Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lusisek píše:
naštěstí to tak,ale zůstalo
U tebe možná. naše malá tam ve 14tt taky měla pindíka a ve 21tt už pěknou buchtu
Takže asi tak. ve 13tt nepozná nikdo nic, páč je to u obou pohlaví uplně stejné, ale vypadá to jako kluk
Tak nechápu, jak to nějaký doktor, muže potvrdit, mě na to dr ještě upozorňoval ![]()
asi proto,že já mám všechny doktory na dvě věci a nebo chytnu doktora co je debil
ale co se týče pohlavý mi řekli,že ve 20TT je to 100%
a kluk a bylo to i tak vidět.....
Lusisek píše:
asi proto,že já mám všechny doktory na dvě věci a nebo chytnu doktora co je debilale co se týče pohlavý mi řekli,že ve 20TT je to 100%
a kluk a bylo to i tak vidět.....
ve 20tt už to je vidět krásně, ale ten 13tt je fakt moc brzo…
Ahojky, já také zvacela a veškeré pachy mi opravdu zvedaly žaludek a už v 12tt mi doktor říkal že asi kluk a nyní 16tt to jen potvrdil ![]()
to je dobře..no jak tak koukám,tak je to u každé maminky jinak co se pohlaví týče…mě tohle doktor taky řekl a pak ještě ve 20tt opět potvrdil ![]()
Potvrdil vám kluky. Ono kdyby se s pindíka vyklubala holčička, mluvily byste jinka
ve 13tt tam buchta vidět být nemůže, jestě tam žádná není. proto nechápu, že si to doktor lajzne říct ![]()
víš já mám doktorku na dvě věci…v nemocnici mi řekli ať jí změnim ![]()
Lusisek píše:
víš já mám doktorku na dvě věci…v nemocnici mi řekli ať jí změnim
to znám, já s dr byla strašně spokojená až do doby, než jsem otěhotněla
Taky jsem přemýšlela, že jí změním, ale nějak jsem se k tomu neodhodlala, a teď na konci už se mi nechce, tak uvidím potom.
tak to jsi na tom stejně jako já
taky mi vyhovovala než jsem otěhotněla a pak jsem se neodhodlala jí změnit a už mi to přijde v 6 měsíci dlouho a pozdě tak uvidím ![]()
Lusisek píše:
tak to jsi na tom stejně jako játaky mi vyhovovala než jsem otěhotněla a pak jsem se neodhodlala jí změnit a už mi to přijde v 6 měsíci dlouho a pozdě tak uvidím
uvidím její přístup po porodu. Přijde mi, že když chci něco navíc(to navíc je i ultrazvuk) tak se tváří , že jí nejvíce otravuju a dalších plno pro mě nepochopitelných věcí. Ale to je na dlouhé povídání ![]()
Ahojky holky
Dle příspěvku co jsem tu vyčetla jsem si schválně na kontrole v CARu nechala říct z jakého vaječníku jsem ovulovala pač mě špatně nějak není a byl to pravý vaječník. Tudíž u mě to není pravdivé. U prvního dítka jsem ovulovala z levého a špatně mi taky nebylo. Jsem se doktorky ptala, zda to má nějký vliv na ty nevolnosti a ta se jen usmála s tím, že to rozhodně vliv žádný nemá.
![]()
ahojky holky,ja mam prvni screening teprve pred sebou(ten jak se dela ve 13tt),byla bych moc rada,kdyby mi uz mudr.rekl,co to bude,jestli klucikm a nebo holcicka
)ale jak tu pisete,zalezi asi jak je mimi uvelebene a tak.u enkoho se to da poznat s jistotzou,u nekoho jen na mimnimum procenta.|TAk jsem take uz zvedava
)jinak je mi take jedno co budeme mit,zdravi je dulezitejsi .) pohodovy den vsem ! ![]()
mně dr. ve 13. tt řekl, že to bude kluk a na konec je z toho ted už dvouměsíční holčička, takže UTZ ve 13.tt nevěřím ![]()