Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,Tak prý by to měla být holka.Tak to se uvidí.
Bylo by to fajn,ale ještě si pěkně dlouho počkáme,než se to dozvíme. Pak dám vědět. Teda jestli nezapomenu.
Holky,
mám dva dotazy:
1. Jaký věk zadáváte? V červnu mi bude 31 takže 30 nebo 31???
2. Kde zkoušíte pohlaví podle čínského horoskopu?
Díky
Lenka
Ahoj.Tak to nevyšlo. Budeme mít kluka. A když jsem se dívala zpětně,tak nevychází ani jedo moje dítě.Všechno je naopak.
Pa pa J.
Tak tabulky selhaly… Akorát číňani to uhodli - je to krásná holčička !
Nevyšlo to nikde. Měli jsme mít kluka, máme holčičku.
ta podle čínské horoskopu mi vyšla holčička a máme holčičku a i podle staří krve vyšla holčička a máme holčičku takže mně vyšlo uplně všechno ![]()
podle plzáka ok, podle číňanů nee, ale mám pro vás něco nového
Další tabulky, metody a postupy, jak ovlivnit, vypočítat nebo určit pohlaví dítěte jsou třeba tady:
www.pohlaviditete.cz
Jeden z najlepších výpočtov je na web stránke www.chlapecdievca .sk Páči sa mi to že robia aj spiatočný a môžete si ich overiť. Robia to na základe jonášovej metódy ale je tam aj nový výskum pretože to robia zahraničný astrologovia ktorý budú monitorovaný lekárskou komorou. Kompletný výpočet je možné si objednať priamo na stránke alebo SMS. Je to na 1 rok dopredu a na stránke je aj ukážka. GARANTUJU VRATENIE PENAZI čo zatiaľ nerobil nikto. Takže sú si naozaj istý že to robia dobre. Ale mna prekvapilo že robia aj výpočet ktorý uvádzajú ako zdravé dieťa - ale to je pre ženy ktoré majú riziko potratu. Je tam nato zameraný nový výskum a to preto aby sa mohli uchádzať o nobelovú cenu v medicíne . Pre ženy ktoré prekonali potrat davaju cenové zníženie. Výpočet pohlavia stojí 24,99 . Aj tento robia spetne takže napríklad ak ste tehotná a neviete sa dočkať kým to bude vidieť na sone tak oni Vám to vypočítajú.
Nám podle všech tabulek a všech různých výpočtu vychází holčička. Čekáme chlapečka!!!!
![]()
Tak mě vyšla holčička a čekáme dle UTZ ve 20tt kluk. Že by se v Motole spletli? ![]()