Podpora- prý nemám nárok
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Doe_Jane píše:
Mě by strašně zajímalo v čem jste vy lepší než ti romové atd. které jsi asi myslela… v čem?? přivést dítě do tohoto
Jojo… Myslim ze termin „white trash“ by se mel zavest i do cestiny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevim proc bych spolu s ostatními měla živit netahla, které si dělají děti aniž prucuchnou k praci. Uz takhle je jich az az.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Biibii u těch nepřizpůsobivých nikdo nedělá. Takže ty jsi doma, chlap ať dá výpověď a sedí doma. Pak máte nárok na nějaké ty příspěvky/dávky na bydlení, hmotnou nouzi, a ty na 4 letý rodičák.
Ale věř, moc toho nebude. Budete živořit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hudečice Já moc nechápu tu představu, že „oni“ berou nějaký hrozný vejvar a sedí si doma a nic nemusí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží kolik má ten základ. Můžeš zajít na sociálku a požádat o ty příspěvky. Když budeš mít nárok, dostaneš, když nebudeš mít nárok nic nedostaneš. Prostě to zkusíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola píše:
@hudečice Já moc nechápu tu představu, že „oni“ berou nějaký hrozný vejvar a sedí si doma a nic nemusí.
Však sedí doma a nic nemusí. Ale chodí krást železa, čistí město od šrotu, aby měli pár kaček ze sběrny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lily Evans píše:
Jojo… Myslim ze termin „white trash“ by se mel zavest i do cestiny
U nás se tomu říká „bílí cikáni“. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Biibii Jak uz nekdo psal. Podej zadosti, doloz podklady a uvidis, co a kolik ti priznaji. Kdyz nepriznaji, budes mit v rozhodnuti oduvodneno proc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, ale tak jasně, ona toho moc nenapracovala…ale nesouhlasím s názorem, že buď na dítě mám nebo se chráním… To jako rodiči mohou byt jen lidé s průměrným a vyšším platem/ mzdou? Od toho snad ten příspěvek na bydlení a přídavky, bonusy na dani jsou ne? Jako někdo tu uklízečku, prodavačku, kantýnskou, dělníka dělat musí, že… Všichni v placatých botičkách do kanclu chodit nemůžeme…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc děkuji za smysluplné komentáře s radou, kde jste mě hned neodsoudili.
Nechci se tu opravdu obhajovat, a opravdu mě mrzí, ze aniž by mě někdo znal, mě nazývá bílým cikanem..
chtěla jsem vědět jen jak to funguje..
jinak s manželem rozmlouvam jak se dá aby z práce odešel a našel si jinou ve které mu přiznají úplně všechno přesně kvůli tomu kdyby náhodou onemocněl, ale mysli si něco o vzdálené prdeli.. a i on maka od nevidím do nevidím jen aby nás uzivil, jen jsem mu chtěla touto cestou nějak pomoci alespoň třeba s jedním příspěvkem třeba na to bydlení, aby vše nebylo jen na něm když já nemůžu pracovat..
a to ze jsem nemakala.. jasné nemakala, když jsem cely život studovala a první práci co jsem si našla tak se jednalo o podvod..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarieP píše:
Holky, ale tak jasně, ona toho moc nenapracovala…ale nesouhlasím s názorem, že buď na dítě mám nebo se chráním… To jako rodiči mohou byt jen lidé s průměrným a vyšším platem/ mzdou? Od toho snad ten příspěvek na bydlení a přídavky, bonusy na dani jsou ne? Jako někdo tu uklízečku, prodavačku,, dělníka dělat musí, že… Všichni v placatých botičkách do kanclu chodit nemůžeme…
promin i prodavačka bere víc než její manžel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarieP Tyhle profese na dávky nemají nárok. Jen když mají malý plat a živí nepracujícího. Moje mamka s minimálním platem živila nezaměstnaného otce bez podpory a měla nárok jen na příspěvek na bydlení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Biibii píše:
Nechci se tu opravdu obhajovat, a opravdu mě mrzí, ze aniž by mě někdo znal, mě nazývá bílým cikanem..
jinak s manželem rozmlouvam jak se dá aby z práce odešel a našel si jinou ve které mu přiznají úplně všechno přesně kvůli tomu kdyby náhodou onemocněl, ale mysli si něco o vzdálené prdeli.. a i on maka od nevidím do nevidím jen aby nás uzivil, jen jsem mu chtěla touto cestou nějak pomoci alespoň třeba s jedním příspěvkem třeba na to bydlení, aby vše nebylo jen na něm když já nemůžu pracovat..
a to ze jsem nemakala.. jasné nemakala, když jsem cely život studovala a první práci co jsem si našla tak se jednalo o podvod..
A co jsi prosím te studovala, ze první prace byla podvod? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Biibii píše:
Opravdu bych tlačila na manžela, aby si našel normálně zaplacenou práci.
Takhle by měl i směšnou nemocenskou, nejnižší podporu na UP, nejnižší důchod.
Asi aby se dosáhlo na ten příspěvek na bydlení v dnešní době, tak by musel i manžel sedět doma bez práce a to mi nepřijde jako řešení.
Anebo si zkusit najít brigádu, u nás hledají různé doplnovače zboží atd. pořád…
A hlavně si nepořizovat druhé dítě, než se finančně srovnáte…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě by strašně zajímalo v čem jste vy lepší než ti romové atd. které jsi asi myslela… v čem?? přivést dítě do tohoto