Pohlaví ve 13. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8784
7.1.11 00:35

To by mě zajímalo, který vaječník to byl. :-D Bylo mě pěkně špatně. Ale při ultrazvukovém vyšetření si všimla doktorka v levém vaječníku cysty. Pak zmizla, prý to bylo po uvolněném vajíčku. Tak u mě by ta tvá teorie neplatila a nebo se doktorka spletla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
7.1.11 00:43

já u sebe nevim, ale špatně mi bylo setsakramentsky a dlouho. Tak teď bádám, jak zjistit před otěhotněním, že zrovna ovuluju z levýho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
7.1.11 10:07
mooch píše:
Tak jsem to dokonce našla na netu:
„ze kdyz otehotnite z leveho vajecniku, nevolnostmi skoro nebo vubec netrpite. Kdezto z praveho je to skoro 90% jistota, ze vam bude spatne. Zalezi to prave na postaveni vajecniku vuci ostatnim organum v tele“

Tak na mě by to sedělo. Já ovulovala z levého a špatně mi absolutně nebylo. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
7.1.11 22:22
gabi.design píše:
Tak na mě by to sedělo. Já ovulovala z levého a špatně mi absolutně nebylo. :-D

a jak jsi poznala, že to byl ten levej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
8.1.11 09:46
mooch píše:
gabi.design píše:
Tak na mě by to sedělo. Já ovulovala z levého a špatně mi absolutně nebylo. :-D
a jak jsi poznala, že to byl ten levej?

My jsme otěhotněli po stimulaci Clostilem, takže jsme byli hlídaní a folíky byli jen na levém vaječníku. Každopádně ani přehlédnout se to nedalo, při ovulaci mě příšerně bolel právě levý vaječník, tupá bolest a druhý den po bolesti ani památky. To bylo poprvé, co jsem cítila ovulaci na vlastní kůži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
10.1.11 15:26

byla jsem na UTZ ve 14tt a dr. mi řekla, že pohlaví ještě nejde určit, sice to vypadá na kluka, ale ta mimi to mají v tomhle týdnu stejné, jak kluci tak holky a teprv se bude vytvářet zbytek. Takže ve 13tt bych pohlaví ještě nevěřila a počkala si. Nám to řekli až v 21tt! a to už byla vidět jasná buchta :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
12.1.11 15:45

Ahoojky já minulé těhu byla na UZ taky ve 13 týdnu a řekl mi že je to kluk no a od 16 týdne to byla krásná hočička. myslím že je to dost brzy. Totiž do nějakého asi 13 14 týdne tam mají camprlíka i holky pak se z toho udělá holka nebo kluk. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
12.1.11 15:51

nám pan doktor řekl,že pohlaví se dá určit na 80%,tak jsme šla na 3D a náš prcek měl gule přez celou obrazovku,ale to je taky podle toho,jak se zrovná prcek točí,ale výhoda je,že se zaplatí a když se nepovede pohlaví napoprvé,tak podruhé a potřetí…ale už se neplatí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarrah431
14.1.11 10:29
mooch píše:
Tak jsem to dokonce našla na netu:
„ze kdyz otehotnite z leveho vajecniku, nevolnostmi skoro nebo vubec netrpite. Kdezto z praveho je to skoro 90% jistota, ze vam bude spatne. Zalezi to prave na postaveni vajecniku vuci ostatnim organum v tele“

tak já otěhotněla zleva (pravý nemám) a špatně mi bylo… Není mi moc jasné, o co se ten výzkum opírá. Vajíčka jsou přece stejná, ať zleva či zprava…

• Citovat
  • Upravit
363
14.1.11 15:13
Luuucik píše:
Jeste v 16 mi rikali kluka a cekame holcicku

Mě řekli v 16tt jasnej kluk a ve 20 tt že holčičku, tak jsem se na to vykašlala a už pohlaví neověřovala, v po mám TP tak uvidímě, jestli se zadaří a opravdu budu rodit - kdo na mě vykoukne.Už jsem slyšela o hodně případech, kdy se měl někdo až do porodu narodit s janým pohlavím a ejhle ono to pak bylo jinak:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
14.1.11 15:16

mrkni na toto, zakládala jsem podobné téma:)

https://www.emimino.cz/…hlavi-52842/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
14.1.11 16:03

Ono i v tom 16tt je ještě brzo si myslím. Já jsem si to nechala potvrdit raději od 2 doktorů nezávisle na sobě a oba se shodli, příští týden jdu znova na 3D a doufám, že tam bude někdo jiný než před tím a taky se shodne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
17.1.11 17:40

hodaka

mě taky doktoři od 13tt do 22tt tvrdily že je to kluk a je to zatím klučík,…a taky se mi vystavovat,že jsem to viděla a poznala i já :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
17.1.11 18:22
Lusisek píše:
mě taky doktoři od 13tt do 22tt tvrdily že je to kluk a je to zatím klučík,…a taky se mi vystavovat,že jsem to viděla a poznala i já :-D

No to bude asi tím, že ve 13tt i holčičky vypadají, že mají pindíka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
17.1.11 18:25

wendy

naštěstí to tak,ale zůstalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek