Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj všem,
chtěla bych varovat před podvodnicí na bazoši. Jedná se o tento inzerát:
http://deti.bazos.cz/…-vybavou.php
Paní ho pravidelně obnovuje, pořád odjíždí do ciziny, nechává vše za levno, bla bla bla, ale hlavně požaduje peníze na účet předem. Já jí je sice neposlala, ale kdyby náhodou někdo chtěl, tak bych vás chtěla varovat. Paní je jednou z Náchoda, když si chcete koš osobně převzít, najednou je zase odjinud atd. Tel. číslo neexistuje, komunikuje pouze po mailu z adresy Tony-18@seznam.cz. Tak holky pozor. Mějste se fajn.
@Bibisek82 takove lidi absolutne nechapu
jak muzou vydelavat na maminkach co maj doma mimco? Mysli si ze levno poridi a nakonec neporidi nic a jeste prijdou o penize.Ja bych teda vic jak 500kc neposlala na ucet protoze bych se bala ze o ne prijdu a zbozi neuvidim.
Ty jo tak to je dobré vědět…zrovna takový koš sháníme a věřím, že na tenhle inzerát bysme se ozvali ![]()
@Weru tipuju, že jo
dneska jsem se pobavila nad její fotkou na FB, dokonce má na ruce pouta. Asi trénuje ![]()
To snad není pravda!!! Je to moc pěkná postýlka…věřím, že se spousty lidí nechají nachytat ![]()
Já něco podobného taky kupovala a naštěstí dobrý
Ale věřím, že bych se tenkrát taky ozvala, jen cena je možná až podezřele nízká… A já jsem blbka důvěřivá
Holt si musíme dávat pozor.
@Žirafátko píše:
@Weru tipuju, že jodneska jsem se pobavila nad její fotkou na FB, dokonce má na ruce pouta. Asi trénuje
@Bibisek82 píše:
Ahoj všem,
chtěla bych varovat před podvodnicí na bazoši. Jedná se o tento inzerát:
http://deti.bazos.cz/…-vybavou.php
Paní ho pravidelně obnovuje, pořád odjíždí do ciziny, nechává vše za levno, bla bla bla, ale hlavně požaduje peníze na účet předem. Já jí je sice neposlala, ale kdyby náhodou někdo chtěl, tak bych vás chtěla varovat. Paní je jednou z Náchoda, když si chcete koš osobně převzít, najednou je zase odjinud atd. Tel. číslo neexistuje, komunikuje pouze po mailu z adresy Tony-18@seznam.cz. Tak holky pozor. Mějste se fajn.
Mela bys informovat amina, aby neco udelalali, minimalne blokovali urivatele..:Jinak diky za upozorneni..:)
@Weru mi řekni, kdo se fotí jen tak s pupkem a poutama
nechápu ![]()
Napis to adminovi na bazos a klidne i policii, treba jen jako anonymni podnet, ze zakona musi kazdy podnet prosetrit, a minimalne pani vyslechnou
Nechci se nejak te pani zastavat, to ani omylem, ale @lenama18 to jinak nakupujes na dobirku? To se ti zase dost navysi postovne, navic je to risk pro toho do to posila, ze to nevyzvednes.
Prodejce taky nemuze poslat zbozi driv, nez ty posles penize. ![]()
Asi tak za měsíc budu prodávat hodně podobný (jen trochu jiný typ toho textilního potahu, ale jinak stejná značka) a koukám, že mi „paní“ bude kazit obchod… taky Náchodsko.
I s podobným PSČ, které ale uvedla špatně, protože to není Náchod. Aby mě s ní někdo nezaměnil.
I když já bych naopak osobní převzetí uvítala… poštou si to neumím představit.
@suik jo presne tak radeji si zaplatim o 60kc vice nez abych pak prisla o penize. Velke veci si nechavam posilat PPL jako byla treba postylka, prebalovaci pult. Jednou jsem si objednavala boty prez aukro ktere jsem samozrejmne zaplatila predem.Po dvou mesicich co jsem prodejci psala mi byli poslany boty nebo spis to nebyli boty ale hruza a des. Vubec to nebyli ty boty co jsem si objednala, takze od te doby si davam na tohle opravdu pozor a radeji si priplatim za dobyrku pokud to jde a nebo se domluvim ze polovinu penez poslu a polovinu zaplatim na poste pri prevzeti.
Hele, suik, ale veď to tak bežne chodí, že ti predajca pošle tovar na dobierku. Keď nakupuješ v e-shopoch, tiež si možeš zvoliť, či budeš platiť vopred na účet, alebo si to zaplatíš pri prevzatí dobierky. Je to proste obchod. A taký istý obchod je, keď kupujem v bazári. Buď ryskujem ja, že prídem o prachy, alebo to riskuje predajca. Nechápem, prečo by som si nemohla vyzdvihnúť tovar normálne dobierkou, ale musím posielať niekomu cudziemu peniaze na účet, inak by mal z toho bebíčko, chudáčik…