Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kvaček píše:
@Giselle.Brandon tak jestli si s nima v pohodě, tak bych jela.. Tak když se zeprtají proč nepřijel, řekneš, že se mu nechtělo a bude..
Aby to pak nezvedl na tebe.. a nebo si udělej výlet někde jinde.. doma nebuďPříspěvek upraven 05.07.13 v 12:36
Souhlas.
Nechci se stresovat, je fakt, ze uz to odnáší i zdravi-váha jde dolu, problémy s žaludkem, tep mám většinu času 168/145 takže beru léky na snížení tlaku. Jenže furt je ve me bud naděje, ze on to zmeni, nebo ja asi vázne neco dělám špatně a nebo to, ze z bitvy se neutika.
@chatwenna píše:
Ja bych odjela a uz bych se nevracela
@Jasněnkaa píše:
Spíš než návštěvu u rodičů bych zvažovala odjezd na furt. Píšeš že tyhle scény jsou na denním pořádku, to se chceš do konce života stresovat s takovým kokotem?
souhlasím ![]()
Odjela bych a nepromluvila bych s ním, dokud by se neomluvil. To snad nemůže tě urážet jen tak.
Proč si to necháš líbit? ![]()
@Giselle.Brandon jela bych sama a až bych se vrátila, tak bych mu (nebo sobě, záleží jak to máte) sbalila kufry a už bych se snim bavila jen přes právníka. Nikdy a to jsem měla hodně sobecký bejvalý, mi chlap neřekl, že jsem zkurvená, a říct mi to, tak to by teprva viděl ten tajfun. A to že jsi snim každej den zavřená už 4 roky doma, to není nic dobrýho, ten chlap se chová dost vyděračně a do psychickýho teroru to nemá daleko. Chlap kterej se neumí omluvit, no promiň.. každej děláme chyby a měli bysme to umět uznat. On to ale neumí a to je teda fakt hnus…
A proc nechodis do prace, nechces nebo jsi na matersky nebo ji nemuzes najit? Nedela si z tebe pan trosku tak rohozku a sluzku? Ani kamaradku na kafe a pokec nemas?
@Giselle.Brandon Tak z takové bitvy bych utekla co nejrychleji, ještě bych vyvěsila sama bílý praporek
Opravdu chceš život žít s tímto? Když můžeš být sama spokojenější?
@Giselle.Brandon nechapu, z jake bitvy?? Opravdu tohle neni normalni!!
![]()
@Giselle.Brandon píše:
Nechci se stresovat, je fakt, ze uz to odnáší i zdravi-váha jde dolu, problémy s žaludkem, tep mám většinu času 168/145 takže beru léky na snížení tlaku. Jenže furt je ve me bud naděje, ze on to zmeni, nebo ja asi vázne neco dělám špatně a nebo to, ze z bitvy se neutika.
to se raději necháš totálně odrovnat jedním blbem? On se nezmění, bude pořád stejný, max. se bude k tobě chovat ještě hůř ![]()
@Giselle.Brandon píše:
vy spolu máte děti? společné majetky? společné dluhy? Pokud ne, sbalila bych se a vykašlala se na něj, lidi se nemění, jestli tohle je na denním pořádku, tak lepší to nebude, spíš horší. Nestojí to za to, trápit se a nechat si proklouznout život mezi prsty kvůli jednomu blbečkovi.
Nenič si zdraví, udělej si pěknej víkend! Nemáš kámošky? Nějakou určitě jo, odkud jsi, pojeď třeba klidně k nám, jestli chceš společnost, do zítřejšího večera jsem slaměná vdova ![]()
Ne do prace nechodím protože nemusím a nechce. Vsechny majetky jsou jeho. A on je vetsinu času času doma. Dluhy zádné nejsou, naopak. Deti nemáme, říká, ze chce, ale ja rozhodne, jestli se sebou neco neudělá nejsem nezodpovědna a do takového domova díte neprivedu.
@Giselle.Brandon píše:
seber se a vypadni, stojí Ti to za to? Zdraví Ti hapruje, sebevědomí máš v zádeli, chlap Ti sprostě nadává - v tom chceš žít? Případně do toho přívést dítě/děti? A ještě máš pocit, že je to Tvá chyba? Co až Ti jednu natáhne - taky to bude Tvá chyba a budeš čekat, že se změní? Sama si musíš ujasnit, co chceš - a vsadila bych boty, že tenhle způsob života to není.
@Giselle.Brandon píše:
A další věc k rodine nemám ani jednoho kamaráda, protože uz 4 roky jsem den co den a večer co večer s nim a do prace nechodím
ne ze bych chtela syckovat, ale to je ukazkovy nabeh na domaci nasili - ono i psychicke ponizovani je nasili. ty nemas rodinu, nemas kamarady, jsi porad doma a s nim a delas, co mu na ocich vidis.
a on se chova jako hulvat, sproste nadava a zadava ti ukoly. to proste dobre dopadnout nemuze ![]()
seber se a zmiz, dokud nad tim jsi shcopna realne uvazovat. chlap ktery si ted nevazi ted uz si te nebude vazit nikdy. akorat bude svoje hulvatstvi stupnovat, protoze ma pocit, ze ma navrch.
@zuzouš Ja jsem z Prahy. Tedy kousek za Prahou.
a ne opravdu nemám jedinou kamarádku.