Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Letos jsme podáváli daňové přiznání sami.
Orazila nam ho paní na FÚ už 26.2.2016.
Mají nam vracet vcelku dost..Je tam nějaká lhůta pro podaní..?Jde o to jestli to nebylo brzo. Podat už v únoru. ![]()
Když jsem podávala sama, vraceli tak v dubnu, možná až květnu…
@čečka111 Ne brzo to nebylo, ale lhůta pro vrácení se stejně počítá až od posledního dne pro podání, takže mají čas celý duben.
@čečka111 podat můžeš kdy chceš, peníze dorazí do konce dubna.. buď ráda, že jste to udělali včas a nemusíte ke konci března čekat v obr frontách.. taky podávám max v půlce února. Mám ráda klidné vyřizování ![]()
Ahoj, určitě jste to nepodali brzo, buď v pohodě
Oni na finančáku čekají až do 1.4., protože bys eventuelně do té doby mohla podat ještě opravné daňové přiznání, a až pak vrací peníze, čili opravdu v dubnu a květnu. Tak jen vydržte.
Lhůta je myslim do konce března (nevim jistě letos sem nepodávala), ale já vždycky podávala taky tak v únoru, kdyby se náhodou vloudila nějaká nesrovnalost abych měla čas to opravit ![]()
@martina.se pravě proto jsem tam šla za včas, abych se nebrodila frontama.. ![]()
Tak teď jen počkat až to dojde na účet..
@j.a.n.i1 píše:
@martina.se Nene, 30 dní mají na odeslání.
u nás toto nedodržovali, ale vždy do konce dubna to přišlo
ale jasné, ofiko je to 30 dní od podání ![]()
@martina.se Nikoliv od podání, od posledního termínu, do kterého je podání možné. Takže to může přijít i první dny v květnu.
@j.a.n.i1 píše:
@martina.se Nikoliv od podání, od posledního termínu, do kterého je podání možné. Takže to může přijít i první dny v květnu.
zdravím neáte někdo zkušenost… podávala jsem si daňové přiznání sama, poprvé, jsem studentka, ale měla jsem vícero brigád. Nahoře na první stránce viz http://objevit.cz/…2/stana1.jpg je 5 a 5a obdelník, kde se měl u ne asi udělat křížek. Dělala jse mto svědomitě s pomocí, ale vím, že tohle tam nemám, jinak doufám vše dobře… měla bych to tam zkontaktovat kvůli opravě? netuší někdo, ![]()