Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě ve 13.tt řekli holku…ale bylo to na prvotrimestralnim screeningu na genetice, ne na normální gyn… Dr říkal, ze se to takhle brzo dá poznat podle nějakého vyrůstku- podle toho, jaky mal sklon… Moje dr. holčičku potvrdila v cca 18.tt… V pondělí jdu na velký utz ve 21. Tt tak jsem zvědavá jestli to potvrdí i tam…
@Anonymní píše:
Holky, a koho vidite tady?:)
POdívej se na tuto diskusi https://www.emimino.cz/…kluk-126778/
měla jsem podobnou fotku a na ní je holka:) Ve 13tt. pry je to tam vidět. poloviční kávové zrno:) Ale já bych to teda nepoznala:)
@elena8880 píše:
Dekuji.tak si jeste pockam
Já bych řekla, že to bude chlapeček:)
@Alca99 mmm,tak ja si stejne jeste musim pockat:)
Moc si prejem holku.Ale stejne, dulezite je to, aby bylo zdrave… ![]()
Tak já hlásím, ze nám včera holčičku potvrdili… Takže u nás to odpovídá tomu co řekni ve 13.tt…
@jaanulkaa píše:
Tak já hlásím, ze nám včera holčičku potvrdili… Takže u nás to odpovídá tomu co řekni ve 13.tt…
Tak to gratuluji:) U nás to taky vyšlo…ale jen u holky, U kluka mi řekli v 13tt kluk a ve 20tt holka. a pak to pořád měnili. U kamarádky řekli taky nejprve kluk pak holka pak dlouho říkali holka a nakonec v 7 měsíci řekli, že zase kluk, tak jsem zvědavá co to bude:)
V Prenatalu v Brně nám Mudr. Čuprová řekla ve 13. tt pohlaví, ale že to není moc vidět, že je tam pupeční šňůra a teď ve 23. tt nám pohlaví potvrdili. Jak tu tvrdí ostatní holky, v Prenatalu se opravdu nepletou ![]()
Maminky mám dotaz kdo z vás byl v Ostravě-Porubě na screeningu vyšetřován u Mudr.Jany Pannové a trefila se mu do pohlaví miminka?
Holky, řekl některé z Vás doktor na prvotrimestrialním screeningu, že to vypadá na holčičku? Já pohlaví znát nechci, ale bohužel jsem to paní doktorce před vyšetřením neřekla, nečekala jsem, že by na pohlaví přišla řeč. A ona se mě na závěr zeptala, zda chci vědět pohlaví, že to jde pěkně vidět. Já řekla, že nechci, ale v tu chvíli mi došlo, že to asi bude kluk, když to tak brzy jde vidět. Jsem zklamaná, že přijdu o překvapení u porodu. Je možné, že mohla vidět pěkně i holku? Tak bych aspoň ztratila tu jistotu, že to je kluk. Na pohlaví mi příliš nezáleží, spíš jde o to těšení na překvápko.
Mně holku potvrdili až někdy ve 20tt, kamarádce kluka někdy v tom 13tt.
Ve 13tt, 17tt, 20tt a 25tt vždy jednoznačně holka, tak uvidíme co nakonec vyleze… ![]()
@Darebačka ahoj mě teda hned taky na 1.screeningu hned řekl aaa tady je jasné vidět co to bude a nespletl se
ani se nezeptal zda to chcem vědět a první na co najel byl pindik ![]()
@Darebačka ahoj, na 1.sreeningu nám řekl, že to bude holčička a holčička se opravdu i narodila
![]()
Ale vždyť to máš pořád 50 na 50. Stejně tak dobře jako pindík může být vidět i " kávové zrnko". Já v tom 13 týdnu viděla sama na UTZ zcela jasně pohlaví obou dětí - poprvé holka, podruhé kluk.