoru a jakékoliv interakci, stále se na mě díval, atd., takže to mě vůbec neuklidnilo. Úplně nevím co dělat, nějak doufám, že to odezní, ale to se bojím, že ne, protože se setkáváme docela často. Přítele miluji a samozřejmě ho neopustím kvůli pobláznění, ale úplně nevím co dělat, jak se toho zbavit.. poradí mi někdo? Připadám si jak v pubertě
Přiznat si to v sobě je však první krok k uvědomění, že je to blbost…takže gratulace a hlavu vzhůru. To přejde
@Anonymní píše:
No, tak toho se docela bojím, že se já zamiluju, nebo i oba, když se potkáváme častonechci rozvracet svůj vztah a ani jeho
takže teď jsi kvůli jiskření sama? 19 let vztahu od 18 let řekněme. to je 37 let:D takže teď jsi čapla někoho jen aby jsi nebyla sama a až přijde jiskření tak hurá milenec?
@Anonymní píše:
Ve většině směrech ano, poslední dobou se více hádáme, ale to je tím, že mě na něm začli vadit maličkosti, což po několika letech vztahu se asi dá pochopit. V sexu je to jak kdy, někdy to jde furt, jindy nemám náladu já, pak zase on, takže spolu nespíme i dva týdny, to nevím jestli je nějaký vykřičník, nebo se to dá považovat za normálníjinak, si myslím, vše funguje
Jde mi o to, ze tvuj soucasny vztah mozna neni tolik super, aby ho clovek drzel zuby nehty
.
Jak dlouho s pritelem jste? Podle popisu mi to neprijde jako uplne super hyper.
To jiskreni je zradne, nekdy je to jen ciste chtic, ale nekdy to muze znamenat opravdu cloveka, s kym si dlouhodobe sednes.
@Anonymní píše:
Ve většině směrech ano, poslední dobou se více hádáme, ale to je tím, že mě na něm začli vadit maličkosti, což po několika letech vztahu se asi dá pochopit. V sexu je to jak kdy, někdy to jde furt, jindy nemám náladu já, pak zase on, takže spolu nespíme i dva týdny, to nevím jestli je nějaký vykřičník, nebo se to dá považovat za normálníjinak, si myslím, vše funguje
Možná byste měli přehodnotit tu svatbu. Nebo si myslíš, že to jako zázrakem přejde, tyhle problémy?
@Lucie_Sx píše:
Jde mi o to, ze tvuj soucasny vztah mozna neni tolik super, aby ho clovek drzel zuby nehty.
Jak dlouho s pritelem jste? Podle popisu mi to neprijde jako uplne super hyper.To jiskreni je zradne, nekdy je to jen ciste chtic, ale nekdy to muze znamenat opravdu cloveka, s kym si dlouhodobe sednes.
Budeme spolu 5 let. Jako stává se mi, že se mi nějaký chlap líbí víc, ale tohle mě fakt dostalo, asi proto, že jsem to nezažila, vůbec nevím co dělat
s tím jeho kamarádem, i kdybych si s ním sedla, tak si úplně nedokážu představit s ním být, jsme každý úplně jiný
@K2 8611 píše:
Možná byste měli přehodnotit tu svatbu. Nebo si myslíš, že to jako zázrakem přejde, tyhle problémy?
Já to neberu jako problémy, jako každý vztah zažíváme lepší a horší období
nevidím proto důvod v rušení svatby, jen proto, že to zrovna teď není růžové
@Anonymní píše:
Já to neberu jako problémy, jako každý vztah zažíváme lepší a horší obdobínevidím proto důvod v rušení svatby, jen proto, že to zrovna teď není růžové
NO, nemáte to růžové a Ty pokukuješ a jiskříš s jiným. Já si myslím, že máte zaděláno na hromadu problémů. Ale to už je na Tvém zvážení, jak se zachováš. ![]()
Já jsem to zažila. Taky jsme tenkrát byli zasnoubení. S kamarádem jsme spolu nic neměli, je jsme si chvíli psali. Říkala jsem si, že prostě nezahodím ten vztah apod. a měla jsem ho ráda, takže jsme se vzali. Jenže bylo to už tenkrát varování, proto ti radím, neber si jednoho, když jsi schopná se zamilovat do jiného, i když platonicky. My jsme se po 15 letech rozvedli. Nelituji, mám skvělé děti, ale prostě to nebyl ten pravý..