Podraz od nadřízené
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@influencerka píše:
@Nowuka2 tvůj rozum něco mezi prackou a kreckem ….
Takže vlastně pořád o dost víc než ty. ![]()
@Nowuka2 píše:
Já přemýšlím jestli to je troll, smažka, nebo prostě jenom úplně labilní a nejspíš psychiatricky nemocná osoba…
Vysmažený troll.
@influencerka píše:
@mamule42 podle tvého ošklivého dítěte taky
Jako vážně?
Hlasim tě adminum @admin
Toto si tu vážně dovolovat nemusíš. Chováš se jako zpovykané dítě.
Zamysli se nad sebou.
@smile_xxx píše:
Tobě je jedno, že tě vyhodila, ale hned v prvním příspěvku píšeš, že jsi potřebovala peníze z těch 3 směn.
Ještě prosí. Ta kecá, až se jí od té pusy práší.
Přestaň se chovat jak uražený děcko, no tak tě vyhodila ve zkušební době, no
evidentně se na tu práci nehodíš, hlavně když neumíš kontrolovat vlastní emoce. ![]()
@influencerka píše:
Já se jen smeju![]()
![]()
![]()
To se klidně směj
. My do práce nechodíme pod hladinkou, takže si ji tady většina umíme udržet nebo najít
. To se o tobě říct nedá
.
Víš, moje babička měla dobré pořekadlo. Že s velkou pr. delí vlezeš všude, ale s velkou hubou nikde…máš vůbec aspoň dodělaný učňák s tvým chováním?? Na takové hvězdy jsou všichni v praxi zvědaví. ![]()
Napadni šéfovou a ještě máš na krku trestní oznámení. Úplně vypatlaná agentka jak z výměny manželek. Nebylas tam náhodou ![]()
@Kelsey jo no když si furt děláte děti aby jste nemuseli makat a když už makate jste furt doma protože mate nemocný smrady
@truelly to nezmění nic na tom ze stejně dostane, nebude se ke me takhle nikdo chovat, rozetru ji pak hovna po motorce ještě
@influencerka píše:
@Eowyn01 taky ji dokopu
@influencerka píše:
@nozu jo ale stejně dostane přes držku
@Kelsey píše:
Ať nám tady nadřízená dopíše svoji verzi a hned bude jasněji, jaký byl důvod přidělené letenky.
Ja bych rekla, ze ani nemusi, důvod je dost jasny i bez jejiho vyjádření.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat