Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To není nejpovedenější „řez“, podle mě to tam moc vidět není, nemáš ještě jinou? Co řekl Dr.?
Ja se dockala pohlavi v 30tem tydnu
z obrazku osobne, nic nevykoukam ![]()
Mě řekli, že to vypadá na holčičku a máme ji, chutě v těhotenství byly úplně jiné, než u prvního těhu a to jsem čekala dvě holky najednou a u nich mi tenkrát ve 20tt řekli, že to bude páreček akluk byl prý na stoprocent, ještě nám toho pindíka vyfotil
Ale to už je 12let zpátky, dnes je technika jiná, lepší a ve většině případech se trefí.
Příspěvek upraven 05.04.14 v 13:58
@Andy27 Buď řekl a ona se, pro mě nepochopitelně, ptá i zde. Nebo si to nenechala říct a teď na to pořád myslí.
Ani jedno nechápu, ale nic třetího asi není. Jo, ještě že to Dr. nepoznal. Ale to je ještě kurioznější. ![]()
@Litta píše:
@Andy27 Buď řekl a ona se, pro mě nepochopitelně, ptá i zde. Nebo si to nenechala říct a teď na to pořád myslí.Ani jedno nechápu, ale nic třetího asi není. Jo, ještě že to Dr. nepoznal. Ale to je ještě kurioznější.
Většina dr to ve 13tt odmítá říct ![]()
Moc se omlouvam, jsem tady uplne nova
. jen jsem se chtela zeptat, zda vudite neco u ty fotky i vy..dr rekl, ze to vypada na kluka..ale kluka uz mame, tak bych si moc prala princeznu
![]()
Já bych tomu moc nevěřila
.
Nám do sedmého měsíce tvrdili holčičku a v 7 měsíci vykoukl pindík
.
Naštěstí jsem pověrčivá a nic jsem nekupovala
..
@elena8880 píše:
Moc se omlouvam, jsem tady uplne nova. jen jsem se chtela zeptat, zda vudite neco u ty fotky i vy..dr rekl, ze to vypada na kluka..ale kluka uz mame, tak bych si moc prala princeznu
![]()
Taky bych moc zavery jeste nedelala, moji sestrenici rikali do 7dmeho mesice, ze ceka kluka a narodila se holcicka, je fakt, ze uz je to nejaky ten patek je, driv nebyly takove UTZ..ale pockama bych minimalne do 20tt ![]()