Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
tak u nás to taky nevychází, ale dvojčata se asi špatně odhadují ![]()
Máme 2,5leté princezny a teď čekáme kluka - ani ten nevyšel, za to čínský horoskop se ani jednou nespletl ![]()
Ahojky
tak u nás nevyšel ani Plzák, ani čínskej kalendář. Všude mi vyšel kluk, i numerolog vypočítal kluka, no a mám holčičku
![]()
Ahoj,
tak mě to vyšlo podle dr. Plzáka i podle čínskýho kalendáře.
Jana
Tak to se týče plzáka takl první syn má být holčička, neni.
Druhé co jsem potratila mel být kluk, a třetí holčička taky vyšlo.....
Cínský mi vychazí stejne.
A ten výpočet ted si nepamatuji kdo to uvadel s tema mesícema a rokama matky me vyšloi u všech deti. ![]()
1kocicka111 píše:
Ta tabulka se nesmí děla zpětně![]()
![]()
je to tam napsáno
me to zpetně vyšlo
Ahoj mě vyšla čínská tabulka - u obou a Plzák u prvního těhotenství. Ted mi obě tabulky ukazují holku tak uvidím.
Mak
Ahoj
u plzaka cely rok mam M = chlapeček - omyl ![]()
podle cin. kalendar - je ok ![]()
Tak nevím!!!! Funguje ta tabulka vůbec?
Ať dám jakýkoliv rok od 2005 až do 2020 furt tam mám samé kluky!!!! Ani jednou tam nebyla holčička!!!!! COPAK NA NI NEMÁM NÁROK???? A tak bych chtěla, aby měl náš cvrček jednou sestřičku…!!!
Taky mi u Plzáka vyšly nejdřív kluci celý rok ikdyž jsem zkoušela různě měnit letopočty, a nakonec jsem zjistila, že jsem zadala datumy narození s nulou na začátku, tj. 23 07 1976, což bylo blbě, má být 23 7 1976 a pak to opravdu spočítalo různá pohlaví pro dítě.
Nám nevyšlo pohlaví ani podle Plzáka, ani podle čínskýho ani podle součtu měsíce a věku matky, podle všech to měl být chlapeček a je to holčička, ale je živější než kdejaký kluk
a na prdy trpěla jako kluci
takže něco klučičího v ní převládat bude.
Ahojky
tak to jsem zvědavá, podle Plzáka holka a podle číňanů kluk, podle prvního uv na 80-90% holka ted už neřekli. Takže za chvíli dám vědět kdo se trefil. Ajsem sama mooc zvědavá. ![]()
Díky Vajli,
už to funguje, takže nám to vyšlo! Jdu hlasovat! A ta holčička se tam taky ukázala, tak mám aspoň naději… (Jinak ale jsem tak trochu smířená s tím, že jestli se nám tak za rok podaří zplodit druhého prcka, že to bude taky kluk, protože manža je ze tří chlapů…)
ALE JE TO JEDNO, HLAVNĚ AŤ JSME ZDRAVÍ!!!!!
Tak my bychom podle tabulky měli mít starší holku, mladšího kluka. Máme to naopak… ![]()
Tak nám podle Plzáka i číňanů Natálka vyšla
no a teď nám u obou vychází kluk tak sem zvědavá ![]()