Podpatky vs tenisky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
64
4.11.22 11:59

@Mar__tanka1983
Prostě mě jenom zajímají názory ostatních lidí, nemyslím si, že je na tom něco špatného a pokud se to někomu nelíbí, tak ať sem raději nic nepíše. Je hrozně jednoduché nadávat, když jste schovaní za rouškou anonymity nebo nicku. :oops: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31290
4.11.22 12:08

@PheobeDomi hele já tu úplně anonymní nejsem :D
Jinak jo, v pohodě, ber to ode mě s nadhledem. Myslela sem, že je to z toho jasné, vzhledem ke smajlíkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.11.22 12:27

Mám hodně botů na podpatku. Nosím je výjimečně. Spíš na speciální příležitost. Jak nové jsou. Některé jsem měla 1-2× na noze.
Už volím pohodlí. Takže tenisky. I zimní tenisky mám. Tento týden jsem si objednala dvoje boty zimní. Dají se nosit k sukni. Nemají podpatek. Není třeba.
Na zimu spíš hledám, ať mám jedny boty, které mají vzor. Až bude velká ledovice. Což se vždycky pár dní stane. Abych sešla od baráku a došla do práce. To se mi jednou frajerce stalo, že jsem nemohla krok udělat, jak to klouzalo. Blbě zvolené boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
4.11.22 12:30

Jenom aby se předešlo případným nedorozuměním, ptám se z toho důvodu, že já nejraději nosím podpatky, moje mamka tenisky a říká, že je to zbytečné vzhledem k tomu, že skoro všechny holky v mém okolí nosí tenisky. Z tohoto důvodu se ptám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8117
4.11.22 12:31
@PheobeDomi píše:
@Mar__tanka1983
Prostě mě jenom zajímají názory ostatních lidí, nemyslím si, že je na tom něco špatného a pokud se to někomu nelíbí, tak ať sem raději nic nepíše. Je hrozně jednoduché nadávat, když jste schovaní za rouškou anonymity nebo nicku. :oops: :cert:

To s tou anonymitou mě pobavilo zrovna od tebe, nový nicku :) Pokud to nevíš, tak podle stylu psaní, větné skladby, specifických pravopisných chyb a dalších příznaků lze docela slušně identifikovat konkrétního člověka, ať už si zrovna říká jakkoliv. Rozhodně nebudu jediný, kdo si toho všímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
4.11.22 13:03

Přešla jsem na BF, předtím tenisky (pěkný, Vansky a tak, žádný takový ty ušmudlaný na tělocvik od vietnamců). Podpatky mě nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
4.11.22 13:21

Jedině kecky ve stylu converse, jiné boty ani nevlastním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
4.11.22 14:03
@Mar__tanka1983 píše:
@rmot napadá mě několik variant:
1. má doma chlapa, co má furt problém a chce mu dát široký vzorek žen, že není jediná, kdo nosí vysoké podpatky i k popelnicím/sukni i na Sněžku a ten i onen typ náušnic
2. potřebuje se utvrdit, že je jediná, která to tak má, protože si zakládá na tom, že je hvězda :mrgreen:
3. zaměstnankyně reklamní agentury a hledá správná témata na nové bannery :pankac:

Heleď, já si myslím, že velká část diskusí tohoto typu je prostě jen „prokrastinuju od…(čehokoliv, co mám zrovna dělat)… co kdybych tak založila diskusi na e-miminu na nějaké náhodné téma?“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14009
4.11.22 14:38

Mam rada podpatky, rada si vezmu vysoký podpatek treba 10 cm. Mevim 163 cm, tak mam právo si dopřát, abych byla vyssi :). Podtrhnou eleganci, jsou v nich krásné nohy.
Ale nosim i tenisky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14009
4.11.22 14:38

A co te jeste zajímá ohledně módy? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
4.11.22 15:39
@rmot píše:
To s tou anonymitou mě pobavilo zrovna od tebe, nový nicku :) Pokud to nevíš, tak podle stylu psaní, větné skladby, specifických pravopisných chyb a dalších příznaků lze docela slušně identifikovat konkrétního člověka, ať už si zrovna říká jakkoliv. Rozhodně nebudu jediný, kdo si toho všímá.

Je to tak, vidím to i na sobě, mám velmi specificky přeházený slovosled díky angličtině a oboru. A projevuje se to nejvíce právě v takových diskuzích, kde tu myšlenku napíšu rychle a nemám potřebu ji přeformulovat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
TO_IT
4.11.22 15:41
@Tamtama píše:
Jedině kecky ve stylu converse, jiné boty ani nevlastním.

Tohle bych chtěla umět nosit, ale já si v tom přijdu strašně nepatřičně, navíc kdokoliv mě v tom potkal, chytil záchvat smíchu. Všichni jsou zvyklí na podpatky, šatičky, kabáty. Všeho mám nepřeberné množství, mám teda i botasky, ale zase k tomu nemám třeba bundu :D Kecky vypadají úžasně pohodlně, džíny a k tomu sako, no a pak spadne kolegyně pod stůl. :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
17472
4.11.22 15:49
@TO_IT píše:
Tohle bych chtěla umět nosit, ale já si v tom přijdu strašně nepatřičně, navíc kdokoliv mě v tom potkal, chytil záchvat smíchu. Všichni jsou zvyklí na podpatky, šatičky, kabáty. Všeho mám nepřeberné množství, mám teda i botasky, ale zase k tomu nemám třeba bundu :D Kecky vypadají úžasně pohodlně, džíny a k tomu sako, no a pak spadne kolegyně pod stůl. :roll: :lol:

Vidíš, já bych zase chtěla umět nosit sukně, podpatky a líčidla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
4.11.22 16:26

Byvala jsem hodne podpatkova. Lodicky, sandalky, sem tam bez podpatku nejake baleriny, lordsy, oxfordky. V zime kozacky, kotnickove. Tenisky fakt jen na sport. Behem covidu jsem fest zlenivela. Dneska prevazuji v mem botniku “mestske” tenisky vsech moznych tvaru a barev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.11.22 17:00

Tenisky po celý život. Podpatky nemám kam nosit, jelikož do společnosti nechodím. Měřím 162 cm

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová