Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky… podotykam v uvodu - nejsem autorka clanku
http://beso.blog.ona.idnes.cz/…-je-vic.html
co vy na to?
Mě je to u zadele
Já jsem tolerantní a tyhlety výkřiky mě nijak nerozčilují ![]()
Já jsem matka, kdo je víc? to beztak obšlehla autorka tady ![]()
Článek se mi líbí, a moc ![]()
@nadus podle me autorka clanku bere dite jako prebytecnou zbytecnost, ktera by ji jen narusila jeji styl zivota, tot muj nazor, ted prijde ukamenovani ![]()
Jak už se praví v Bibli, nic nového pod sluncem. Přínos nula, nebylo čemu se zasmát, žádný nový postřeh - takový přitakávací výkřik. Není první, není poslední, autorce se asi dostalo od nějaké „chytré“ kamarádky maminy přednášky na téma dítě a kdy ho mít a ona si tímhle trochu ulevuje.
@Jasněnkaa píše:Že jo, hodně z toho co tam je, jsem četla nedávno tady
Já jsem matka, kdo je víc? to beztak obšlehla autorka tadyČlánek se mi líbí, a moc
To není žádné počteníčko, ale trapárna. Informační hodnota nulová, vtipné to není, jako aktuální téma - no den matek, tak autorka holt byla nucena něco vyblejt k tématu - a ani moc pobuřující to není - NUDA. To si raděj tady na emimi přečtu nějaké vtipné deníčky nebo diskuze.
@Gina108 píše:
Informační hodnota nulová, vtipné to není, jako aktuální téma - no den matek, tak autorka holt byla nucena něco vyblejt k tématu - a ani moc pobuřující to není - NUDA. To si raděj tady na emimi přečtu nějaké vtipné deníčky nebo diskuze.
![]()
Vzala jsi mi to z papuly
.
Krom toho, co uz bylo receno si vsimam dosti nizke urovne napsaneho textu.
@Gina108 píše:
To není žádné počteníčko, ale trapárna. Informační hodnota nulová, vtipné to není, jako aktuální téma - no den matek, tak autorka holt byla nucena něco vyblejt k tématu - a ani moc pobuřující to není - NUDA. To si raděj tady na emimi přečtu nějaké vtipné deníčky nebo diskuze.
jdu se podívat čím se zde dnes pobavím
poslední dny vedou fekální diskuze ![]()
Přijde mi, jako by to byl domácí úkol na zítra do školy na učitelkou zadané téma.
@Gladys píše:
Jak už se praví v Bibli, nic nového pod sluncem. Přínos nula, nebylo čemu se zasmát, žádný nový postřeh - takový přitakávací výkřik. Není první, není poslední, autorce se asi dostalo od nějaké „chytré“ kamarádky maminy přednášky na téma dítě a kdy ho mít a ona si tímhle trochu ulevuje.
@Lishaa píše:
100× omílané téma a pořád dokola to samé
@Pudloslava píše:
Krom toho, co uz bylo receno si vsimam dosti nizke urovne napsaneho textu.
No na KARMU to teda fakt neni, ten je IN kopat do všeho co rodí ![]()