Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mar__tanka1983
Prostě mě jenom zajímají názory ostatních lidí, nemyslím si, že je na tom něco špatného a pokud se to někomu nelíbí, tak ať sem raději nic nepíše. Je hrozně jednoduché nadávat, když jste schovaní za rouškou anonymity nebo nicku.
![]()
@PheobeDomi hele já tu úplně anonymní nejsem ![]()
Jinak jo, v pohodě, ber to ode mě s nadhledem. Myslela sem, že je to z toho jasné, vzhledem ke smajlíkům.
Mám hodně botů na podpatku. Nosím je výjimečně. Spíš na speciální příležitost. Jak nové jsou. Některé jsem měla 1-2× na noze.
Už volím pohodlí. Takže tenisky. I zimní tenisky mám. Tento týden jsem si objednala dvoje boty zimní. Dají se nosit k sukni. Nemají podpatek. Není třeba.
Na zimu spíš hledám, ať mám jedny boty, které mají vzor. Až bude velká ledovice. Což se vždycky pár dní stane. Abych sešla od baráku a došla do práce. To se mi jednou frajerce stalo, že jsem nemohla krok udělat, jak to klouzalo. Blbě zvolené boty.
Jenom aby se předešlo případným nedorozuměním, ptám se z toho důvodu, že já nejraději nosím podpatky, moje mamka tenisky a říká, že je to zbytečné vzhledem k tomu, že skoro všechny holky v mém okolí nosí tenisky. Z tohoto důvodu se ptám. ![]()
@PheobeDomi píše:
@Mar__tanka1983
Prostě mě jenom zajímají názory ostatních lidí, nemyslím si, že je na tom něco špatného a pokud se to někomu nelíbí, tak ať sem raději nic nepíše. Je hrozně jednoduché nadávat, když jste schovaní za rouškou anonymity nebo nicku.![]()
To s tou anonymitou mě pobavilo zrovna od tebe, nový nicku
Pokud to nevíš, tak podle stylu psaní, větné skladby, specifických pravopisných chyb a dalších příznaků lze docela slušně identifikovat konkrétního člověka, ať už si zrovna říká jakkoliv. Rozhodně nebudu jediný, kdo si toho všímá.
Přešla jsem na BF, předtím tenisky (pěkný, Vansky a tak, žádný takový ty ušmudlaný na tělocvik od vietnamců). Podpatky mě nebaví.
@Mar__tanka1983 píše:
@rmot napadá mě několik variant:
1. má doma chlapa, co má furt problém a chce mu dát široký vzorek žen, že není jediná, kdo nosí vysoké podpatky i k popelnicím/sukni i na Sněžku a ten i onen typ náušnic
2. potřebuje se utvrdit, že je jediná, která to tak má, protože si zakládá na tom, že je hvězda
3. zaměstnankyně reklamní agentury a hledá správná témata na nové bannery
Heleď, já si myslím, že velká část diskusí tohoto typu je prostě jen „prokrastinuju od…(čehokoliv, co mám zrovna dělat)… co kdybych tak založila diskusi na e-miminu na nějaké náhodné téma?“.
Mam rada podpatky, rada si vezmu vysoký podpatek treba 10 cm. Mevim 163 cm, tak mam právo si dopřát, abych byla vyssi
. Podtrhnou eleganci, jsou v nich krásné nohy.
Ale nosim i tenisky
@rmot píše:
To s tou anonymitou mě pobavilo zrovna od tebe, nový nickuPokud to nevíš, tak podle stylu psaní, větné skladby, specifických pravopisných chyb a dalších příznaků lze docela slušně identifikovat konkrétního člověka, ať už si zrovna říká jakkoliv. Rozhodně nebudu jediný, kdo si toho všímá.
Je to tak, vidím to i na sobě, mám velmi specificky přeházený slovosled díky angličtině a oboru. A projevuje se to nejvíce právě v takových diskuzích, kde tu myšlenku napíšu rychle a nemám potřebu ji přeformulovat ![]()
@Tamtama píše:
Jedině kecky ve stylu converse, jiné boty ani nevlastním.
Tohle bych chtěla umět nosit, ale já si v tom přijdu strašně nepatřičně, navíc kdokoliv mě v tom potkal, chytil záchvat smíchu. Všichni jsou zvyklí na podpatky, šatičky, kabáty. Všeho mám nepřeberné množství, mám teda i botasky, ale zase k tomu nemám třeba bundu
Kecky vypadají úžasně pohodlně, džíny a k tomu sako, no a pak spadne kolegyně pod stůl.
![]()
@TO_IT píše:
Tohle bych chtěla umět nosit, ale já si v tom přijdu strašně nepatřičně, navíc kdokoliv mě v tom potkal, chytil záchvat smíchu. Všichni jsou zvyklí na podpatky, šatičky, kabáty. Všeho mám nepřeberné množství, mám teda i botasky, ale zase k tomu nemám třeba bunduKecky vypadají úžasně pohodlně, džíny a k tomu sako, no a pak spadne kolegyně pod stůl.
![]()
Vidíš, já bych zase chtěla umět nosit sukně, podpatky a líčidla ![]()
Byvala jsem hodne podpatkova. Lodicky, sandalky, sem tam bez podpatku nejake baleriny, lordsy, oxfordky. V zime kozacky, kotnickove. Tenisky fakt jen na sport. Behem covidu jsem fest zlenivela. Dneska prevazuji v mem botniku “mestske” tenisky vsech moznych tvaru a barev.
Tenisky po celý život. Podpatky nemám kam nosit, jelikož do společnosti nechodím. Měřím 162 cm