Podpora- prý nemám nárok
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@morgana1 píše:
Jo, tak přesně tyhle dementní kecy jsem taky slyšela od různých přechytralých (autocenzura) tvého ražení. Jestli si myslíš, že ti pomůže jít k pásu do montovny nebo za pokladnu do Tesca, napsat si to CV a pak vyflusaná jako hadr si přitom hledat práci v oboru, tak si dej mokrej hadr na hlavu. Ty práce.A to ani nezmiňuju fakt, jak nadšeně tě tvůj vedoucí z fabriky nebo ze supermarketu bude pouštět na pohovory a na nekolikakolový výběrový řízení. Kde už vesměs je rozhodnuto o vítězi předem, protože Pepa zavolal Karlovi a ostatní uchazeči tam plní jen funkci křoví.
Pro rýpaly - už práci mám a ve svém oboru. Ale byla to fuška. Proto bych si netroufla tyhle výkřiky do tmy. A ne, nestyděla jsem se ani trochu nechat se těch pár měsíců živit od ostatních daňových poplatníků. Zrovna tak já jsem živila jiný na rodičáku v době, kdy jsem pracovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvám se, ale tohle se mi prostě zdá zvláštní. Pokud mám popsat naši situaci - taky jsem otěhotněla prakticky hned po škole, ale jakmile jsme se to dozvěděli, začal si manžel hledat novou práci - s tou původní bychom prostě nevyšli a to přestože ji měl dost rád.
Teď bere hned po nástupu 35 000 hrubého (plus benefity), předtím bral 21 000. Pro nás velká změna, i když pro mnoho asi ne. Obepsal nadrzo spoustu společností, ty velké často zveřejňují pozice co chtějí obsadit u sebe na stránkách nebo se jde dostat rovnou k personalistce.
Za mě je v tuhle chvíli největší chyba u chlapa.
Omlouvám se za anonym, peníze.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Omlouvám se, ale tohle se mi prostě zdá zvláštní. Pokud mám popsat naši situaci - taky jsem otěhotněla prakticky hned po škole, ale jakmile jsme se to dozvěděli, začal si manžel hledat novou práci - s tou původní bychom prostě nevyšli a to přestože ji měl dost rád.
Teď bere hned po nástupu 35 000 hrubého (plus benefity), předtím bral 21 000. Pro nás velká změna, i když pro mnoho asi ne. Obepsal nadrzo spoustu společností, ty velké často zveřejňují pozice co chtějí obsadit u sebe na stránkách nebo se jde dostat rovnou k personalistce.Za mě je v tuhle chvíli největší chyba u chlapa.
Omlouvám se za anonym, peníze.
Ale to nikdo nezpochybňuje. Mě naštvalo, jak se tady na holku hned slítlo hejno harpyjí s idiotským moralizováním, který je naprosto mimo realitu. A většina z nich buď byla nebo v současnosti je na rodičáku, tudíž i je živí ostatní.
Vystudovala farmakologii, sice zatím střední, ale i tak. A že má hned dítě. No bóže, jakej je rozdíl mezi tím, být 3 roky na rodičáku ve dvaceti nebo v 35? Jo, vlastně jeden jo. Ona dítě na prahu čtyřicítky vykopne z baráku a bude si žít, zatímco ty „zodpovědné“ 35 plus budou chodit na třídní schůzky po padesátce a budou si je plést s babičkama.
Kromě toho, biologicky nejvhodnější období pro početí, těhotenství a porod je právě mezi těmi 20-25.
Holka mi nepřipadá jako někdo, kdo chce celej život stát s nataženou pazourou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@morgana1
Nicméně nechápu, proč by měl stát finančně dotovat rodinu, kde je jediným důvodem pro příspěvky neschopnost domluvit se na změně v přístupu v dané situaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Biibii píše:
Ano, celoživotní studium to je, když mi je 20 let, v 19 jsem maturovala..
a jak víte jeho obor, ze mate úplně přesnou představu kolik ty práce na trhu je? Nebudu tu rozebírat jeho pracovní věci, já do toho tolik nevidím.
Nechci natahovat ruku a pobírat úplně vše co se dá,otázka zněla jestli mám nárok či ne..Ale zapomněla jsem, ze tu jste od toho, abyste mě odsoudili za to jaká jsem špína a zdrbnout úplně celou naši rodinnou situaci, ve které se vyznate lépe než ja s manželem, a ze tu nejste od toho abyste mi poradili. Tím se omlouvám všem, co mi byli ochotni pomoci a poradili jak postupovat. Díky mějte se tu hezky, už se na to vybodnu se tu obhajovat.
a jak to máme vědět když nenapíšeš příjmy, kolik se platí za byt…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit