Podporujete děti ve všem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.5.24 07:56
@zuzu224 píše: Více

Ty je hlavně naučit čist, protože ty to moc nezvládás, po X té kromě lyží jsem tu psala dalších 5 jiných aktivit, jak letních, tak společenských, ale tobě prostě ty lyže budou ležet v žaludku až do zimy :D z turistiky na Madeire jsme se teď vrátili, ale jaksi na turistice není potřeba nic moc učit, ale to plavání, ktere jsem vedle těch lyží taky psala, ale ty ho ignorujte, tam mě děti využily

• Citovat
  • Upravit
4128
19.5.24 07:59

Já jsem v zásadě přesvědčená, že se s čímkoli dá začít kdykoli, ale zrovna ty lyže jsou dle toho, co jsem viděla v okolí, dost těžké, pokud na tom člověk opravdu nikdy nestál. Podobně jako kolo. A lyže vůbec nemusí být drahá zábava, já třeba s rodiči jezdila na běžkách a jsem za to moc ráda. Pohybová paměť podle mě funguje, tak do puberty je třeba toho do ní vepsat co nejvíc co se týká všestrannosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67887
19.5.24 08:02

@Hibou
Pokud piseme o lyzovani, tak nepiseme o bezkach. Na bezkach se da zacit opravdu kdykoliv.
Ja si poridila prvni bezky ve 40.
Pokud piseme o lyzich, tak to je draha zalezitost a dost. Kdyz pominu vybaveni, tak denni skipas pro rodinu i v Horni dolni je kolem 2tis min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22727
19.5.24 08:03

Zrovna dnes jsem chtela jit na verejne brusneni a koukam na stranky naseho nejblizsiho stadionu a pisi tam, ze kdokoliv v jakemkoliv veku chce hrat hokej, tak ze ho zaradi do tymu odpovidajici jeho dovednostem. Pisi: budujeme nove tymy rekreacnich hracu. Je potreba ten stadion zaplatit. Ja trenovala gymnastiku a meli jsme druzstva, co chodila ty nejlepsi souteze, pak ty pro nizsi souteze, pro Sport pro vsechny a nejvic bylo nezavodnich rekreacnich hodin, kam si chodili deti zacvicit 1-2krat tydne a vekove od cviceni R+D po dospele, skoly, skolky. Zase je potreba telocvicnu vytizit nejlepe od rana do vecera i s vikendy, aby se to zaplatilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4128
19.5.24 08:03
@Alušáček píše: Více

A to si jen myslíš, nebo jsi to zkusila? Když jsem po téměř 20 letech nečinnosti zkusila tančit, tak ty základní kroky tam prostě při hudbě naskocily automaticky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.24 08:04
@Hibou píše: Více

Naprostý souhlas…Hlavně na to ty děti mají čas a energii…malý vyběhne xkrat svah během zimních prázdnin, kdyz se ucil lyzovat, já přijdu z práce a jsem rada, ze si dám dole čaj s rumem a už to umím z dob, kdy jsem tu energii měla taky :lol:

• Citovat
  • Upravit
67887
19.5.24 08:04
@Anonymní píše: Více

O plavani jsem X krat napsala, ze je jediny dulezity a nutny um. To se nauc cist holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4128
19.5.24 08:06

Začínat na běžkách v dospělosti je ještě těžší než na sjezdovkách, když na tom člověk nikdy nestál, je to mnohem méně stabilní a hůře ovladatelné. Zároveň pro naučení dovednosti pohybu na dvou kluzkych prknech v dětství zcela dostačující.

Ty jsi se na běžkách bez problémů naučila proto, že jsi pohyb na lyžích znala od dětství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.24 08:07

To není možné s tebou? Tobě někdo ukradl v mládí lyže nebo jsi byla nešťastné zamilovaná do lyžaře a dodnes na něj myslíš nebo si nedovedu představit, proč ses tak upnula jen na ty lyže :lol: já píšu o 5 různých aktivitách, Hibou taky píše i o kole, ale to nerozporujes, prostě děcka lyžovat nemají a hotovka, ale jo, pobavilas po ránu :palec:

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
19.5.24 08:08

Anonymní zoufalko stydící se za svůj názor, evidentně nechápeš, co se ti tu smažíme říct :hug: je mi tě líto :hug: ale nacpi své děti na všechny kroužky co existují, ať nic nepromeškají :dance:

• Citovat
  • Upravit
67887
19.5.24 08:09
@Hibou píše: Více

Tak zrovna s bezkami okolo me zacalo mraky lidi, vcetne meho manzela. Ten nikdy nelyzoval. Ja mela k bezkam odpor od povinnych lyzaku a kolem me to melo hodne lidi stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
19.5.24 08:10

Ty ji neznáš už tu takhle psala pod mnoha nicky. Ona je materiál. :zed:

Můj syn lyžuje od 3,5 let. Plavat se taky naučil velmi brzo. A v září jde do tanečních. Nevidím na tom nic špatného.

Psala, že mládež zapomene, to co se v tanečních naučila. Další její nesmysl. Dnes chodí na plesy i mládež.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olivovyolej
19.5.24 08:10

Myslim, ze to tady moc prozivas :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.5.24 08:11
@Snorlaxik píše: Více

Lucinko, pythayo, snorlaxik s tebou já nediskituji, na to je život příliš krátký :mavam:

• Citovat
  • Upravit
56505
19.5.24 08:11
@Snorlaxik píše: Více

Ty jsi zoufalka. Co je špatného na tanečních a sportovních kroužcích? Vůbec nic. Proč máš pořád potřebu někoho urážet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová