Pohlaví ve 13. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1812
17.1.11 18:36
Lusisek píše:
naštěstí to tak,ale zůstalo :lol:

U tebe možná. naše malá tam ve 14tt taky měla pindíka a ve 21tt už pěknou buchtu :-D Takže asi tak. ve 13tt nepozná nikdo nic, páč je to u obou pohlaví uplně stejné, ale vypadá to jako kluk :-) Tak nechápu, jak to nějaký doktor, muže potvrdit, mě na to dr ještě upozorňoval :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
17.1.11 19:01

wendy

asi proto,že já mám všechny doktory na dvě věci a nebo chytnu doktora co je debil :cry: ale co se týče pohlavý mi řekli,že ve 20TT je to 100% :lol: a kluk a bylo to i tak vidět.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
18.1.11 07:29
Lusisek píše:
asi proto,že já mám všechny doktory na dvě věci a nebo chytnu doktora co je debil :cry: ale co se týče pohlavý mi řekli,že ve 20TT je to 100% :lol: a kluk a bylo to i tak vidět.....

ve 20tt už to je vidět krásně, ale ten 13tt je fakt moc brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
18.1.11 12:25

wendy

jj taky mi to přišlo dost brzy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verisa
18.1.11 13:07

Pohlaví mimča

Ahojky, já také zvacela a veškeré pachy mi opravdu zvedaly žaludek a už v 12tt mi doktor říkal že asi kluk a nyní 16tt to jen potvrdil :-)

• Citovat
  • Upravit
1533
18.1.11 14:02

verisa

to je dobře..no jak tak koukám,tak je to u každé maminky jinak co se pohlaví týče…mě tohle doktor taky řekl a pak ještě ve 20tt opět potvrdil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
18.1.11 14:31

Potvrdil vám kluky. Ono kdyby se s pindíka vyklubala holčička, mluvily byste jinka :-) ve 13tt tam buchta vidět být nemůže, jestě tam žádná není. proto nechápu, že si to doktor lajzne říct :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
18.1.11 14:39

vendy

víš já mám doktorku na dvě věci…v nemocnici mi řekli ať jí změnim :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
18.1.11 16:05
Lusisek píše:
víš já mám doktorku na dvě věci…v nemocnici mi řekli ať jí změnim :-?

to znám, já s dr byla strašně spokojená až do doby, než jsem otěhotněla :-? Taky jsem přemýšlela, že jí změním, ale nějak jsem se k tomu neodhodlala, a teď na konci už se mi nechce, tak uvidím potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
18.1.11 16:09

vendy

tak to jsi na tom stejně jako já :lol: taky mi vyhovovala než jsem otěhotněla a pak jsem se neodhodlala jí změnit a už mi to přijde v 6 měsíci dlouho a pozdě tak uvidím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
18.1.11 16:11
Lusisek píše:
tak to jsi na tom stejně jako já :lol: taky mi vyhovovala než jsem otěhotněla a pak jsem se neodhodlala jí změnit a už mi to přijde v 6 měsíci dlouho a pozdě tak uvidím :-D

uvidím její přístup po porodu. Přijde mi, že když chci něco navíc(to navíc je i ultrazvuk) tak se tváří , že jí nejvíce otravuju a dalších plno pro mě nepochopitelných věcí. Ale to je na dlouhé povídání :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
18.1.11 16:27

wendy

to znám taky a moc dobře… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
22.1.11 08:44

Ahojky holky

Dle příspěvku co jsem tu vyčetla jsem si schválně na kontrole v CARu nechala říct z jakého vaječníku jsem ovulovala pač mě špatně nějak není a byl to pravý vaječník. Tudíž u mě to není pravdivé. U prvního dítka jsem ovulovala z levého a špatně mi taky nebylo. Jsem se doktorky ptala, zda to má nějký vliv na ty nevolnosti a ta se jen usmála s tím, že to rozhodně vliv žádný nemá. :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
6.2.11 13:42

ahojky holky,ja mam prvni screening teprve pred sebou(ten jak se dela ve 13tt),byla bych moc rada,kdyby mi uz mudr.rekl,co to bude,jestli klucikm a nebo holcicka :o)ale jak tu pisete,zalezi asi jak je mimi uvelebene a tak.u enkoho se to da poznat s jistotzou,u nekoho jen na mimnimum procenta.|TAk jsem take uz zvedava :o)jinak je mi take jedno co budeme mit,zdravi je dulezitejsi .) pohodovy den vsem ! :-)

• Citovat
  • Upravit
552
6.2.11 14:20

mně dr. ve 13. tt řekl, že to bude kluk a na konec je z toho ted už dvouměsíční holčička, takže UTZ ve 13.tt nevěřím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí